Inte den bästa direkt

Hejsan hoppsan Bloggen !
Idag vare skola som vanligt , och äckligt dåligt väder . Inte kul att halka runt direkt menmen .. Pratade med Allis på lunchen idag , det kändes skönt . Kan fortfarande inte glömma och tänker på det ibland när jag kollar på henne , men det är bara kolla bort tänka på annat och le , aight ? :)
Har varit ute lite idag och sådära , JUSTE ! va på öppet hus fredrika bremer det va sååå jävla nice ! haha och inte nåra heta killar heller ?! dom krylla , typ överallt . Haha förstår nu vart dom håller hus haha . iaf skolan va as stor och skit fräsh så sket i klara södras öppna hus , går i januari istället hihi :)
Nu funderar jag på om jag ska bara plugga sen sova , eller faktiskt skicka iväg det där jäätte långa smset jag hade till Camilla , inte för att hon kommer kunna svara men endå liksom . Det kanske är bäst ? haha
Ska iaf fortsätta plugga nu , pusshej

Förrvånad liksom

Har ni haft den där känslan , då en person helt totalt förrvånar än , ingenting stort direkt . Knappt märkbart för vissa , men för en själv så känns det så härligt och så stort , nånting inom än liksom ler . Japp nu är det så att jag börjar sakna alla runt omkring liksom . Har träffat min klass två dagar på fyra veckor typ , helt jävla sjukt vad jag saknar dom flesta . Men jag antar att efter imorron så kommer jag vilja ligga hemma och sova lika mycket igen haha . Yep för imorrn bär det av till skolan , har missat alot så har mycket att plugga egentligen , har inte orkat bara en läxa är gjord iaf det är jag nöjd över . och så fort jag får en engelsk läsebok så kommer två stycken vara gjorda . Efter det fåre bli att plugga matte ..
I helgen blir det åland typ , vill inte åka menar jag får endå inte spela fotboll så vafan ska jag dit å göra ? Skulle kanske vilja åka en natt eller så för att va med laget men sen åka hem på lördagen igen liksom ..

Men nu blev det ett långt inlägg , jag som har massa att fixa tills imorron haha vardagen är tillbaka ,
pusshej

a hole new "thing"

Idag har jag tagit tag i en del saker faktiskt. Gjort en läxa bara däremot vilket inte känns så speciellt bra.. Men iaf , ska typ tillbaka till skilan snart så får se hur det går helt enkelt , hoppas på det bästa antar jag :)
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt typ och sådär
Släppte precis ut min hund och kan se hur mycket det snöar ute , skulle vilja gå på en promenad vetinte varför men det skulle vara sådär mysigt och bara glömma allt runt omkring mig liksom , härligt !

Okej ska vara ärlig nu , jag är livrädd , tänk om jag förlorar honom(?) tänk om inget går som planerat och alla läkare har fel . Det har gått 48år eller nånting liknande, han kan försvinna ur mitt liv , tänk om(?) Skulle aldrig klara mig utan min älskade pappa , aldrig ..

sjuklingen number one

Japp jag är fortfarande sjuk så det blir till att vara hemma imorron också .. Men imorrn ska jag ta tag i saker och ting och göra allt det där som jag länge sagt att jag ska göra , som typ måla om naglarna typ fixa en engelska läsebok och plugga , plugga alot haha :) Sen på tisdag hoppas jag att det blir skola för min del faktiskt . Är trött på att sitta inne och inte göra nånting alls .

På sätt och vis förstår jag varför jag hatar att vara ensam , ensam med bara mig själv . För det är väl då man ser alla brister och alla fel .. Förlåt jag ska skärpa mig när det gäller allting , vill bara ha lite positiv kritik utan att behöva be om den .. Men jag antar att då måste man förtjäna den , eller ?
Jag har börjat tro på karma , på sätt och vis iaf orkar inte förklara haha
pusshej

Skriker (?)

Har tappat rösten typ helt nu . Hur mycket jag än skriker harklar mig och hostar så kommer den inte tillbaka , den har liksom bara försvunnit helt spårlöst borta .. Vissa stunder kan jag prata mer än andra , men oftast så är det typ låga viskningar , men det går nog över tills ikväll eller nånting , hihi :)


Trött på alla ord , trött på allt runt omkring mig ..



ps. Livet är en fråga och varje minut kräver ett svar


Förändrade känslor

Jag vet inte vad jag ska tro om allting längre ..
ena stunden vill jag ju bara förlåt dig och glömma allting , sen ser jag på dig och hela jag fylls med nåt slags hat , ett hat så stort att jag inte klarar av att se på dig , måste vända bort blicken . Vill bara bli av med alla dom här tankarna , det liksom suger.. Allting kommer tillbaka , allt som någonsin hänt och det är svårt att förklara hur mycket jag faktiskt avskyr dig just nu . Helt seriöst , du visste allting ALLTING !
jävla hora också ..

it's not easy to be happy



Idag har jag varit hemma igen . Får hoppas på att jag blir bättre snart ..
Har handlat nya skor och gjort lite slingor i håret , är nöjd och glad :)
Men du bruden , lägg ner vadå jag knullat med honom ? kom igen , du kanske gör sånt , men tyvärr alla är inte sånna och grattis du har lyckats göra honom sur . Helt seriöst kanske borde ta tillbaka allt det där med en chans (?) orkar inte bry mig , ska iaf försöka ta mig ut en stund ikväll hihi får se hur det går , hoppas på det bästa antar jag . Men skriver lite senare , pussen

vill du ha chansen ? ta den ..

Jag är en sånn person som tycker att alla är värda en andra chans , så ni får min ..
Om ni vill ha den såklart , men ni ska veta att jag har fortfarande svårt att förlåta er för det som hänt . Men jag har bestämt mig att ni ska få en ny chans . och om ni är villiga att försöka , så glädjer det mig . Om inte , så glädjer det mig med , inte på samma sätt och med mer smärta , men endå .. Jag vet att jag själv bett om en andra chans många gånger , ibland fått den ibland inte . och om inte vill man inte ha annat en den där chansen som kan ändra allting . Jag ger er en andra chans , men har fortfarande inte glömt . Tänkte bara att ni ville veta liksom ...

vet faktiskt inte vad jag känner nu . Är sjuk iaf så mycket vet jag , ska vara hemma imorron också , och troligen slinga håret då också . Ska försöka reda ut lite saker om jag orkar . Ska även hämta lite böcker i mitt skåp .. det behövs verkligen haha


"When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll out of bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breath"


what makes you different, makes you beautiful



jag bjuder på den haha .

sjuk på riktigt eller lossas (?)

Jag har precis vaknat och käkat klart min frukost . Gårdagens inlägg blev lite komplicerade , men just nu är det så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till längre . Det känns inte som att jag lever mitt liv utan alla runt omkring styr mig på nåt sätt .. Ska iaf snart ner i badet och ha en stund till att bara ta hand om mig själv . För om man inte tar hand om sig själv , om man själv inte mår bra så kan man omöjligt ta hand om andra .. Har pratat med nåra kompisar så dom borde lägga ner att vara sura på honom och henne . Det är mellan oss , och det känns så jävla jobbigt att sitta här själv och få in det närmare och närmare hjärtat . Jag behöver tid och rum . Ska även börja plugga ordentligt om jag vill komma in på gymnasiet jag vill komma in på haha . Har just nu 215 poäng och det räcker inte långt känns det som .. Ska bevisa för alla att jag faktiskt kan ,
det är dags att blunda andas och börja om ..

orkante ..

Jag orkar inte mer . Hur kan jag få skit förklara det för mig ?
okej fine förlåt till er ni vet vilka ska inte lägga mig i ert lilla förhållande
ska bara låta det glida förbi utan att bry mig det minsta
Är alla nöjda då ?

jag orkar inte mer ,
hejdå allt hejdå världen
eller vadå ?

DRA ÅT HELVETE !

helt seriöst , så jävla trött på allt och alla . och Tack till er som verkligen ställde upp . Ursh jag hatar sånt här väder , endå har det varit en hyffsad dag med tanke på omständigheterna .. Pappa var hos doktorn idag och blir bara nervösare för varenda dag som går ..
och du bruden , ÅT HELVETE HELLER !
är så jävla trött på allting , på dina ursäkter som det inte ens ligger nån sanning i , jag kan inte längre se på dig för att se på dig det betyder att se hur mycket han tog på dig , att se er två framför mig och det är verkligen nånting jag inte klarar av . Allting han gjort med mig , hm det delar nu du&jag . Förutom det faktum att det inte finns något "du&jag" längre , hakuna matata har dött , på riktigt den här gången . Det existerar inte i min värld längre . Samtidigt är allt jag vill göra , skrika åt dig , vill bara skrika skrika och låta hela världen få veta vad du gjort fel .
Det ni gjorde visst, men allt från första början . Varför kom han ens dit ?
Det är tusentals frågor i mitt huvud och ett ynka förlåt och jag ångrar det svarar verkligen inte på dom !
Vill bara bort från jorden just nu . Helt förrvirad och jag har inte ens släppt in det faktum om vad ni gjort . Jag har inte låtit det komma nära mitt hjärta ännu . Men när det gör det , då då .. vet jag inte vad

Så , bevisa för mig , in i minsta lilla detalj hur mycket jag betyder för dig . Om du vill ha mig .
och inte bara för mig . Utan för ALLA .. Bevisar du motsattsen eller nånting , vet jag inte längre vad jag skulle göra ..
Allt är redan tillräckligt jobbigt så ge mig inte mer , för kommer det mer nu vet jag inte vad konsekvenserna blir ..


" Ingen kan sätta sig in
i någon annas smärta "

ÅT FUCKING HELVETE !

Jag kan lova på allt jag har , det är nånting där uppe som bara hatar mig . och då menar jag verkligen avskyr mig . Karma ? helt seriöst vad fan är det ? Har jag gjort så mycket fel eller , allt jag hade det var tankar allt jag gjorde det va att åka i en bil umgicks med mina kompisar , mina underbara kompisar . och det här är vad jag får tillbaks (?) Nej god really hates me i guess ..  "i cant even look in your face without wanna slap you" ..


" Ta den tjej du älskar, innan det är försent.

visa respekt, inte ballhet.

försök inte bevisa att du kan, det vet hon redan.

våga, du får inte diss. om allt blir fel, börja om "


Det som inte syns - det känns

Ja ni , det va ett tag sen jag faktiskt skrev . Vetinte riktigt orkar inte förklara om igår säger bara att allt va jävligt kul och jag garva väldigt mycket . Va även nära på att kroka och åkte bil ett flertal gånger , KUL ! Sen så sov jag hos älskade jennifer idag , och vi kom dit ungefär fem halv sex (?) haha jag va inte speciellt trött då , men när jag väl la mig på kudden så somnade jag direkt haha :) Vaknade imorse , vi åt frukost lite så sen så kom Linda och drog runt tre sen låg jag i badet i en och en halv timme (?!) efter det va det middag sen har jag halv sovit fram tills nu , och nu ska jag ta och börja fixa mig , jag får se vad som händer ikväll vetinte om jag orkar dra mig ut haha :)  Juste fick lämna nummer på face så det kanske faktiskt blir lite mer sminkning skulle inte satsa på det men endå :)

!




Justin Nozuka


Jag klarar inte mer

Förlåt asso , men det funkar inte längre . Min hjärna kan inte tänka längre .
vet ni hur mycket jag hatar att läsa gammla sms ?
vet ni hur mycket jag hatar alla jävla låtar ?
vet ni hur mycket jag hatar dom där bilderna ?
Så säg mig nu , är det så att du totalt slutat bry dig , för jag behöver veta .
Jag vill veta hur stor chansen är .
Jag vill veta om du har en enda känsla kvar ..
Jag hatar att tjata , hatar att inte våga fråga , hatar att inte våga höra svaret ..
Helt tom och en klump i halsen ..
Det finns inget mer att säga , för vet att du endå inte svarar ..


Snart bär det iväg

hmm , ingenting att skriva , eller jo har as mycket att skriva men det är svårt och jag orkar inte , får liksom endå bara skit för det .. Jag vill förklara för dig att du fick mig falla , för ditt leende det slår alla andras . Deras ord ekar i mitt huvud , trött på att höra samma sak hela tiden , det är uttjatat och ni vet att så länge inte hela jag vill det så funkar det itne , det kommer helt enkelt inte gå . och om ni inte känner nån mening i att trösta mig när jag är nere , fine gör inte det då . Jag tvingar er ju inte till nånting ..
Har ingenaning om vad som händer idag , ska snart iväg till praoen , eller snart och snart tuben går 10.14 så ja .. Undra vad det blir å göra idag .. Måste iaf städa när jag kommer hem hmm .. Absolut inget mer och skriva , så skit samma

Jungfrun

Jungfrun:


Bland det finaste hos dig är din stora hjälpsamhet. Du ställer upp för alla som behöver dig även om det innebär mycket besvär. Din ansvarskänsla är mycket stark. Bra är också att du tänker praktiskt istället för att sväva bort i bort i blåögd idealism och "tycka synd om"-känslor. Dessutom är du anspråkslös, kan uträtta storverk i det tysta och skulle aldrig drömma om att framhäva dig själv på någon annans bekostnad. Du är också punktlig, flitig och lojal. Sinnet för detaljer är uppseendeväckande bra och naturligtvis har du god ordning omkring dig.


Du är en riktig pedant, på ett överdrivet och onödigt sätt. Det kan vara enerverande för dig själv och i synnerhet för din omgivning. Kritiklusten och beskäftigheten är något alldeles i hästväg och det är sällan man hittar en nöjd Jungfru. Dessutom har du en tendens att oroa dig, du skärrar upp dig så du blir alldeles utmattad. Det stora problemet är att du inte vågar lita på känslor och intuition.


Du blir inte förälskad så ofta, och när du blir det, då är det allvar. Du är varken flirtig eller ombytlig, utan lojaliteten själv. Med en annan JUNGFRU kan du dock få det lite besvärligt. Ni gör varandra oroliga och nervösa, allt kretsar kring ordning och perfektionism. Men de andra jordtecknen, OXEN och STENBOCKEN, är mycket bra partners för dig. Ni uppskattar samma saker, har samma livssyn och praktiska intressen. Det blir mycket gjort när ni är tillsammans. VÄDUREN kör över dig innan du hinner blinka, du vågar inte slappna av en sekund när en Vädur är i närheten. TVILLINGARNA har du en viss släktskap med. Men du är mycket mer seriös och tycker att deras lättsinne är charmigt till en början men outhärdligt i längden


I kärlek är du långt ifrån den lättfångande typen. Du är gåtfull och hemlighetsfull och många dras till dig just därför. Men du har svårt att visa dina känslor, du behöver total trygghet för att det ska kännas bra. Men då du hittat rätt ger du allt du har. Du vill ha någon att se upp till och analyserar noga innan du går till beslut. Ofta signalerar du inte ut dina känslor så tydligt utan du kan brinna av förälskelse utan att det syns.


Stämmer det tycker ni ?
Jag tycker iaf en del stämmer in :)


ursh då

Ursh vilken hemsk kväll det blev .. Allt som kändes så bra på nåt sätt , va hemma hos jennifer hade det trevigt och så , inte sådär överdrivet kul men det va kul liksom . Sedan blev det utgång och såklart runt elva blev det kaos .. Satt hos jennifer som inte mådde speciellt bra , helt plötsligt kom verkligen allt som ett jävla slag i magen , hon sa så mycket och jag kände igen mig i allt , helt sjukt läskit faktiskt .. aja , Fille shussa hem mig sen och efter det har jag degat framför TVn i typ en timme , och nu sitter jag här . Kan inte få mina tankar att sluta tänka på dig , inte träffat dig på ett tag nu och det känns så fel , vet att du inte har samma känslor så egentligen är det ju meningslöst på nåt sätt , men endå inte . Jag vill bara säga att jag saknar dig , önskar att saker och ting kunde blivit annorluna och jag lovar dig att verkligen försöka bättra mig , kmr försöka ännu mer om du ger mig en andra chans . Men det är som Jennifer sa idag , killar är villiga att ge upp för så lite , ett bråk och det är liksom pallar inte mer .. Eller förresten det var Sarah som sa det imorse haha :) Saker och ting förändras men jag vill ha dig nära och det vet du . Jag saknar dig , du vet resten ♥

smink smink smink och ännu mera smink

Idag har det dåra varit väldigt chill faktiskt . På tunnelbanan imorse träffa jag Sarah så vi satt och snacka lite det va faktiskt kul , sen i gullmars klev sarah av och kixs på haha . Vi åkte in till Face skolan igen :)  Där blev det en 90tals sminkning , tvättade bort det och gick på lunch. Sen blev det sitta still en stund sen va det igång igen haha , typ "läraren" där sminkade och fixade mig fick lägga ´mig på ett bord och grejer haha ;) och som igår så stod varenda en och kolla skit pinsamt vafaan ! haha menmen , nu ska jag glo tv tror jag
pusss på er alla glada :)


Total sminkning :)



Idag blev det dåra hel sminkning haha , från nio till tre var vi i Face egna sminkning skola , det var riktigt kul ! Blev sminkad säkert tusen gånger men fan så fort det var klart vare bara och tvätta bort den och börja på nytt med någon annan haha , så har iaf ont i hela hyn just nu ska ta lite lotion sen och vandra ut tror jag :)

vad gick fel ?

Jag bara undrar egentligen . Okej att jag överdrev , jag har sagt som det är . Försökt bättra mig endå är allt som fast fruset ..
Om du skulle kunna ta tillbaka en dag , en ögonblick i ditt liv . Vad skulle det va då ? För två månader sen skulle jag ha vetat på ett ungefär och haft lite olika förslag . Nu vet jag exakt vad jag skulle tagit tillbaka , det där ögonblicket , den där dagen och allt som kom ut från min mun . Men man kan inte ändra på det som har hänt , gjort är gjort inget mer med det . Jag önskar bara jag hade tänkt efter lite ordentligare , jag önskar att jag för en gångs skull kunnat hålla mina öron stängda min käft stängd och bara hållt det jag kände inom mig (?)
a moment i would like to take back is that day , that I was so damn stupid !

Face stockholm !

wohooo fan vad jag trivs på min paro plats !  Det är fanimej skit kul helt seriöst ! och bli sminkad och allting det är sååå underbart haha :) Imorrn ska jag och kicks till deras skola och bli sminkade hela dagen lång wohoo ! :) riktigt nöjd faktiskt , och jag vill inte byta till biblioteksgatan sen :( haha trivs där jag är nu och får lära mig en massa olika roliga grejor men jag får se på fredag hur vi gör :)

på sidan ser ni min sminkning för idag haha , man ser däremot inte så mycket men skit samma , den var iaf skitfin !

En halvtimme för tidigt

Fyfan va jobbigt det här blev nu då .. Min tunnelbana går inte förran 24 över vilket betyder att jag kan gå hemifrån strax efter kvart över och det är typ tjugo minuter eller nånting ?! Fattar ni hur länge jag hade kunna sovit haha . Idag blir det prao igen , får se om det händer nånting kul idag , det märker vi och jag har absolut ingenitng att skriva !

Förlåt med det är svårt att hålla käft när hennes namn dyker upp i huvet så fort nånting händer liksom , hmm
Fan ikväll tror jag fanimej att jag ska stanna inne eller nånting , känner på mig att det här inte riktigt är min dag längre .. nej men nu ska jag ta och lägga mig i soffan en stund sedan dra mig iväg
puss på alla glada :)

prao på Face :)

Hejsan hoppsan
Jag höll på försova mig idag haha , andra dagen på praon ! som tur va så va mamma hemma så stressa som fan vilket slutade med att jag satt och vänta i en halvtimme på att gå till tunnelbanan haha . Det är skitkul på praon , blev sminkad idag också , hihi alla tyckte det va fint så det är väl bra , Ska även bli sminkad och typ fotad på torsdag med kicks haha ! :) Har inte mycket att göra just nu utan ska dra mig ner till dushen . Men tror faktiskt jag tittar in imorrn bitti :)

mhm

This moment there are
6,470,818,671 people in the world .
Some are running scared .
Some har coming home .
Some tell lies to make it through the day .
Others are just not facing the truth .
Some are evil men , at war with good .
And som are good , struggling with evil .
Six billion people in the world ,
six billion souls .
And sometimes ..
all you need is one <3


not long enough

I could have held you
in my arms forever,
and it still wouldn't have
been long enough..


mm


Gossip girl

Hmm , förlåt för den sämsta upptaderingen men vafan det har ju varit lov ? haha sitter här och är hemma för en gångs skull och försöker lista ut hur jag och min syster ska skaffa mat . Med tanke på att hon är sjuk och inte kan resa sig upp och jag är vrål hungrig , plus att jag suger på att göra mat så det är uteslutet haha . Iaf har knarkat gossip girl nyss och har total fastanat i den serien , nästan värre än one tree hill förfan haha . Nej men ärligt , dom liksom aa jag vetinte, ladda ner och kolla själva så märker ni vad jag menar haha ..

Ja så vad händer idag då? Det är en bra fråga , alla ska typ till ida och kröka men jag pallar fan inte orkar inte ta hand om alla som vanligt liksom, plus farsta strand ? haha jag orkar verkligen inte , men vill samtidigt inte dissa liksom haha, stort problem men först och främst behöver jag skaffa mat åt mig och syrran , tar snart en taxi nånstans vafan , haha
aja, ska ta en dush nu sen fixa mig och försöka fixa fram käk
puss på världen !

RSS 2.0