31 Mars 2009

Hejsan Världen !
förlåt för att jag skriver så lite nu för tiden , hittar ingen tid alls ..
Jag har sjukt mycket plugg den här veckan , har np imorron eftersom jag missa i onsdags har även no men glömde böckerna hemma så har inte hunnit med något pluggande där. Engelskan gjorde jag klart idag , den ska vara inlämnad vecka 18 men vafan , skönt att vara lite före plus att jag läste Twilight den är bra så det flöt på liksom . Har gjort halva svenska litteraturen och ska börja läsa en svenk bok nu också att skriva om . Ska läsa andra twilight boken - när jag hör din röst . Redan läst den så ser inte fram emot smärtan som framkommer när man läser det hmpf . Däremot är den jävligt bra precis som alla andra böcker som jag har läst tusen gånger om !
Ska ta och hoppa in i dushen imorron och bestäma mig för vad jag ska skriva om imorron på np . Hare bra hörrni

PUSS!

29 Mars 2009

Nu är det slutet av Mars , månaden har gått omänskligt snabbt och långsamt , (hur fan går det ihop?)
jaja , förlåt för den dåliga uppdateringen haft lite fullt upp i helgen -egentligen inte- i fredags träffade jag Camilla och vi låg hemma hos henne och käka ben&jerrys glass, MUMSIGT! vi kollade även på Twilight för tusende gången hehe . Igår så var jag hemma typ heeela dan. Sov till ungefär tolv och efter det bara pluggade jag . Eller mera läsa bok- skriva logg bok - kolla tv - sova lite - läsa bok . osv osv haha . På kvällen mötte jag sen Camilla och vi drog oss hem till mig och kolla först a shot at love och garva ihjäl oss , sen en gammal barndomsfilm , d.e.b.s haha . Roligt hade vi det iaf . Idag har jag varit på loppis och sålt massa grejer åt laget . Gick sen hem till J och var där till ungefär åtta då jag mötte Camilla .
Jepp så min helg har bestått av lite smått och gott hihi , hade bra hörrni där ute i världen



PUSS!


26 Mars 2009

Idag har jag varit hemma igen så min dag har varit otroligt lugn. Imorgon blir det skola iaf, ska försöka komma ihåg att ta med pengar till Issa då och även Moa haha :) Måste nog ta och hoppa in i dushen om jag ska komma nånvart , ska även ta och göra den där efterlängtade ansiktsmasken nu haha .



PUSS!

Jag e påväg!



Det bästa med att vara på botten är att det bara finns en väg att gå och det är upp!
Pappa blev utskriven från sjukhuset idag , inom 7-14 dagar så ska han opereras, han ska få en ny klaff . Min fd NO lärare hade gjort det , han hade världens största ärr på bröstet och om det var knäpp tyst kunde man höra klaffen slå ihop. Precis så kommer det bli för pappa. Vetinte om jag ska vara glad eller ledsen?
Nej har sagt alldeles för mycket nu . Jag ska nog vara hemma imorgon också iaf , ska plugga galet mycket då och nu ska jag kolla Greys !

PUSS!

25 Mars 2009

Hejsan alla glada & friska där ute !
vetinte vad jag ska ta mig till just nu . Har iaf varit hemma idag , feber osv . Så missade NP vilket inte jag ser som något posetivit , ville liksom få det hela översökat menmen .. Minna (engelska lärare) hade tydligen redan bestämt datum när alla som inte var där skulle göra det så det funkar antar jag .
Har fixat lite med mina gymnasieval idag , vet ligger lite efter men ska ändra senare runt den 20april då allt öppnas igen . Även små städat rummet . Ska ta och göra lite mat nu faktiskt och kanske sätta på en film?



PUSS !

Kvällens

Pappa ligger på sjukhuset nu .. Livet rullar på för min del , har däremot blivit mer sjuk ska ta och vila upp mig .
Detta är vad jag ska göra ikväll :
- Lång skön dush
- Ansiktsmask
- Plugga lite smått
- Lägga i hårinpackning för kvällen
- Kolla på
Because I said so
- Sova !

En härlig kväll jag har att se fram emot, har däremot inte fått i mig något att äta idag(?)

-söta älsklingen Emma och Jag i sommras

PUSS !

Måndag 23/3 - 09

Ursh vilken jävla dag säger jag bara . Det är inte bara jag som har varit på dåligt humör iaf ..
Absolut ingenting att skriva nu egentligen , ska fixa min kamera imorron så jag kan börja ladda upp lite roliga bilder , kanske att det blir lite mer roligt att läsa eller någonting haha . Imorron är det np i svenska ursh säger jag bara & pappa ska till sjukhuset igen så tillbaka till dom gamla vanorna . Nej ska kolla på Silver Fang nu hihi

PUSS!

ännu en Måndag

ursh alla dessa måndagar , så segt och trött och alltihopa haha . Suttit och läst en synonym bok precis , upptäckte då ordet graciös , haha gillar verkligen de ordet . Vetinte varför men det har en sån stor betydelse på något sätt , eller vad tycker ni ?
Funderar på att göra om ni design , vill egentligen inte för tycker om min header just nu - Camilla har gjort den , http://schteekarmillan.blogg.se .
Hörde Pappa prata i telefonen nyss , han har blivit värre och det kommer troligen att bli en operation .. Börjar bli orolig , han klarar inte ens av att gå i trappan utan att få ett stort tryck över bröstet , oron inom mig bara ökar och ökar , håller på att bli galen !
aja , ska fixa mig lite nu tror jag . Vi hörs kära bloggare

PUSS!

22 Mars 2009

Tjingeling !
Måste bara få säga att igår hade jag och Camilla roligare än vanligt , länge sen jag garvade så mycket faktiskt , det kändes skönt haha .
Idag har jag varit i farsta , har handlat bal klänning och skolavslutnings klänning . Ingen ska få se dom förrän då däremot haha så bilderna får vänta . Missade boogie woogien idag med laget , blev riktigt förbannad så straffade sjuka mig med att städa rummet och plugga , eller plugga ska jag iaf göra snart , hihi

PUSS !

Kenneth Carlqvist - Min Pappa



Jag älskar dig pappa !

Vårdagsjämning !

Hejsan bloggen
Idag är det officielt vår vafan ! underbart väder och förkylningen härgar som bara den . Det var faktiskt riktigt länge sen jag var såhär sjuk , sovit heeela dagen idag . Natten var visserligen drömlös med dagen har varit full , kan knappt skilja på verklighet och drömmar längre haha . Nej min fredag har varit otroligt seg , men med tanke på att vi varit lediga idag så har det endå varit chill liksom .
Imorron så fyller min kära far år , ska åka till farsta med Camilla och handla nånting fint tror jag . Annars blir det nog mest en hemma dag för min del liksom . Camilla håller på att göra en header till mig just nu den blir nog underbar , lite tips om design kanske ?

PUSS!


17 Mars 2009

Ja herregud vilken kaos dag det varit idag . Hade typ "möte" efter son idag , vi blev lurade till matteverkstaden haha roligt . Sen satt alla tjejer i klassen i två timmar och pratade om "sexuell trakasserier" , pga idiotiska lärare kom det självklart ut så efter lunch kom Susanne och Irina fram till oss och sa att vi fick gå resten utav dagen .
Efter det mötte jag Camilla och senare Alec . Sen var det hemgång sen har jag inte gjort så mycket faktiskt , glott på två filmer och mötte Camilla igen mysigt värre haha .
Imorron blire dans på morronen , kommer kännas lagom wierd menmen det löser sig nog :)
Efter skolan har jag faktiskt ingenting in planerat så det blir nog till å plugga lite och sånt dära vettigt haha . Ska iaf fixa mig för kvällen nu , är sjukt trött

PUSS !

16 Mars 2009

Det går nog inte vara mycket mer dödare än vad jag är just nu . Skoldagen rullade på som vanligt och hade det faktiskt rätt chill och jobbade på ordentligt . Imorron är det en vanlig dag som jag tror jag kommer kunna genomlida efter det är det utvecklingssamtal med min retarda lärare , blir nog kul haha . På kvällen träning så har fullt upp imorron blir att lägga sig tidigt ikväll . Ska även se till att skaffa en engelsk bok Twilight har jag bestämt mig för att läsa , då lär det bli ganska lätt (?) Jaja , det är mycket som ska göras imorron för då kommer onsdagen bli en ganska chill dag , härligt ! :)
På Torsdag är det sedan skoldm , det blir nog rätt så skönt för på fredag är vi ju lediga !! Härligt faan , jaja nu ska jag städa iordning i mitt rum så det inte ser ut som rena helvetet , ursh . Wish me luck

PUSS !

ps. Det är nog ett tecken från ovan(?)

15 Mars 2009

Jag vill ha onaturliga krafter - För jag villa kunna se rakt igenom personer och deras falska påståenden . Jag vill kunna förstå hur alla tänker . Jag vill göra alla blinda utav min blotta närvaro . Jag vill kunna skydda alla runt omkring mig . Jag vill kunna se hur min framtid blir beroende på valen jag gör .
Jag vill så mycket , men det som är omöjligt vill jag ännu mer .


14 Mars 2009

Jag borde ha gjort så otroligt mycket men har åter igen ödslat bort min tid på onödiga saker . Det är lördags kväll och här sitter jag tyst och ensam i mörkret . Jag har inget emot att vara ensam , faktum är att jag tycker om att vara ensam , det är att verkligheten kommer ikapp mig som skräms . Jag vill har så mycket , så mycket som inte existerar . Jag vill ha allt bortom det oändliga men ödslar min tid på annat och får absolut ingenting . Mår precis som förut , tom. Hur kan man må tom? Snarare känner mig tom måste jag nog säga ..
Ska göra en kopp te och lite nytta

PUSS!


14 Mars 2009

Igår såg jag bio med Camilla , i taket lyser stjärnorna . Den var faktiskt otroligt bra . Vi hade iaf en bra kväll sen bar det hemmåt och jag mest bara sov och läste .
Idag har jag varit hos Kristin , min brorsas sambo och flickvän . Sedan bar det hemmåt och skulle egentligen varit på fest just nu men har typ skaffat mig feber så ska ligga hemma . Städa rummet och plugga , inte kul att göra på en lördag kväll menmen ..

Jag vill ha så otroligt mycket . Jag vill ha stora och små talanger . Överglänsa och inte va någon speciell . Jag vill äga förmögenheter och vara fattig . Oavsett vad jag får så vill jag alltid ha lite till och bli av med annat . Det spelar ingen roll , alltid oavsett vad så är jag inte nöjd

PUSS!

12 Mars 2009

Har nyss ätit lite äppelkaka med vanlijsås som Mamma gjort . Börjar undra om hon ska äta mig snart så som hon matar mig med godsaker , men det gör ingenting haha . Hade en chill dag i skolan idag , lite små pms men sånt får man leva med som tjej . Efter skolan la jag mig på soffan läste en stund och somnade sedan som vanligt . Hamnat i en dålig rytm just nu . Imorron blire iaf farsta efter plugg tror jag , sen käka i kungshallarna och kolla bio med Camilla , mycket mys . På kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt , hittar nog på nånting kul skulle jag tro , sova ut skulle nog sitta fint .
Ska försöka bestäma vad jag ska ha på mig imorrn nu , har bara np från 08.20 till typ 11.20 och efter det slutar jag . Lagom chill ! Funtar på att bara ta myskläder ska ju endå bara göra två stycken prov , hmm ..
Jaja , ska tvätta ansiktet och borsta tänderna nu , kommer somna mycket tidigt ikväll hihi

PUSS !

ps.
Kärlek är en lyx du inte kan kosta på dig förrän alla dina fiender är förintade. Fram till dess är alla du älskar gisslan, som behöver dig ditt mod och korrumperar ditt omdöme.

Orson Scott Card
Empire


12 Mars 2009


väx upp



Ska tillbaka till pluggandet nu .

PUSS!

11 Mars 2009

Det har absolut inte varit min dag idag men det har rullat på endå . Påväg till skolan imorse så ramlade jag tre gånger på grund av den här förbaskade snön . Sen hade vi dans och det var faktiskt riktigt kul . Men efter det var det skit seg bild lektion där jag satt och rita på en mask och bara kände att jag ville hem . Lunch sen Matte . Tyckte jag var duktig som jobbade så mycket så kollar jag på klockan och inser att det är 40 minuter kvar , inte roligt tro mig !
Iaf efter skolan tog jag sällskap med Camilla hem . Däckade på soffan så kommer antagligen inte sova nånting inatt , som vanligt alltså haha men snart är det helg och imorron bör bli en chill dag . Har tredje provet för den här veckan imorron inte lika kul men vet på ett ungefär vad det kommer att va på så det är chillination . Ska plugga musik histora och litteratur nu . Lägger in bilder senare haha

PUSS !

10 Mars 2009

Japp vilken underbar dag vafan ! Hade som sagt KID dag idag . På morronen hade jag no där jag mest satt och plugga till no provet , sedan var det no prov . Gick nog åt helvete med är endå nöjd på nåt sätt haha . Sen var det svenska där Bengt sa att jag har höjt mig jätte mycket , HÄRLIGT ! Pluggade på om litteratur vilket faktiskt var jävligt intressant . Sen var det lunch och efter det so . Började på so läxan då och det är jag glad över haha .
Efter det följde jag och Camilla med Linnea och Sara till centrum , sen tog vi tuben hem till Sarah och pratade lite med henne . Sen vid tre kanske klockan va så drog vi oss hemmåt . Kom hem till en mycket glad överraskning , pappa var hemma !! Visserligen ska han tillbaka osv men han är hemma ! plus att jag fått min bok idag - så länge vi båda andas av stephanie meyer . Sista boken på Twilight serien , har inte vågat börja läsa haha .
Har iaf pluggat som en galning nu och är klar med so eng no och matte . Ska köra igång på svenskan nu igen det blir härligt :)

PUSS !

Lycka

Det tjänar ingenting till att försöka
analysera smärtan. Det finns ingen
återvändo. Ingen trollformel kan
ändra det som skett, det lönar
sig inte att skylla på något. När du är
djupt bedrövad, försök att
koncentrera dina tankar på små
glädjeämnen i nuet. Ge dig själv tid
att läka. Behåll ditt lugn.

9 Mars 2009

Min dag har varit ganska chill trots att det måndag . Har dargit ner på mina tabletter nu . Käkar 2 :) 1 varannan dag och 1 varje dag . Det känns som att det blir bättre så . Iaf skolan rullade på hade rätt kul och hade även so prov som gick sisådär kännde att jag hade kunnat göra bätttre . Imoorron är det KID dag , till er som inte vet så är det komma ikapp dag . Ska göra min jävla no prov då , kommer gå åt helvete fan menmen . Efter det blir det nog farsta med Camilla , känner för en fika till så får se haha . Senare på kvällen blire träning så det är väl nice . Ska glo lite tv nu iaf och plugga lite engelska . Har upptäckt att jag älskar engelska haha

PUSS !

8 Mars 2009

Jag kom hem för en stund sen . Har inte gjort så värst mycket idag , åkte till stan med Camilla och shoppade loss lite , senare hade vi besök eftersom pappa fått permis över helgen så är han hemma , då kom farmor och farfar förbi . Fick som vanligt pengar - känner mig alltid lika taskig . Vi åt middag osv osv . Senare runt halv nio drog jag hem till Malin , vi mötte sen Kixs och drog hem till Moa . Ja där hade vi jätte roligt haha .
Har fastnat för låten Caught Up In You . Hely underbar haha

Nu ska jag ha min sköna skönhetssömn . Fast först lite oc förfan haha

PUSS !

ps. Don't you dear bitch !

Fuck kärlek

Helvete . Kan inte älska dig längre inte när du gör såhär . Har du nån gång tänk på mig i det här sammanhanget , hur jag mår? Hur kan du säga och göra nånting sånt när du sen nästa dag dumpar mig som om jag vore nånting katten släpat in . Hur kan du, dududu? Kan inte förstå mig på det här längre och du har gett mig ett sånt stort hopp . Ett hopp som är så stort att det inte går att förklara . Varje sekund som går så gör det ju så jävla ont .
Tankarna på pappa smärtar inte lika mycket som dom borde . Kanske för att du krossat mitt hjärta i tusen bitar tusen gånger om . Kan jag förklara på något annat sätt en så? Det tror jag inte .. Orden jag har i huvet går inte skriva ner och jag önskar du kunde läsa mina tankar så du kunde föstår . Bara en litenliten del ..

PUSS!

5 Mars 2009

Jag saknar dig Pappa . Kom hem ! <3
Träningen idag gick också bra förutom att jag lämnade astman hemma , inte lika smart -.- menmen , kom iaf hem till en god middag som Syster lagat sen drog hon ut och jag tog en varm skön dush . Efter det glodde jag lite tv och sådära , gjorde även en ansiktsmask och nu sitter jag här . Ska snart packa fotbollsväskan inför imorron och ska inte glömma astman ! haha :)

I would like this dream to come true , cause now I don't wanna live without you
and I know it's all just a dream, but please . Come to me , show me that you're for real

PUSS !


Issa och Malin små söta änglar!


5 Mars 2009

Japp idag har det varit en riktigt bra dag är på sjukt bra humör !
Vaknade tidigt och gick till konsum tjugo över sju ungefär , jag och tjejerna i min klass skulle nämligen till sundbyberg och lira skoldm , tuff resa dit men det gör inget !
Allt började bra och vi vann första matchen ganska överlägset måste påpeka att issa är jävligt grym back . Iaf sen andra matchen så stod det lika så det blev första mål vinner :) och faktiskt förvåningsvärt nog så gjorde jag mål thihi stolt . Vi allihop drog oss sen vidare till slussen där vi käkade på taco bar , mycket mumsigt !

Sen drog jag mig hemåt och har pluggat fram tills nu , duktigt lilla jag . Nu håller jag på att packa väskan inför träningen ikväll och byter om lite smått haha . Har märkt att lira fotboll gör mig sjukt glad . Ska lira imorron i skolan igen häääärligt !

Laddar nog upp lite bilder senare och :)

PUSS !

4 Mars 2009

Sitter just nu och lyssnar på en låt jag är helt fast i : superchick - stand in the rain.
och ja . Jag har inte erkännt det för men jag är livrädd . Livrädd för det liv jag levt i flera år håller på att ta slut , livrädd för alla förändringar . Livrädd för att förlora allting runt omkring mig . Det här går inte längre , kan inte stanna hemma varje dag , livet funkar inte så . Men så fort jag är nära på att hitta ut från detta mörker är det som att min rädsla drar mig tillbaka därför att jag har vant mig . Är van vid detta mörker som ständigt är runt om mig . Jag vågar inte ta steget ut här ifrån , ut i ljuset bort från skuggan. Vad kommer finnas där ute? Vad har den stora stora världen lilla ynka mig att erbjuda?

PUSS!

3 Mars 2009

Gick på två lektioner idag , efter det vandrade jag hemmåt . Kunde helt enkelt inte koncentrera mig , satt bara i mina egna tankar sen frågade han : Becca varför är du så dyster? . Jag drogs då tillbaka till verkligheten och insåg att det här inte funkar längre . Vandrade hemmåt i lugn takt och andades in så mycket frisk som möjligt . Nu har jag sovit i en halvtimme men är fortfarande helt slut så ska sova lite till sen sätta igång med pluggandet .

PUSS!

ps. I miss it ..

2 Mars 2009

Allt bara fortsätter att rinna ut i sanden . Pappa ska antingen opereras eller så kommer han gå på tabletter livet ut . Kommer detta aldrig ta slut? FInns det inget stopp i den här oturen?
Jag flyr till syndernas synd utan att se mig om . Klarar det inte, försöker fixa allt på en och samma gång med sanningen är att jag behöver någon att stötta mig mot . En axel att gråta emot för jag har aldrig kännt såhär förut . Jag vill fly och gömma mig i någons famn , men jag verkar vara osynlig.. Helt utan hopp vandrar jag dag ut och dag in genom denna värld . Förstår inte vart meningen ska finnas någonstans när största delen bara är lidande . och om inte . Nej kan inte sätta ord på mina tankar och det jag borde fly till nu är mina förbannade läxor



PUSS !

1 Mars 2009

Så full av oro och Smärta
oro och smärta lever numera inom mig . Jag kan inte neka det . Är på något underligt sätt avundsjuk , kanske svartsjuk vad vet jag . Men hon har ju allt . Hon har så många valmöjligheter & här står jag , ett hopplöst fall .. Livet runt omkring mig försvinner vetinte längre vart jag ska gå eller ta vägen . För vad som än händer så gör det bara ondare för varje sekund som går . Min oro ökar , men muren jag byggt upp runt mitt hjärta hindrar mig från att känna något alls . Jag är imun mot allt  -peppar peppar ta i trä- Kan inte neka nånting längre vetinte om jag vågar erkänna nånting heller . Vetinte vad jag ska ta mig till eller vart jag ska fly . Hjälp.

PUSS!


1 Mars 2009

Nu var det mars helt plötsligt . Bara 28 dagar i februari , det känns lite väl underligt menmen ..
Jag har iaf gjort om i mitt rum , vetinte varför men kände för att jag behövde göra nånting nytt och nått som fick mina tankar på annat än verkligheten och boken - så jag gjorde om helt enkelt . Efter det tog jag mig en skön dush , den blev visserligen kort men blev vettskrämd när jag hörde steg uppefrån - jag var ensam i huset . Men det visade sig bara vara hunden min , hoppas jag !
Min helt otroligt underbara syster ligger uppe på sitt rum och sover , funderar på att gå upp och stänga av hennes tv , men av nån underlig anledning brukar hon alltid vakna då . hm .. jaja , ska ta och borsta tänder och lägga mig i sängen tror jag , kanske distrahera mig med en film eller ploka ut tvätten , i väntan på att Mamma ska ringa om besked om Pappa - allt brister av blotta tanken .

Det är otroligt hur allt kan förändras , kommer ihåg från tider då jag var liten . Kommer ihåg hur min familj utstrålade en sån stor lycka att det kändes som att det bokstavligen sken om oss . Vart tog allting vägen? Varför uppstår det nu bara problem bakom varje hörn? Var det därför killen i stan kom fram till mig och pratade om Jesus?
nej det är för många orimliga tankar som snurrar i mitt huvud just nu så ska nog ta och sätta på en film trots allt . Ska bli bättre med bilder också.

PUSS !


RSS 2.0