absolut inget intressant

idag har jag absolut inte gjort nånting intressant. Bara varit hemma, varit sjuk idag.. Men har gjort lite funderingar. Eftersom vi bygger om min systers gammla rum som har flyttat upp i min brosas gammla rum som har flyttat hemifrån.. iaf min systers gammla rum håller på att bli klart och då ska typ mina föräldrar ta det rummet eftersom det är så fint och då ska vi göra om deras gammla rum till ett förråd/klädkammare då kan jag flytta över min gaderob in dit, men för att komma till poängen så har jag tänkt ut värsta bra planen på hur mitt rum ska se ut. orkar inte förklara så slutar skriva nu innan allt blir alldeles förrvirande som det typ redan är haha
puss hare bra tja.

din första kärlek?



Kommer du ihåg din allra första kärlek? Ibland när du lyssnar på vissa låtar, så påminner  dom dig om just den personen? Spelar ingen roll vem du har just nu, du blir ändå påmind om honom o era stunder tsms. O sen när det väl tog slut, trodde du du aldrig skulle bli kär igen, visst har jag rätt? O varje gång du går förbi hans hus så kommer du ihåg bilden i huvudet, bilden av dig o honom - Det perfekta paret... O varje gång du hör eran låt, känner du allt om o om igen. Du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din, en sista gång. O det gör ont varje gång du ser honom gå med en ny? År efter år suddas minnen ut, men hans bild kommer du alltid ha kvar. Hur kan man glömma dom där djupa ögonen? Hur kan man glömma det ansikte som man vart så nära. Du saknar inte honom som person, du saknar det ni hade. Du saknar att du var så bekväm i hans sällskap, att du aldrig behövde skämmas eller spela någon du inte är. Jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek. Det är inte den du älskade först, utan den du älskade mest..


jävla magkänsla, eller?

egentligen inte, sitter just nu och värmer mig. Har precis kommit in. Jag hatar sånna här jävla söndagar, dom är åt helvete asso, hela helgen har varit åt helvete. Vill bara glömma alltihop samtidigt som jag vill veta, precis allt, precis allt i minsta detalj och inga lögner ingenting.. Vill bara veta allting, snälla kan jag få veta? klarar inte av dom här ständiga frågorna som dyker upp i mitt huvud hela, hela tiden.. Vill veta varför hur när, vad gjorde ni exakt, varför hur bara allting vafan ! Mår så jävla dåligt just nu, men endå nånstans så mår jag liksom bra. Nånstans då allt det här inte existerar i min hjärna känner jag mig så jävla trygg hos dig, i din famn.. Kommer få ett utbrott, det känner jag på mig.. ingen vet utom du och jag, än så länge. Vene ens om jag orkar berätta vet vad ni har och säga och vet att jag inte kommer lyssna på er..



why is it that it's so much easier to forgive a stranger than someone you love?

var allt en lögn?

Så jävla trött på allt det här. Igår var vi allihop hos jennifer skulle egentligen dricka och nu i eftertanke önskar jag att jag hade gjort det, bara klunkat i mig alltihop på en och samma gång för att för en gångs skull slippa tänka, bara fucking slippa liksom.. Men så blev det såklart inte. Alec fick nästan allt mitt istället.. Det finns en känsla som sitter fast långt ner i magen att du ljög, att allting från igår va en lögn och jag klarar inte längre av den hör oändliga väntan, bara inte FUCK THIS SHIT !!!

the continue

Dags att ta tag i alltihop. Nu har jag gjort min del. Resten skiter jag i, dags för mig att släppa allt det här iaf. Just nu mår jag riktigt bra  ! vi vann matchen idag, men hjälp av tre stycken 9or också, TACK! Skitsamma, nu har vi gått till slutspel och allt känns bra, men ska ta och gå och sova lite till men tanke på att matchen va typ åtta imorse :)
pusspuss hare bra tja .


confession of a broken heart

vetinte var jag vill komma, vill hels gå och sova, är sjukt trött och ska upp tidigt imorrn. Men iaf, har letat prao idag med kixs, det gick sisådär vi har nåra förslag nu iaf :)
Är så trött på alla bråk, är så trött på allting jag liksom orkar inte, du och jag vi har gått igenom så mycket så allt det här känns så meningslöst, jag klarar mig utan dig, solklart. men frågan är bara om jag vill(?) saknar vissa stunder sjukt mycket och önskar vi kunde va vänner, inte som förr det går inte riktigt att komma tillbaka dit, inte nu iaf.. men bara slippa allt det här men ovänner.. ger dig chansen att välja det är upp till dig, ett minsta lilla ord och jag har fått min bekräftelse för fattar inte vad du. Men antar att vi inte är vänner. aja whatever ska sova, confession of a broken heart fortsätter imorrn men en piggare skrivare . puss påer världen

måste det va så?

Here's my philosophy on dating:
It's important to have somebody that can make you laugh,
somebody you can trust, and somebody that you know turns you on...
and it's really, really important to make sure that
these three people don't know each other.


åt två olika håll..

Asso helt seriöst tror mitt hjärta snart kommer slitas i två bitar, för vetinte längre vad jag ska göra. Att du sa upp vår vänskap för så lite, det är en kniv i ryggen, en bland alla andra. Att du gör som du gör är en kniv i hjärtat.. Allt går åt helvete just nu. Allt som verkade så bra, det funkade så fint. Men grejen är att jag vetinte om jag klarar av det här, för i mina ögon så bryr ni er inte, i mina ögon ere som att jag vore död. Vetinte vart jag vill komma, vetinte vart jag är påväg men att du i mina ögon ställer dig på hennes sida, säger sånna där saker det är ännu en kniv i ryggen, att du verkligen inte förstår känns som en kniv i hjärtat bredvid den andra.. asso ni anar verkligen inte och jag försöker förklara men det känns som att ni inte gör nåt åt saken. Så jag antar att det här inte ligger i mina händer längre, antar att jag vetinte vad.. I guess it's no way out of this.. nej fan kan inte få ner mina ord på papper längre, vill bara lägga mig ner och somna in, slippa tänka slippe allt liksom(?)

Dra åt helvete jag är för arg för det här

ingen "tyck synd om mig" text..

Jag förstår bara inte. Liksom jag försöker, ni ber mig berätta hur jag mår, men dom gångerna jag berättar så får jag all skit tillbaka, dom gånger jag berättar hemligheter i förtroende så vet nästa dag halva världen om det.. nej kan inte förstå mig på nån utav er. "glöm dom, dom är inte värda dig" Nej det är inte lätt asso, så många minnen sen barnsben liksom, och dig alla minnen alla skratt vafan är det som har hänt(?) har vi växt ifrån varandra eller vadå(?) jag vetinte, ni bryr er säkert inte och kommer säkert ångra den här texten men vadå, kan bara inte sluta tänka liksom, försöker förstå tänkt från alla möjliga olika håll, men nej jag får inte in nåt i mitt huvud.. Vill på nåt sätt bara somna för att aldrig mer vakna, helt ärligt är så jävla trött, så jävla deprimerad, så jävla utav allting.. Nej antar att det är mitt fel då(?) antar att det är mig det är fel på, jag vetinte vad kan inte ändra på mig, för i slutet av dagen kommer jag alltid va den jag är, jag kan bättra mig men ni är så förändrade och som jag alltid sagt, alla förändras och aldrig till det bättre..

plugg plugg och åter plugg

Jag tycker den här måndagen har gått väldigt snabbt. Fick sovmorron imorse till tjugo över nio. Hade sen no vilket gick ganska snabbt, vi läste bara eftersom vi just nu har läsgrejsimojs.. Efter det hade vi fotboll, kunde inte vara med eftersom jag i lördags i matchen mot hammarby (som jag är lite stolt över) fick en smäll på låret som fortfarande gör skit ont, men lirar igen på onsdag. Satt och läste då också och lyssna på musik och lite sådär, kollade på såklart också haha. Sen var det en snabb lunch och efter det hade vi vår korta so lektion där vi inte gjorde så mycket, det var mest redovisningar och mycket garv. Sen så var det at och vi fick som vanligt sluta 40 minuter tidigare härligt. Åkte då till farsta med Camilla köpte ett puder som inte är bra! och sen solade vi lite, blev inte speciellt brun men är iaf inte kritvit längre tur det. Efter det har jag typ bara legat hemma, pluggat lite. Tagit ett långt bad med hårinpackning, ansiktsmask och hela köret, härligt säger jag bara ! Fått en perfym av min brosa också hihi . Det var dåra min vardag absolut inget speciellt ..

Just nu är det mesta åt helvete iaf, min hjärna bara tänker typ tusen tankar om och om igen vill bara få ett stopp på allting, vill ha alla svaren i min hand. Men om du är redo att ge upp vår vänskap för så lite, så vet jag inte längre vem du är, då har du förändrats lite väl mycket för min smak.. och hur känns det att stå och berätta nånting när ingen lyssnar(?) hur känns det att stå tomhänt skrika utan att någon hör(?) hur känns det att alltid få samma jävla problem utan att veta vad felet egentligen är ... (?)


Vetinte vad

sitter och lyssnar på jenson - i miss you och det går kalla kårar genom min rygg, varenda muskel i kroppen späns och är inte längre lika pratglad. Dom säger varför gör han så är, en del säger gå ifrån han.. vet att jag fått dig tro att jag mår dåligt med dig, men sanningen är den att jag mår bara sämre utan dig..
Älskar att sita och skriva av mig, men hjälper det? Får man en klarhet över saker och ting eller mår man exakt likadant som innan? Jag bara undrar om det är någon överhuvud taget som förstår mig? för isf kan ni hjälpa till för jag förstår inte.. Nej det här hjälper inte mig att komma på bättre humör .. 



 PS. Sitter varenda dag och bygger upp olika tal i mitt huvud men inget låter tillräckligt bra..

I kind of like this video


förlåt för en dålig upptadering

hemskt ledsen för den dåliga upptaderingen. Men just nu orkar jag inte skriva om vad jag gjort dom senaste dagarna, förlåt för den också.. Säger bara tack till alec som ställt upp, tack så hemskt mycket! Kan du förstå mig vi har nyss bråkat men du fattar fortfarande ingenting, i mina ögon har du sjunkit så lågt så lågt, tyvärr men det är så det är.. Många människor har sjunkit i mina ögon just nu och många har växt. Det känns konstigt men samtidigt skönt, är ni inte värda mig synd er förlust tyvärr asso. Men jag har inte orken att kämpa för alla, jag har liksom ingen ork kvar när ni hela tiden gör om misstag efter misstag..



ps. baby jag är din så länge du vill ha mig


all the bad & all the good stuff

Du, ja just du kanske just nu sitter och funderar på om du ska berätta den där hemligheten eller inte. Mitt råd är kör bara bättre att personen får höra sanningen från dig än från nån annan, det är det enda jag kan säga och jag säger det utav erfarenhet. Jag tänker iaf göra det, åtminstonde från och med nu, men det finns inget mer gammalt nu, så jag ser framåt och jag ska berätta varenda minsta lilla sak. Har mycket att tänka på just nu.. Men grejen är att ärlighet varar alltid längst.. vetinte riktigt har inget mer intressant att berätta egentligen, bara glad över att du är som du är ibland. Förlåt för allt älskling ska bättra mig. Ska bättra mig när det gäller allt, ska bättra mig det där lilla extra liksom..


Min älsklings hund (:

varför lägga ner energi?

AAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGHHHHHHHH!! jag hatar er, asso helt seriöst ba försvinn ur mitt liv. Fattar inte allt jag begär är sanningen, jag har bättrat mig till tusen ! och du din falska jävla fitta ta dig i arslet! (eller ni är ju iof flera) så ta varann i arslet ! så jävla galen på allt, kompisar(?) nej knappast inte nånstans just nu asso. absolut inte ba no way ! blir så jävla galen på er alla falska fittor! yep behövde bara få det ur mig, och vad det gäller min vänskap mer er så hänger det på en riktigt lös tråd just nu, behöver er inte helt enkelt.

"Ignore me if you see me cause I just dont give a shit!"





Det känns skönt, att ligga där med dina armar runt mig,
att sakta somna in i en trygg famn och bara för stunden
må sjukt bra. Att bara för stunden inte vilja somna...

Sluta deppa nu va

Realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure your still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for..

Min dag har idag varit hyffsat bra, egentligen bara en helt vanlig vardag liksom. Men hade match idag, är faktiskt ganska stolt över den matchen, ville egentligen inte spela bara ligga hemma med typ nån(J) och tare lugnt och kolla på film, men nej. och tur att jag inte gjorde det, slipper träningen imorrn och vår tränare sa idag efter matchen att jag var bäst på plan *stolt* soklart ! haha :) måste få tillägga en främmande man kom fram till mig idag när mitt humör va som lågst och sa: sluta deppa, det finns värre saker och blinka med ena ögat. Han va visserligen gammal men det drog upp mitt humör iaf :)

a hole week ahead

Nej ursh min måndag har varit bra, en helt enkel vardag med lite exkta tillägg och nåra bortlägg. Jag hade skoldm och vi vann solklart! haha . även fått present av kixs idag skit glad fan! hårspray och lösnaglar jag som verkligen behöver hårspray, så nu kanske det kommer lite bättre hårdagar framöver .. Efter det har jag inte gjort så mycket. Hoppas på att komma iväg till farsta imorrn, måste till ungdomsmottagningen har en vecka på mig att bestäma om jag ska fortsätta med p-piller vetinte riktigt hur jag ska göra, men ska fråga lite grejor imorrn tror jag . Bästavän(?) ska följa med ska försöka få det dära snackat så allt kan hamna i vår historia så vi två kan gå vidare hand i hand..



..
Jag ska berätta något så lyssna nu det är bara du som får mig känna såhära ♥

If you could go back and change just one thing about your life, would you? and if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? or break the heart of another? would you choose an entirely different path? or would you change just one thing? just one moment. one moment that you always wanted back..


söndags ångest(?)



♥ this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls and sometimes... all you need is one.


MY FUCKING BIRTHDAY !

yees min dag idag har varit underbar ! gick inte på första lektionen (svenska) va istället här där jag är just nu haha . när jag kom till skolan så sjöng linnea philipa och sara (högt!) i korridoren haha mycket trevligt :) J hjälpte också till lite gran haha . Hade iaf tyska sen vi fick gå tidgare föratt gå ner och kolla på killarna i typ tio minuter när dom hade skoldm, dom ledde då med typ 5-1 haha nåt säger mig att dom vann? aja sen va det svenska sen en massa bråk men no läraren haha min mentor ursh vad jag dampa ur . Hade iaf no två timmar tidigare i typ 40 min haha . Sen var det massa sång igen haha mest hela tiden faktiskt . Efter det drog jag mig hemmåt och satte mig framför datan fram till typ fyra eller nånting. Juste fick ny mobil imorse !! och ett thomas sabo armband med en grej på igår ! :) Efter fyra där då så började jag fixa mig och städade halv fem kom pappa och farmor sen rullade det bara in flera människor fick pengar och smycken till mitt armband barocker eller vad det heter? och fick även ett halsband av min gudmor och gudfar som har typ en billiot eller vad det heter(?) i och resten va gjort av vitt guld! very nice ! Sen så skulle jag ut fick vänta länge innan jag fick komma haha dom hade tydligen någon överraskning? och det va det bästa! J hade inte åkt !!! glad och chockad jag blev haha, sen hade dom köpt värsta prinsses tårtan med ljus i och balonger runt och allt va jätte fint ! TACK TJEJOR ÄLSKAR ER !! vi gick till hörnet där jag fick lite godis och så sen va det bara chill. Nu sitter jag här och J och har fått en jäätte fin present !! är överlycklig just nu haha, livet leker vi hörs vidare

Grattis till mig !

yep, klockan är faktiskt 00.00 så tekniskt sätt så fyller jag år idag, hade tänkt gå och lägga mig tidigt men det blev visst inte så ? men ska dra mig ner till min säng nu, så jag vaknar imorrn och ba woohooo ! härliga grejer det ! va länge sen jag längta till en födelsedag såhär mycket känns lite barnsligt faktiskt haha menmen skit samma det blir nog trevligt :) kanske blir krök på kvällen men med tanke på att J inte är hemma så får vi se .. nej har inget vettigt att säga förutom att vi typ tog klassfoto idag URSH ! men ska dra mig ner i sängen nu så det blir den 12 september på riktigt nångång hihihi
puss på er världen !

Dagens och gårdagens

Imorrn är det skolfoto ursh, det är verkligen hemskt . och fuck you föratt du åker, du får inte ! haha jag har verkligen inget intressant att skriva så ska dra mig ner i sängen och sova nu, ska upp tidigt imorrn och fixa mig hihi ,

Dagens
 
Gårdagens  Gårdagens myskläder


 

Den glada härliga känslan

ja den glada härliga känslan jag får när man är med dig, härligt ! Hur du verkligen ibland lyckas överraska än på ett riktigt posetivt sätt, i love it ! hade egenltigen tänk slänga upp nåra bilder men jag har träninga snart och orkar inte gå ner för att hämta kameran och ladda in bliderna nej ibland är man för lat av sig haha . Imorrn kommer bror min för att gratta mig, sen e det sova sen fyller jag år ! HÄRLIGT alla tjejer ska typ ut också, vi ska typ fira mig hihi det kommer säkert bli jätte härligt ! :) men iaf ska spela lite nu innan jag åker till träning om typ 5 min hahah pussss på er alla :)

ps cause I can see you stear just a little to long and it makes me start to wonder

nionde september

förlåt för den dåliga upptaderingen, men igår hände inte så mycket . va typ ett pms barn hela den, men va iaf hos J sen pluggade jag en massa och spela lite haha . ni vet känslan när man ligger i nåns varma famn när man själv fryser, ni vet känslan av när nån håller om än lite extra hårt , jag älskar den känslan ! haha aja idag då, har so första lektionen en jävligt lång lektion men endå, sen efter det blir det språkval och sedan lunch , är däremot ensam från min klass att ha lunch typ haha, aja det får lösa sig på nåt sätt :) efter det är det no sen engelska sen är min skoldag slut, hääärligt ! måste däremot sitta och vänta på att A slutar. Vet ni vad ? jag fyller år på fredag ! haha fyfan va härligt typ första gången sen jag va sådär liten som jag längtar till min födelsedag, men det är ju gulligt , brosan kommer fira mig på typ torsdag också hahaha :) nej men nu ska jag snart dra mig iväg till skolan, börjar nämligen 08.55 idag :)

för lite bilder ?

IDAG: har jag haft match, det gick sådära fick värsta tacklingen så har sjukt ont i ryggen nu och orkar knappt röra mig haha . Brosan va nyss här också med sin sambo Kristin ... trevligt . skulle egentligen ut med tjejerna idag men orkade inte hihi, och har ni tänkt på att det är inte längre ni? ni liksom försvinner, det är er förlust inte min tyvärr men det är så jag ser det nu, vill ni inte fine slipp då . Jag kan endå inte ängna mitt liv åt att bry er om er när man knappt får nånting tillbaka tyvärr ... önskar det inte va så .
aja posetivt nu ! fick skit mycket beröm för min match igår *stolt* var tydligen bara jag som hade plus i statestiken *ännu stoltare*  haha aja här kommer lite bilder, tycker det är lite för lite sånna i den här bloggen :)
 

Match mot flickor 18

pappa ringde imorse vid typ elva då jag satt och åt frukost och fråga om jag ville spela match mot vändelsö f18 . Tackde såklart ja, och det gick faktiskt ganska bra, spelade deffmitt hela matchen och fick hela tiden beröm för jag va den som lugna ner spelet och inte stressa iväg bollen, hade typ flest passar på med spelares fötter, så är väl ganska stolt faktiskt :) däremot var det inte lika kul att spela i spöregnet haha men det är väl sånt man få tåla . Det gick ganska bra faktiskt vi va inte långt ifrån men i andra halvlek så gjorde dom 2 mål.. aja nu ska jag snart iväg och möta sara i hökarängen sen så ska vi hem till alec med dom andra tjejorna HÄÄRLIGT :)  !


blottar mitt hjärta

står och blottar mitt hjärta och förklarar, svaren jag får är inte kanske alltid dom bästa men att ni (alla) lyssnar betyder mer än det. säger allt och har ingenaning om vad jag får i genlängd hoppas på det bästa bara, tar en liten risk som är värd att ta helt enkelt.. jag älskar er och ni alla betyder :) Idag har jag inte gjort mycket, varit sjuk vart ute med chick i typ en och en halv timme (duktiga jag) sen träffade jag alec becka och linda och seanre träffa vi nåra fler . ja det bestod min vardag av idag inget speciellt endå är jag skit glad och vill hålla uppe mitt humör så, så svik mig inte nu. snälla ? :) och du, gör vad du vill prata med vem du vill hur länge du vill hur mycket du vill, bara gör mig inte besviken?

Skulle radera bloggen

skulle egentligen raderat bloggen idag, men tröck aldrig på raderar knappen det här är ändå mina känslor. Men jag säger lite posetivit nurå. MÅR SJUKT BRA!! och är riktigt glad faktiskt.. vetinte varför direkt, men jag älskar dig hoppas du känner detsamma och duvet att du får mig må bra, för jag älskar att ligga i din famn jag älskar att garva med mig för även om jag då mår bra, så mår jag bara ännu bättre för att det är med dig , du får mig må bra även fast jag är väldigt dålig på att visa det . nånting jag vill att du ska förstå bara .. men iaf , påväg hem idag mötte jag alec påvägen ganska komiskt för smsade henne precis då haha, följde iaf med henne hem och senare gick vi ner till centrum och träffa dom andra , trevligt :) mår bra nu faktiskt, sitter här och ler för mig själv vetinte varför haha mupp som man är, men ska iaf vara hemma imorrn tror jag, försöka fixa min hälsa lite grann, får se vad som händer sen om jag stannar inne eller vandrar hem till nån kanske bara stanna inne liksom :) men ska vandra haha , vi höööööres

Flaten runt

Det känns som att det inte finns nånting posetivit i min vardag längre.. Men man ska ju se dom ljusa sakerna, så jag försöker se förbi allting annat men det är svårt.. Tror nog aldrig ni skulle kunna förstå aldrig inte nån(?) Jag försöker hära, även fast jag är skit förbannad så fan ge mig nånting i svar ?! nej är så jävla lack så nu pratar vi om nåt annat
FLATEN idag typ aa jag vetinte, tog bussen från gubbängen till norra sköndal och där mötte jag kicki, vi och nåra till gick senare till samlingsstället . I början så typ gick vi bara haha, sen efter ett tag små sprang vi och sista jogga vi typ .. kom inte på 59 minuter ungefär haha, visst sämst tid men vafan vi gick mer än tre fjärdedelar så shut the fucking up ! nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, fortsätta plugga antagligen finns inget annat intressant så, fuck it all !

säger såhär

Det är just det här jag bara hatar, att inte kunna sluta oroa sig. Att inte kunna sluta va livrädd.. Varje gång du sagt att du älskar mig så har du tillslut lämnat mig ensam kvar, med ett stort jävla hål i hjärtat på nåt sätt (ska inte överdriva med endå) Du har liksom sårat mig så många gånger att jag helt enkelt inte kan lita på dig. Tar minsta lilla som ett tecken på att nu är det över.. Kommer du ihåg den där gången du tog paus med mig, vi satt på min säng och du sa som det va, känslan jag hade då är helt obeskrivlig, den går inte att förklara va så oförberedd på det hela.. och sen när du gjorde slut, över telefon när du va med typ alla andra. Mådde så dåligt. Jag orkar inte det igen, vet att det är därför jag inte vill bli tillsammans med dig, för att slippa bli sårad.. Men jag menar när vi hela tiden höll på förut då? och typ helt plötsligt fanns jag inte kvar i bilden längre, utan då va det Fillipa som gällde.. vetinte om du kan förstå det själv, vill inte sluta träffas eller nånting sånt vill bara att du ska förstå hur jag känner och hur jag mår. Vill bara att du kanske nån gång kan lyssna på mig? för har offrat så mycket, och ibland undrar jag om du ens gjort det minsta tillbaka ?.. nej vet inte vad jag vill få ut av allting, måste ba få det bort från mig en stund, orkar inte gå runt och bära på sånt längre... förlåt

Sjukling ?

Det är nånting sjukt på g , allt är sjukt just nu . aja förlåt för en ganska dålig upptadering men det händer ju aldrig nånting speciellt, det är alltid bara samma sak, samma samma samma . Aldrig nånting nytt känns det som ..
Today det har varit en hyffast bra dag. Första lektionen var tyska där varken jag eller lolli orkade med nånting vi satt bara och snacka om helgens matcher osv, efter det gick hon hem eftersom hon va sjuk och själv fortsatte jag min skoldag med no, tråkiga jävla no, vi kolla på en film om atombomber typ ? efter ett tag satt jag bara och lyssna på radio och försökte hitta nån bra kanal. Efter det vare dåra fotboll eftersom jag går i fotbollsklass, det va ganska kul idag faktiskt och glad att jag va med, hihi vi tog kort också, eller rättaresagt arash och typ ivo tog kort, PINSAMT & JOBBIGT ! aja resten av träningen gick ganska bra, förutom det sista momentet, det typ sög hihi .. Efter vare lunch sen so och at . En ganska tråkig vardag helt enkelt, fast fick skönt nog sluta ganska mycket tidigare så gick hem och gjorde mig en varm oboy kände att det behövdes eftersom min förkylling tar över mer och mer.. nu vet jag inte vad jag ska hitta på kanske plugga lite hör av mig senare då

puuuussssheeeejjj

RSS 2.0