28 Februari 2009

Allting ser så annorlunda ut , som att jag ser allt ur ett helt annat perspektiv helt plötsligt . Förstår inte vart det kommer ifrån . Ena sekunden kan jag känna att jag är påväg ner i deprissionen igen medan jag andra sekunder ler åt varje ord som sägs , tacksam över att just jag går där jag går och allt som händer , händer just mig .

Grejen är just den att ni tror jag är besatt av just denna kille . och visst det är delvis sant men grejen är att allt jag läst den senaste veckan , det är allt , familjekärleken , vänskapen och kärleken . Det går inte får ner det i ord men det är allt jag nånsin längtat efter . Allt jag dom senaste månaderna gått runt och tänkt på . Det var det jag en gång hade men kasta bort för att kunna testa gränerna (?)

27 Februari 2009

Jag ska snart iväg till farsta med Camilla , ska försöka shoppa lite även fast mitt kort är spårlöst försvunnet ..
Fan , Saknar det , Saknar inte någon direkt sådär utan längtar mer efter att få känna kärlek , att ha fjärlirar i magen och le när man får ett sms eller samtal . Jag längtar efter killen i boken , så vart finns han ? För jag tänker inte ge upp förrän han är min . Att acceptera allt som det är och sig själv som man ser ut , det tar ett långt tag . Jag har iaf kommit en liten bit på vägen och vetinte om jag vill gå mycket mer (?)

PUSS !

onödigt kär


25 Februari 2009

ITS AN OBSESSION
Jag kan inte förklara mina känslor . Dom kommer aldrig att komma ur min mun eller skrivas ned på papper. Det går inte , det gör för ont . Själen svider och hjärtat känns tomt. Kan inte förklara varför och skulle inte kunna säga med ren ärlighet i rösten att det är på grund av dig . För jag vet inte . Tappat mig själv nånstans på vägen , igen . Skulle kunna gå runt som en zombie dag in och dag ut och bara vandra runt i mina egna tankar .
Skulle kunna fly ut i skog och ligga där resten av kvällen . Skulle behöva så mycket för att hitta tillbaka , hitta tillbaka till den stig jag en gång gått , borta och vilsen gör jag allt som står i min makt , endå mycket mindre än vad jag egentligen kan göra ..
Förhoppningarna är höga som berg , nåt jag bara erkänner för mig själv

PUSS !


21/2 - 24/2

Här sitter jag och är äntligen hemma(?)
Ska snart ner i en lång dush och bara chilla galet , tänkte skriva ett litet inlägg först, eller det kommer snarare bli långt håll ut , haha .
Påvägen dit: Jag satte mig på tåget och Mamma och Pappa vinkade, sedan vände dom och gick . Jag började läsa min bok om jag kunda drömma blev som besatt direkt . Men efter en timme ungefär kände jag hur ögonlocken tyngde ner mig så la ihop boken för en stund. Tjejen bredvid mig satt och kolla på Twilight så tjuvkollade lite dära och vilade en stund. Satt och fundera över allt möjligt och skickade sedan iväg ett idiotiskt sms - det var tvunget - Tog sen upp min tidning och börja läsa . Det stod underbart många bra saker i den . Lite om hur man gör olika frisyrer och tre sett att få en bättre hy i denna "vår"-kyla . Det stod även saker om hur man kan stressa ner sig själv & jag vetinte , uppfattade det som hur man hittade sig själv , kunde inte hålla mig tillbaka och log ett dumt leende för mig själv . Läste även mitt horoskop och kände en gnuta hopp inom mig . Det hade nu gått en timme och 45min . Så jag fortsatte helt enkelt läsa resten av resan , blev som besatt och det gick en ilining genom hela mig ibland , mina ögon måste varit stora som tennisbollar , haha.

Göteborgstiden : Sören kom och hämta mig på stationen i göteborg och vi satte oss i hans grymt snygg BMW , knappt så man vågade röra sig haha . Snön föll ner runt omkring oss och vi satt och småpratade lite grann. Ett tag blev det tyst , inte pinsam tystand utan bara tyst . Allt man hörde var bilden som tyst tyst rullade mot snön på vägen . Knappt hörbart , lovley! Kom fram och allt var vrid och fröjd , vi käkade en riktigt god tacos och kollade sen på melodifestivalen ett tag , efter det så var jag sjukt trött efter resan så drog mig till sängs. Sov i gästrummet såklart. Nästa morgon vaknade jag av att Carina - min moster - väckte mig , vi satte oss och åt frukost med resten av familjen . Sedan var det bara att klä på sig så shussade Sören in oss till Skandinavium , där jag och Alma - min kusin - skulle kolla på Göteborg horse show trodde faktiskt att det skulle bli tråkigt men det var jävligt intressant ! Vi käkade lunch och allting där och var där till halv sex ungefär . Aldrig trott att fyra hästar som drar en vagn genom en bana skulle vara så intressant , men jävlar vad jag rycktes med i stämningen !
Sedan blev det beck på kvällen och sedan läggdags . Dagen efter var jag med Moster eftersom resten var i skola och på jobbet haha . Vi åkte ner till Ronja deras häst och fixade lite till henne , hon var vacker men har insett att jag är lite smårädd för hästar hihi . Vi gick även runt på kungsmässan , handlade däremot ingenting och käkade sedan lunch på ett bibliotek , mumsigt ! Dagen efter det var sista dagen , vi gjorde inte så mycket , fixade åt Ronja igen och hälsade på Ricco , sen tog vi mest det lugnt hemma . Men hade det jävligt roligt !

Påvägen hem: När jag satte mig på tågen igår kväll igen kännde jag en stor tyngd läggas över mitt hjärta . Kändes som att jag skulle tillbaka till ett fängelse eller något . Skakade av mig känslan av allt skit som fanns hemma men tyngden över hjärtat försvann inte och är fortfarande kvar . Läste hela resan hem är nu helt inne i boken och ska snart börja på den andra .. Mamma och Pappa stod och väntade , lyckan spreds inom mig när jag såg dom - borta bra men hemma bäst .

japp som sagt ett långt inlägg blev det , men nu ska jag ner och ta en lång skön dush sen möta lite vänner .

PUSS !


Göteborg nästa !

Japp nu är det såhär att jag snart drar mig iväg . Ska till göteborg , till kusinerna och mostern min :) Det ska faktiskt bli väldigt trevligt , åka tåg i tre timmar , ärsh det är ingenting haha :) Igår hade jag det hyffsat bra , inte alls egentligen men härliga brudar var jag med iaf ! :)
Kommer inte bli mycket bloggande för min del menmen , hör av mig när jag är hemma såklart !



PUSS !

ps. I miss you

19 Februari 2009

Klarade mig igenom skoldagen idag , japp två dagar innan lovet är man väl lite extra trött? Jag hade matte prov idag också , det gick väl hyffsat , får hoppas på det bästa liksom . Imorron har jag tre lektioner plus fotboll , kommer dö av trött het med det gör ingenting :) Nu dör min data snart , ska fixa lite grann innan dess

PUSS!

ps. Boy you really broke my heart this time


18 Februari 2009

nej ursh nej , nejnejnej ..
vetinte vad jag annat kan säga , säga eller göra . Dag ut och dag in får jag ett slag i magen , en uppenbarerlse .. Hon är din du är hennes , du älskar henne du kallar henne älskling det är hennes namn som alltid dyker upp i ditt huvud , det är hon som får hjärtan bakom sitt namn varje gång du skriver det , det är henne du ler mot . HENNE ..
 Det slår mig alltid , nångång under dagen & plötsligt vet jag inte längre vad ska ta mig till , inom ett par dar är jag bortglömd, säkert . Det känns som att du har bosatt dig i mitt huvud och vägrar flytta , fan försvinn orkar inte !
FA-AN , ska fixa lite nu och plugga . pappa jag älskar dig

PUSS !

ps. ...

17 Februari 2009

ursh vilken jävla seg dag . Vaknade imorse och låg kvar i sängen i säkert en kvart sååå skönt ville bara sova vidare och aldrig mer gå upp . Men tillslut drog jag min upp , skoldagen segade som fan ..
Nu har iaf precis tränings match , stod i mål och tro mig när jag säger att det va fanimej svin kallt! höll på avlida helt seriöst , det va så jävla kallt ! Har nyss stått i dushen i minst en timme , så jävla sjukt skönt . Ska göra en kopp te nu sen geeka tv och plugga

PUSS !

ps. Honestly?

16 Februari 2009

Tjingeling liksom ba ! :)
Jag har precis dushat , seg ja jag vet med det gör ingenting haha :) Har klippt mig idag också , är faktiskt nöjd med resultatet , riktigt nöjd också ! visst det känns kort , men det göre ju alltid när man precis klippt sig . Tack storasyster!
Har kommit igång med träningarna ordentligt nu också , tränat en hel vecka i sträck och är inne på min andra , riktigt häärligt . Gick inte fullt så bra idag med det gör ingenting fan haha :) Imorron blire löpning sen träning igen , hoppas på det bästa då med vafan , ska försöka springa hela rundan utan att stanna igen , det kändes bra förra gången , rikigt bra så vill ha tillbaka den känslan igen ! :) Nej men nu måste jag fortsätta med mitt pluggande , so och tyska , ärsh det funkar liksom haha :)

PUSS!

ps. It always hit me sometime during the day . That you're with her, you love her, you call her honey and stuff ..

åter ett inlägg

Jag vill sänka mig ner till botten , försvinna ut i det tomma intet .
trött på lögner , trött på skitsnack , allt bara sårar allt bara rinner ut i sanden . Pappa jag älskar dig gå inte , lämna mig inte här ensam . " I'll do anything , I clean my room try hard in school "
Faa-an , när ska oturen vända? när ska allt detta vända om , göra en u-sväng och , och ja vad vet jag?
Jag vill springa ut i skogen , och stanna där tills allting löst sig , fly någonstans där ingen hittar mig . Skrika tills lugnorna spricker , gråta tills vätskan tagit slut . Slå, ja slå i marken tills skelettet syns .
Allt som jag i år gått runt och oroat mig över kommer slå in , alla mardrömmar blir verklighet . Trodde bara att jag skulle få hjälp , trodde jag skulle kunna söka skydd från verkligheten i din famn . Gömma mig , tills allt blivit bra , men icke . Livet ville annorlunda så jag sitter här , själv , med salta tårar på min kind ..

PUSS!

15 Februari 2009

" vet du hur mycket jag sitter och lér när becca berättar allt ni gjort tillsammans ?

vet du hur skönt det är att se den där glimten i ögat på henne när hon berättar sina djupaste minnen med dig, svåra som lätta, bra som dåliga, hur hon sitter och ler och stryker bort sitt hår från ögonen. När man ser när hon är som gladast, det är nog du som gjort henne lyckligast  "

Do you really care?

ps. Tack för allt Sarah, älskar dig min solstråle


15 Februari 2009

Igår var det så jävla nice asso . Visst oturen hänger i sig sen i fredags och har en del att säga men jag liksom ba orkar inte .. Sarah Camilla Tobbe och Viktor var här , haha eller ja dom kom typ ganksa sent och drog runt halv ett men det gör ingenting haha :) Vi hade det iaf jävligt trevligt och det kändes chill , Sarah sov här sen också :)
Lägger upp bilder lite senare

PUSS !

alla hjärtans dag

Här sitter jag , rock musiken på högsta volym medan tårarna strömmar ner för mina kinder . Vill sjunka genom jorden och glömma allt du sagt , glömma hela tanken på oss två tillsammans , ja jag vill glömma allt .. Tårarna slutar aldrig komma , tabletterna sväljs astma sprayen sprutas in i mina lugnor , händerna darrar och sagta men säkert så försvinner allt runt omkring . Detta är ditt , lägger allt på dig när jag vet att allting borde ligga på mig .
En vacker dag kanske vi hörs ..

13 Februari 2009

ursh idag är det oturs dag ..
vågar inte skriva nånting alls just nu . Skriver ikväll efter klockan tolv thaha

PUSS !

ps. how dear you?


Me Myself and I ?

hmm, jag kanske?
 

Har total fastnat!

 

I wish I could help

11 Februari 2009

Hejsan hoppsan bloggen:)
Idag har det inte hänt mycket , kändes väldigt tomt när jag kom hem , Alma är inte längre här :(
Efter plugget så drog jag hem sen mötte jag camilla och åkte till farsta , köpte lite roliga grejer och vi hade jävlig kul haha . Träffade bengtsson och forsman också , länge sen man såg dom !! Nu ska jag chilla ett tag sen käka om en stund , efter det blir det en maassa plugg och chillination , senare utgång haha .

PUSS !


ps. Can pills really fix everything?

10 Februari 2009

Flickan gör inget annat än att stirra ut genom fönstret
Snöflingor har börjat falla, sagta men säkert så når dom marken.
Flickan tänker på den lyckliga känslan hon en gång hade
Det var som att hoppa från ett högt torn ,
det kittlas i magen och allt känns kul
tills man landar i den hårda betongen .
Allt krossas i småbitar ,
Livet gör ont

Skolan har varit rätt seg idag , sitter bara och väntar på att nånting nytt och roligt ska hända -suck-
senare är det träning också , om en timme närmare bestämt . Vi ska springa i en halvtimme sen efter det är det träning , japp kommer va så jävla död ikväll . Men ska iaf skriva på min novell nu och grejer

PUSS!
ps. I miss every second I'm without you


10 Februari 2009

Godmorron världen!
är helt klar och ska efter det här inlägget dra mig iväg till en tuff skoldag , ursh snacka om skoltrött.. jaja . Ska ta och börja skriva lite mer tror jag , dålig upptadering från min sida , förlåt för den! Igår kom min kusin Alma hit! Hon går redan i sjuan känns som det va igår hon började skolan , ursh tiden går verkligen snabbt , vi hade myskväll hemma och låg och kolla på Eva&Adam , första filmen haha det va riktigt roligt faktiskt! :)
Idag har jag en massa att göra , ska även prata med syon och göra mitt gymnasie val , Tyresö sam media på första? Nej ursh är osäker som fan och på måndag ska allt va klart , FYFA-AN ! Sen blire väl en massa plugg och träning , yep härligt fan :)

PUSS!

ps. I'm sick of sleepless nights

7 Februari 2009

Japp min dag igår va jääävligt nice! Efter middan mötte jag upp sarah , vi drog ner till centrum och hyrde en film: Movie disaster :) Sen drog vi oss vidare till vivo där godiset va billigt igår haha . Vi köpte typ 1kg eller nånting tjooockisar men mysigt va det :) Efter det drog vi hem till Sarah och ba chillade gaalet hela kvällen, fan va jag garva haha !

Allt du säger sätter sig som en djup kniv i mitt hjärta.. Jag vet allt, känner hela mig själv för första gången på månader. Vet varför jag slutade äta, vet varför jag slutade le&skratta, vet vart mina ärr sitter nånstans, hur jag fick dom och varför. Jag vet allting, kommer ihåg varenda detalj .
Ingen vet det innersta min egna hemlighet & ingen ska heller få veta det mörka inom mig.
Jag är tacksam nu, att jag lyckades ta mig ut vad jag blev i erat sällskap. Mår bättre och kan äntligen våga vara mig själv igen..
Jag la all skuld på mig själv men är trött på att bära den, så här varsegod ! allt är ert fel..

PUSS!

6 Februari 2009

Livet rullar på för min del just nu . Just nu är jag bara sjukt trött . Gick upp sju imorse och här sitter jag, luffar och väntar på att skolan ska börja , inte direkt roligt . Önskar jag sovit sååå mycket längre . Bajs. Menmen behövde ju fatiskt dusha . Jag sket i fotbollen i skolan idag, skulle egentligen tränat men det får bli på måndag, då är jag tillbaka för gott iaf och det känns skönt. Första träningen är imorron, sen 2 på måndag 1 på tisdag, idrott på  onsdag träning torsdag fredag lördag . Japp det är träningarna för nästa vecka , lagom mycket(?) aja , ska ta och göra mina gymnasieval snart, vetefan vad jag ska välja men får väl se helt enkelt. Sam media i tyresö lutar det mest mot . Men fuck det kommer bli mycket plugg och det pallar man ju inte(?) även kollat lite på måleri och är rätt sugen på det. Men tror inte det är nånting jag kommer kunna hålla på med direkt . nej men ursh ska sova i en kvart nu tror jag , iaf vila ögonensen ere plugg som gäller (a)

PUSS!

4 Februari 2009

Hejsan lilla gulliga blogg :)
Jag tänkte skriva ett inlägg igår , men det gick så segt så sket i det :)
Idag har det varit en jävligt chill dag fan, började kvart över åtta med idrott , vi körde badminton (stavning?) Iaf det va skit kul hahah , aldrig tyckt att det varit så kul förut men iaf , efter det vare bild :) Då sov jag typ hela lektinonen och bara satt och stirra in i väggen thaha . Vi fick sluta en halvtimme tidigare från bilden också för att ha dans från klockan kvart över tolv till tre ! Tyckte det va sjukt mycket till en början men fa-an vad jag garva haha Det va så jälva kul , speciellt om man gjorde till sig lite också . Dansade med sjukt många också , mysigt mysigt thaha :)
Imorron blire plugg igen , har svenska nationella på morronen , japp skriv delen . Läsförståelse delen är redan avklarad det är skönt men är däremot sjukt nervös inför imorron , URSH ! Senare på kvällen är det dans i hökarängsskolan , det ska bli kul :) Får ju komp-ledigt på fredagen vilket betyder att jag har bara två lektioner och en sjukt härlig sovmorron , jippie ! :)
Mamma kom precis hem med chips glass och kakor , så ska göra mig själv lite fet nu thahah

PUSS !

ps. I get it, it's all your fault !

1 Februari 2009

Förlåt för en urusel upptadering har varit lite lagom mycket just nu liksom . Orkar inte ens förklara vad jag gjort de senaste dagarna men har iaf haft kul .
Livet för mig blir annars bara värre och värre . Jag tror faktiskt ingen vet allt? Klarar inte av mycket mer heller kommer bryta ihop när som helst . och jag menar är inte fyra anfall beviset på det(?) . Medicinerna kommer snart börja verka snart hoppas jag på , vill inte direkt må och bete mig såhär .
när du sa "jag behöver dig" steg mitt hopp upp för att sen försvinna ut i det tomma intet . Hjärtat kanske fortfarande slår ut blod i mina ådror , men tankarna är som försvunna , minnet som bortblåst och kroppen som död..

Can't it just stop? It's to much , I can't take this anylonger . I tried to hold but it hurts to much !

ingen vet allt
PUSS !


RSS 2.0