Tisdag

Maybe if I ran far enough away, I would never have to hear again.

I've lived in this place and I know all the faces.
I never dreamed home would be where I don't belong..
I've loved like I should but lived like I shoulden't ,
I had to lose everything to find out that
maby forgivness will find me somewhere down this road
I'M MOVING ON


förlåt

förlåt för bajs upptaderingen, men som sagt mycket plugga nu i veckan. Skola få gå före
kom tillbaka i helgen eller nästa vecka så jääävlar! =)

Måndag

förlåt att jag inte skriver någonting bloggen. Men det är plugg som gäller för min del.
Som tur är så har MDK provet flyttats till måndagen efter projektveckan (vilket är nästa vecka) Så har lite mindre plugg nu, men känner att jag endå måste plugga galet mycket för ska fanimej satsa på bra betyg!

090927

Hejhopp alla glad där ute =)
jag sitter här med en kopp te i handen och myser lite lagom mycket. Älsklingen kom nyss förbi och hämtade ett par hörlurar och jag ska strax in i dushen och sen komma igång med pluggandet, ursh.
Ikväll så har jag iallafall träffat Camilla, vi snackade lite och så bara tog det lugnt en sån här söndagskväll. och jag måste bara säga att jag reeedan längtar till nästa fredag. Vill bara att proven ska vara över, men samtidigt vill jag göra grymt bra ifrån mig så ska plugga som en dåre denna vecka. VillVillVill ha bra betyg inga G:n här inte, ska satsa på stort. Iallafall försöka!

Nu ska jag in i dushen vi hörs gott folk!


Söndag

ursh vilken söndagsångest jag har denna dag. Imorse ville jag bara ligga kvar i sängen för all framtid men min mage började kurra så jag och älskling gick upp och gjorde lite frukost. Sen kollade vi på 2 hel sjuka filmer, fattade typ ingenting menmen..

och igårkväll var det bio med grabbarna, vi så gamer och den va fan inte bra asså. Jag tyckte iallafall inte det, definitivt ingen tjejfilm men den va endå helt okej på något sätt. Jag vet inte riktigt, en underlig film det dära..

Nu ska jag ta och sätta igång med pluggningen (kommer aldrig att hända) och kanske kolla en film (det kommer troligen att hända)

PUSSS!


Lördag

Hejsan Bloggen!
Jag sitter just nu och väntar på mat, den är klar om en timme och jag är gaaalet hungrig. Inte bra alls..
Igår kväll åkte jag till Jennifer och va med tjejerna, det va chillpill. Åkte hem ganska tidigt för att jag hade match imorse, den gick mindre bra men skönt att det är sista matchen för i år. Vi kommer tillbaka nästa år istället !

Fick en ring utav min älskling idag också, älskar den!
Nej nu ska jag sätta mig och plugga ett tag. Har faktiskt 3prov nästa vecka -.-


07.00

Ursh det är alldeles för tidigt på morronen för att humöret ska kunna va på topp idag. Sluta 15.10 idag, ursh för det också!
Nu har jag iallafall precis klätt på mig, käkat frukost och sminkat mig. Ska bara fixa håret och packa väskan sen äre time to go. Ska smsa Camilla också och se om hon kommer ta samma buss som jag, vi hörs senare bloggen!


bloggtrafik.nu

GÅÅÅÅÅ IN HÄRAAA !!
ni får fler läsare på en gång det lovar jag! =)

BLOGGTRAFIK.NU


090924

Jag är gaaaaalet trött trotts sovmorronen.. och imorgon ska man upp halv sju igen.. nej ursh detta är inte kul. Har iallfall nyss kollat klart på arn - riket vid vägens slut . Den är helt okej men på nåt sätt så fastnade jag i det hela. Nu ska jag ta och fixa mina naglar, dom ser förjävliga ut sen blir det läggdags. Städa får jag göra imorgon vafan, jag verkligen orkar inte just nu! =)

Juste kan ju passa på att säga att orientetingen gick hyffsat bra, vi hade iallafall kul haha. pga haglet var vi däremot genomblöta efteråt , pappsen kom och hämtade mig och fick lite mat på vägen hem så det löste sig. Är glad att jag inte hade träning idag också!

Puss på er så länge

Outfits


Igår innan träning, bilder är dålig jag vet..


Jag just för stunden =)

HA EN TREVLIG DAG GOTT FOLK!


Moorning

Här sitter jag, vaken alldeles för tidigt. Men jag kunde fanimej inte sova mera nu. Är van att gå upp halv sju..
Drog mig upp vid nio imorse iallafall och nu är jag så gott som klar. För er som inte vet det så ska jag ha orientering idag och ska fan inte satsa på mvg bana den här gången, no way!

aja jag funderar på om jag ska ta och locka håret bara för att liksom, ska åka vid 11.44 så det är typ lite mindre än 2 timmar? Japp jag ska locka håret bestämde mig precis!

Lite på vad jag köpt:

        + ett par vanliga svarta tights från gt

090923

Känner mig lite of insperation idag.
Men iallfall , ska strax iväg för att träna med enskede. Ska bli hyffsat kul faktiskt, lite grann iallafall. Hoppas på att det inte förstörs. Vi hade ju halv studiedag idag så slutade tidigt och åkte direkt farsta med Camilla och hittade en skit fin ring och två par skor jag ska köpa när jag fått pengar, WOHO! Fick med mig hem ett par nya tights, örhängen och någon hudvård grej som verkade riktigt bra!
Härliga grejor det dära ! =)


090922

Nu har jag tränat klart. Kom hem för drygt en halvtimme sen..
Ska strax hoppa in i dushen och efter det bara ta det lugnt, förbereda inför morgondagen och kanske försöka städa lite, det känns som att det behövs?
Imorgon blire stan som gäller för min del, eller farsta .. SHOPPING i vilket fall som helst. Ska be mamma om pengar nu ikväll och titta på en del skor och så.

Nu ska jag in i dushen och har lite ont om bilder just nu men håll ut gott folk! =)

God Morgon

Hur kommer det sig att jag varenda dag går upp för tidigt?
Det är iallafall allt annat än kul. Mensvärk har jag idag också =(

här får ni lite bilder iallafall:

aggressiv

Just nu håller jag på att bli galen, känner hur utbrottet ligger i mitt bröst, kokandes och bara väntar på att få komma upp. Har ingenting att vara sur över, antar att det är hormonerna (pms) som härskar här igen. och pricken över i:et på det är att jag inte hittar mina förbannade nycklar -.- Jag håller på att gå helt mad eftersom jag absolut inte pallar gå runt med väskan hela långa dagen i skolan imorgon - igen .. Nej detta sög hårt.

Förlåt mig bloggen är inte på humör idag och ska nu in i dushen och sedan bestämma morgondagens outfit.

baby

Har precis käkat middag och pluggat matte. Har även gjort klart mdk läxan. Ska bara plugga lite engelska sen ere klart! wohoo . Eller ska plugga lite matte till också -.-
Ska senare ikväll kanske ut, men kommer knappast orka, tror älskling kommer hit istället för orkar knappt röra mig. Påvägen hem därifrån kan jag nog ta och möta Camilla, det blir bra =)

Ikväll är det aik-örgryte. Fan vad jag skulle asgarva om örgryte vinner, både bajen och djugårn' under sträcket. BYEBYE ! hahahah

Hemma

Nu är jag hemma från skoldagen. Hade håltimme andra lektionen så det blev fotbollsspelet och sen hem. Åkte även förbi gullmars för att lämna in mitt terminskort vi fick av skolan. Har nämligen beställt ett pluskort från internet med förlutsgaranti =) Så just nu är min plånbok fylld med pengar, woho! På onsdag blir det shopping eftersom jag slutar kvart över tolv (hmm) Har halv studiedag .
Nu ska jag plugga lite eller hoppa in i dushen, får se vad det blir. PUSS

090921

Nu ska jag strax ta och rulla iväg till skolan. Känner mig faktiskt lite små stressad, ni får dagens mys-outfit idag iallafall:



som vanligt så vägrar den "stå upp"


haha

läs hela ! :)


visste du att..
- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars kuk är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.
- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme


bläää

sitter här hemma och bara tråkar ..
Tänkte gå ut men är så seg och trött så ba vill inteeee
eftersom det net går något bra på tv så funderar jag på att sätta på nån random film eller nånting . Får se hur det blir med det..


liten bild på gossip girl som verkar ha försvunnit?

Match

Jag hade ju match igår (glömde berätta) men så ni vet är den så gott som raderad ut ur mitt huvud. Camilla kansek snart kommer till laget då ska jag bara ta och skita i resten, speciellt en viss tränare..


Mysjag just nu =)

fick även en stämpling? hela jävla benet över knäet är .. hm mår mindre bra helt enkelt .. =)


090920

Godmorgon bloggen =)
eller morgon kanske det inte riktigt är, men iallafall. Skulle egentligen ha skrivit igår men älsklingen överassakde mig när jag stod i dushen höhö .. Nu gick han för drygt en timme sen och här sitter jag alldeles själv med ett galet stökigt rum och läxor som måste göras, urshursh ..
Ska iallafall sätta igång, för efter Camillas match så ska jag möta henne, det är ju fint väder! och imorgon blir det nog shoppning, måste inhandla lite nya grejor känner jag! =)

puss så länge

morsning

God Morgon bloggen!
Jag sitter i köket och bara tar det lugnt, ska strax städa rummet måla klart naglarna och sedan byta om för match. Ska åka hem ifrån typ kvart i tre så ni bör kunna få ett inlägg till innan jag åker =)
Nu när syster födelsedag är förbi så har jag faktiskt massvis med pengar kvar, måste shoppa någon dag! Finns så mycket jag vill inhandla till vintern.. Berättade jag att jag fick ett par mjukisbyxor, en sjukt skön adidas tröja och en vanlig tröja i torsdags? nu vet ni det iallafall och när jag tagit kort så kommer bilderna direkt upp hit! =)
Ska ta och göra i ordning alltnig nu,  PUSS!


måste tagga till lite också!

NattiNatti

Nu har jag fixat ansiktsmask, fixat ögonbrynen och även en ny header! Vad tycker ni?
Nu ska jag bara göra klart naglarna för imorgon, ska måla dom någon färg sen är det fanimej läggdags, är gaaaalet trött =) Men kommentera gärna den nya headern.
PUSS!

HEJ!

Hej Bloggen!
Här sitter jag och håller på att ruttna bort, nää inte riktigt med är lite små trött och ska strax ta och tvätta bort mitt smink för att sen sätta på en djuprengörande ansiktsmask. Efter det blir det data och bra bok sen är det sovdags för min del. Har ju faktiskt match imorgon! Förhoppningsvis så går det bra, har lärt mig galet mycket nytt utav lolle (rik/mik tränare som tränar mig varje torsdag) Känner min lite små glad trotts att jag är seg och sådära.

Juste, vet ni att jag just nu absolut inte tycker om polisen? Ska gå och hälsa på några vänner som krökar och självklart kommer det en idiot till fältare, hon ringer såklart polisen. Jag hade inte rört en droppe precis kommit dit och endå måste jag lämna mitt person nummer? Fuck off säger jag bara, han trodde tillomed på mig när jag sa att jag inte druckit, aja fick gå tillslut iallafall. Men fältaren höll på om att jag haltade(?) fan har kramp/sendragningar i vaden vilket gör galet ont, klart jag inte kan gå normalt, det betyder inte att jag är full! Ibland kan man verkligen störa sig på människor ..


 Gammal bild på mig och syster. GRATTIS ÅTERIGEN!


090918

Hejsan bloggen!
förlåt att det inte blev något morgon inlägg, hade skolfoto så försökte fixa mig, men med tanke på att jag somnade på bussen så såg jag endå förjävlig ut! haha det får va ..
Efter skolan hängde Camilla med mig hem och vi skulle egentligen ha bakat, men det blev mackor med oboy istället, hade nämligen ingen havregryn, d¨å blire svårt!

Nu ska jag ta och göra en ansiktsmask tror jag och sen bara ta det lungt. Ska ut ikväll =)


Godkväll

Godkväll kära bloggen, idag har jag ju firat min syster så blev inte mågna inlägg.. Alla dessa ursäkter alltså, dags för skärpning!
Imorgon börjar jag kvar över åtta som vanligt, men halv nio har jag skolfoto och har lite smått panik över det! Fick reda på det idag så är inte ett dugg förbered, men det får väl bli som det blir helt enkelt, man får hoppas på det bästa. Och faktiskt, hellre se bra ut i verkligheten än på bild! =)
Ska strax ta en dush och sedan plugga lite tyska, bläää . Får se om det kommer några fler inlägg ikväll =)


Funderar just nu på att slinga håret, antingen mörkt eller ljust, inte bestämt mig riktigt ännu! någon som har några tips?
Det är en mörk bild så riktigt så brunt var inte mitt hår


grattis..

.. till min älskade syster! Idag fyller hon 18år och eftersom vi nu gett presenter och firat henne på morronen så känner jag mig lite små stressad, allt annat än kul! hatar stress på morgonen !
Ska rusa iväg nu, PUSS!


Galet

Jag kom precis hem från hörnet. Det var rätt chill där, märkte att det var ett bra tag sen jag träffade brudarna, det va kul =)
aja nu ska jag ta och berätta om gårdagen.. : Det va ju såhär att vi skulle ut till tyresö för att vandra. Jag och Camilla satsade såklart på mvg för varför inte liksom, vi trodde det skulle bli chilldag osv.. Ibörjan rullade det på fett bra, lyssnade på musik och ba hade det allmänt skoj, sen började det jobbiga. Att hitta till fyran var inte det lättaste, vi ba fortfaste följa dom oranga runda ringarna och hoppades på att det var rätt. OCH DET VA DET! Sen skulle vi till femman, då gick vi total fel eftersom vi inte brydde oss utan bara gick efter några andra (inte efter rundaringarna på träderna) så vi var tvungna att gå tillbaka hela långa vägen och sen börja om på nytt, vi gick där och hittade tillslut rätt. Vid femman skulle vi börja leta efter oreanga trekanter, dom hittade vi direkt och vi blev glada igen.. Sen kom vi till stället där skogen brunnit och där började kaoset. Vi gick där och snacka och bara total tappade bort oss, såg sen nåra killar så vi tänkte vi går dit.. bara det att vi va tvungen att gå genom sunkmark, INTE KUL! men fan vad jag garvade asso. Vi kom upp till ett berg där det brunnit ännu mer och försökte leta trianglar, men dom var fan överallt och vi gick typ i cirklar(?)

Efter att ha gått där en stund hörde vi röster till vänster om oss inne i skogen. Det var sunkmark med fallna träd hela vägen, men vi satsade stenhårt! om det sen gick bra är en annan femma, vi tog oss igenom med mycket asgarv och som ni vet var jag dum nog att ta jeans(?) vad fan tänkte jag med då om man får fråga? När vi tagit oss igenom det hamnade vi mitt i skogen och var helt jävla lost. Kändes som att vi skulle dö där ett tag. Vi vandrade säkert runt i en halvtimme minst och sen satte vi oss ner och funderade på att ringa någon.. men vem? Vi bestämde oss för att fortsätta gå lite och det var då jag såg den, jag blev helt mållös och bröjade fanimej nästan att gråta när jag såg den där förbannade triangeln..
Vi följde efter dom och började sen inse att vi hade hittat tillbaka till vägen som vi hade kommit ifrån, men inte fan brydde vi oss om det, vi fortsatte gå och när vi gick där så skrek plötsligt Camilla, jag kollade ner och där mellan benen på mig slingrade sig en jävla ORM!!! vi sprang och skrek och tappade nästan bort oss igen -.-
Tillslut kom vi till tyresta där vi satte oss på bondvägen och ringde min pappa, han skulle hämta oss, min hjälte! Lärarna ringde sedan upp oss och vi berättade allt, dom sa att vi inte behövde komma till nyfors utan att vi kunde åka direkt hem, vilken jävla dag asså! kul och hemskt på samma gång. och såhär i efterhand är det sjukt lätt att vara klok .. fattar inte riktigt vad vi tänkte med haha! Här får ni lite bilder =)


Detta var allt vi såg ...


En liten del av den nedbrunna skogen..


VÅRAN RÄDDNING!


Bondvägen i väntan på räddningen =)


Morsning

Godmorgon världen!
Jag har precis sminkat och klätt på mig, ska alldeles strax borsta tänderna och sedan.. jani sen blire väl till att gå till bussen/tunnebanan . Har vanlig skoldag idag, mindra kul med tanke på att jag slutar då 15.20 och kommer total avida eftersom jag har ont i varenda kroppsdel , hmm. Här får ni dagens outfit iallafall =)



Halsduk - cubus
t-shirt - spaninen
jeans - gulblå

Knappt något smink idag heller =)

090915

Har inte skrivit på heeela långa dagen, jag har min förklaring till det, delvis träningen ute i märsta. Men eftersom jag är så gaaalet trött just nu så får ni resten imorgon efter skolan, tro mgi det är värt att vänta på, ni kommer nog garva ihjäl er, eller ja nu i efterhand tycker iallafall jag att det är kul =)
här får ni en söt liten bild, =)


funderar på att färga håret mörkt,
inte riktigt så mörkt men ganska..

Dagens

Detta fick bli dagens:




Bilderna vägrar stå upp =)


07.07

Här sitter jag och har börjat göra mig i ordning för dagens vandring, är uppe lite tidigt känner jag men det får va, skulle ju egentligen ha lockat håret men det blev inte så heller. TOFFS is the shit asså!
Ni får lite bilder lite senare, ska fixa frillan först sen kör vi på bilder =)
PUSS!

090914

Nu ska jag strax göra i ordning alla möjliga olika saker tills imorgon.. Kommer knappast hitta till gammelström (eller nåt) imorgon , det kommer bli kaos. Funderar på att ta med mig GPS:en hahaha. Riktigt så mobbad tror jag inte jag och Camilla + mikkan vill bli =)
Imorgon ska jag även försöka hinna med att locka håret, får se hur det går men isåfall så får ni bilder imorgon på morronen, plus dagens outfit.
Kanske har glömt att berätta det men imorgon har vi vandringsdag med skolan, ska gå typ 2mil runt tyresöflaten och efter det så blir det korv vid nyfors haha . Sen ska jag antingen hem eller till farsta en kort stund och efter det är det träning med rik/mik som gäller. Här ligger man i vettni =)

Ska ta och städa i ordning och fixa nu, vi ses imorgon gott folk!

Kan inte vänta

Movie Trailers - Movies Blog

min dag

Min dag har faktiskt varit helt okej idag! vaknade imorse och ville allt annat än att gå upp , jag låg kvar i en halvtimme vilket såklart slutade med att jag fick stressa.. Men dagen rullade på rätt bra, på lunchen hade vi fanimej skit kul, tror jag aldrig garvat så mycket , iallafall inte i tyresö gymnasium haha =)
Nu ska jag ta och försöka plugga lite matte och svara på frågor om allemansrätten, kuuul ..


090913

Nu är jag nydushad och glad haha . Sitter i mina nya otroligt sköna pyamas byxor och är förundrad över hur tyst min data är tillskillnad från mammas och pappas, hmm .
Ska strax ta och plugga lite matte tills imorgon sen blir det väl bok eller film eller någonting sånt =)

new moon

 

 



Jag får inte nog!


PRESENTER!

Här får ni lite bilder =)



Det var nog allt. Det mesta är från spanien, är gaaalet nöjd och glad. Födelsedagen blev galet lyckat , i alla fall när det gäller presenter och ett gott humör =)
nu ska jag in i dushen ett tag. PUSS!


Hemma

Nu är jag hemma igen efter en lång natt. Det var mysigt och har myst hela morgonen/dan också.
Ska strax plugga eller gå ut eftersom jag inte pallar vara här hemma längre. Ikväll så får ni bilderna det lovar jag =)

FÖDELSEDAAAG!

Japp , för er som har missat det så fyller jag år idag! Sitter just nu på min nya data! Jag är helt överlycklig, har verkligen fått allting som jag önskar mig, fick även en iPod shuffle av min syrra, det kommer bli svårt att försöka toppa det, men lyckas det ska jag!
Ska senare till min älskling men ni kan förvänta er mycket bloggande hädanefter eftersom det blir mycket enklare med en alldeles egen dator! Märks det att jag är stolt eller?
Bilder på allt jag fått och upptadering på allt som hänt får ni imorgon , nu ska jag vidare till min älskling!

PUSS!


YEAH!

Hej Bloggen.
det var ett bra tag sen jag skrev nu, det har varit både skönt och kännts lite konstigt. Tänkte hela tiden att jag ville skriva en massa saker men höll mig borta föratt när/om jag börjar igen ska det bannemej vara på riktigt =) Jag ska se efter helgen hur det blir , kanske kommer igång igen eller så blir det en längre paus. Fyller ju år på lördag ochså woho! Ett förskotts grattis till mig =)

090903

Hej kära bloggen!
idag är det den tredje september och mina föräldrar åker till madrid , är riktigt glad för deras skull faktiskt!
Jag har en stooor nyhet att berätta. Jag ska pausa bloggandet , det finns helt enkelt inte så mycket tid till det hela längre , ny skola , nya vänner , gamla vänner , pojkvän . Nej det går inte ihop och tänker inte låta er lida när jag har en sån otroligt dålig upptadering! Jag personligen tycker bara att det är grovt elakt . Så det blir en paus för ett tag , men håll utkik , snart kanske det kommer en massa inlägg på en gång ! ;)

PUSSSSS !

RSS 2.0