Hemma åter igen

nej är inte sugen på att skriva nu . Kan bara säga att resan till bulgarien var helt underbar och shoota med familjen var en ny upplevelse ! På torsdag ska jag till örebro på torsdag men får se för mår ju inte direkt bra hmmm. Ska be pappa beställa tid hos håkan så jag kan kolla allt :)
bilder kommer senare för är just nu hos allis :)
PUSS!


120609

Jag åker strax iväg till Bulgarien . Kommer sakna allt och alla sjukt mycket , vi hörs när jag kommer hem ( midsommardagen) PUSS ! =)

bal & hela köret

Yes . I tisdags hände det mycket , kände mig otroligt stressad och fixade mig ungefär hela dagen . Men det vare värt för kul var det . Trotts att man fick en del smällar osv , plus att nån person saknades ..
Helt slutkörd somnade jag runt två den kvällen , nästa dag vare upp med tuppen för att fixa sig till skolavslutningen . Vilket var absolut den sämsta , men jag släppte iväg min ballong och kände både glädje och sorg. Jag kommer sakna alla otroligt mycket men det är även en lättnad att äntligen få sluta grundskolan ! :)
Imorgon sent på natten till fredag så drar jag och min familj iväg till bulgarien på sol semester , kommer sakna alla galet mycket ! Saknar dom flesta redan eftersom några åkt iväg till Seffle ..
väntar nu på att min bror ska installera sims 3 åt mig HAHA :)
   

080609

Jag väntar på att klockan ska bli tio i . Då ska jag dra mig hemifrån föratt möta Malin , vi ska åka till tallkrogen och möta upp resten av tjejerna i min klass . Idag blire nämligen hellasgården som gäller med klassen ! för sista gången typ buhu .. nej men måste fixa det sista , ni får en otroligt gamal låt att lyssna på ;)


070609

Hejsan hoppsan . Förlåt för den dåliga upptadering , har haft fullt upp med bal , skolavslutning osv . Balen är imorron , är lite små nervös , har precis målat naglarna och gått in mina balskor . Ikväll ska jag möta Camilla .. Fick reda på för ett tag sen att en tjej som gått i mitt lag dog igår natt . Fattar inte , så jävla sjukt . Det är även min systers kompis lillasysters kompis , världen är verkligen liten .
Nu ska jag vandra runt lite i min skor och börja packa inför bulgarien , åker hemifrån 04.00 fredag morgon !
PUSS!


ONE TREE HILL


030609

Tjolahopp .
Min kamera är spårlöst försvunnen så tror inte det blir några bilder idag . Däremot så ska jag på en riktigt grym målvakts träning imorron , SPÄNNANDE ! Är fan närvös som fan , innan det så ere shopping som gäller , ska köpa en klänning från gina I think ;) menmen , håller på att hjälpa J så ska fortsätta med det .
PUSS !

Måndag 1juni 2009

Den första juni idag och termometern står på 26 grader , helt underbart om ni frågar mig.
Ska rulla iväg till skolan snart , eller om en timme rättare sagt , valde nämligen att hoppa över dom tre första lektionerna idag för att gör klart två arbeten som jag måste lämna in idag .
Efter det så ska jag och Camilla rulla iväg till farsta , senare vid fem tiden så ska jag hem till Annlouice , hennes syster ska fixa till min bal klänning , GREAT! vad som är mindre great är att vi inte längre har någon vit limo till balen .. och jag måste välja om jag ska gå med tjejerna eller min kompis Robin , hmm .. Vetinte ens hur jag ska ta mig till balen längre haha . Det löser sig. 1 vecka kvar på pricken ! LÄÄÄNGTAR !


New Moon trailern har kommit ut . JAG ÄLSKAR DEN!

RSS 2.0