årets första dopp

Yeees , i helgen har jag gjort årets första dopp , eller blev mera i puttad men ville ju bada så vad gör det . Nu har jag precis spelat match i denna oändliga hetta och ska strax käka middag . Efter det blire en lång skön dush och sen bara plugg . Är sjuk trött så ska nog lägga mig tidigt ikväll också.

Imorron ska jag och Camilla schteka i solen har vi bestämt . Måste bli brun till balen . Ska försöka ta mig hem till Annlouice imorron också eftersom hennes syster ska fixa min balklänning . GREAT !
vi hörs säkert senare ikväll
PUSS!

Drar iväg

Nu är det såhär att jag ska dra iväg över helgen . Rensa tankarna lite sådära :)
Men jag kommer nås på mobilen så det är bara slå en signal eller två . Bilder kommer senare

PUSS!

27 Maj 2009

Här sitter jag hemma och är sjuk. Har precis pratat med AllisBrallis i telefon , gullungen fyller ju år idag :) Ska strax ta tag i alla dessa läxor så jag slipper , sista läxorna sen är det slut med grundskolan , WOHO !
aja nu måste jag ta och rulla , klarar knappt av att sitta upp utan att svimma eller någonting ..

PUSS!


Ska ta tag i ALLT ;)


bild från i helgen

Har precis kommit hem från farsta . Har varit och solat , måste vara brun till min balklänning höhö :) Jag ska alldeles strax ner i dushen , tänkte slänga in ett litet inlägg först och lova bättring !
Har upptäckt att jag har en vit fläck på sidan av halsen , nästan nacken . Har upptäckt den tidigare men det verkar som att den kommer och går lite som den vill(?) Kanske ska ta och kolla upp den . Snart är det även dags för livmoderhalscancer sprutan , nåra kompisar har gjort den och nu vill Mamma att jag och min syster ska ta den innan min syster fyller arton :)

PUSS!


en oändlig väntan :)

Hejsan hoppsan ,
sitter och väntar på att Camilla ska komma hit . Efter det så ska vi möta eda .
Igår kväll kom jag hem runt tre halv fyra . Vi hade ju något kul hemma hos allis . Ska hitta min kamera sen laddar jag in alla bilder från kvällen . Fan det här är härligt tider det :)

PUSS!


I give you the F word

Igår var jag hemma hos Allis . Det var många där och till en början var allt bra . I slutändan vet jag inte hur många som grina , men sånt är livet . Plus att man får reda på rätt mycket faktiskt , som det faktum att du & jag inte kommer fungera förrän du slutar prata med henne .. Varsegod du får en vecka eller två , om vi inte kommit framåt då så tänker jag inte orka mer . Är trött på att vänta på saker som aldrig händer endå . Ikväll var det typ nån filmkväll eller nånting , får se hur det blir . Hörs alla godhjärtade där ute (:


Converse utav AllisBrallis (:

yeees , träningen igår gick hyffsat bra . Det var skönt när vi var så få ..
Efter träningen så mötte jag upp Allis , fick ett par vita converse utav henne som hon inte kan ha , härligt värre !
nu ska jag snart iväg till skolan . Har idrott första lektionen vilket betyder coopertestet -.- säger bara en sak och det är URSH ! Hatar det verkligen , min kondition ligger ju typ på noll komma noll noll -.- .
Jaja , efter skolan får jag se vad som händer . Har träning på kvällen men skulle behöva sola innan balen så att klänningen passar lite bättre . höhö

we should end this ?

Should we end this ? Cause all I remember from our past is that the day I needed you the most you were with another girl . And when my hole family fell you said "I love you" but not to me . I'm trying , but all thats in my head is those two things. You say that she is the most beautiful girl in school , and still you want to be with me? I just don't get that .. I can't get it in my head . And all this have made me strong , but you still make me cry like a baby and how is that ?

Long time ago

Vet att det var länge sen . Men det är slutspörten innan bal och skolavslutning . Det är mycket plugg shoppande osv , höhö . Idag hade vi match mot bajen vilket gick skit , menmen ba bita ihop liskom
Gissa vad jag ska göra nu ! JO PLUGGA !

PUSS!

PluggPluggPlugg

Jag kom precis på en sak jag måste göra! - fixa låtarna på min Ipod då jag har typ 300 jag inte lyssnar på .
Men ska först ta och plugga ordentligt . Har bestämt mig för att göra klar all svenska nu , en gång för alla så jag slipper den och bara har Tyska omprovet och hmm , inte så mycket mer förutom nationella NO i morgon vilket kommer gå åt helvete endå , hon får inte sänka mitt betyg så skit samma liksom (:
nej ska ta tag i pluggandet nu

PUSS!


Match mot bele

Snart ska jag dra iväg till match ut till bele barkaby ..
Igår va vi med tjejerna och några grilla , sedan gjorde vi upp en brasa och efter ett tag kom nåra killar . Det var faktiskt ganska mysigt att sitta vid en grymt varm brasa när det små regnade . Men efter ett tag så drog jag och Camilla hem till johan där beppe meelad och robin var . Det va kul , vi kollade på batman som jag sätt typ tusen gånger :)


underbara fredag

ÄNTLIGEN FREDAG!!
jag bara älskar alla dessa fredagar , dom är sååå underbara :) dock gick jag upp alldeles för tidigt idag men tog det inte speciellt hårt höhö . Slutade runt kvart i ett och gick hem direkt och däckade på soffan . Måste lägga ner denna otroligt dåliga vana att sova mest hela tiden , jag förstår inte ens varför. Men i alla fall nu är jag vaken och pigg , ska stra ta en liten dush och fixa naglarna sen är det mat som gäller . Bakad potatis med skagen och kött . MUMS!


Onsdag 7 Maj 2009

Har precis fixat en ny header . Vet inte om jag ska byta tillbaka till den gammla eller inte höhö , ärsh :)
Imorgon har jag operation dagverke , ska antingen jobba hemma ute i trädgården eller gå runt med bössa på stan med Annlo och Camilla , får se hur det blir .
Idag har jag faktiskt varit hemma från skolan , har lyckats skaffa mig svinkoppor , inte roligt men har som tur är bara ett sår eller vad man ska kalla det . Fick även mina efterlängtade fotbollsskor idag! WONDERFUL . Dom kommer jag få använda på fredag i skolan , mycket skönt!

¨
Detta är min vän Camilla Ljungberg i egen hög person !

DANS

Skolan rullade på rätt segt efter en otroligt lång helg . Det började med Matte nationella C . Det gick bättre än väntat, sen var det håltimme , no lunch no . Ja som ni märker inte en speciellt händelserik dag ..
Däremot så kom jag nyss hem från dans i hökarängsskolan . Det var faktiskt över förväntningarna , med tanke på att dom var väldigt låga och jag ville absolut inte gå dit höhö . Men med en ledig fredag vecka 22 så var det absolut värt det !
Nu ska jag rulla ner i dushen och sen krypa till sängs med en bra bok

PUSS!


STEFFE!

Haha igår hade jag det underbart roligt iaf . Vi var vid sockenplan och skrek steffe , näej det va inte steffe . Haha ni har väl sett kjell på youtube?
Iaf sen stötte vi på nåra från min klass så vi drog hem till en utav deras kompis och kolla på en film . Efter det gick vi med dom i vår klass till sandsborg och tog tuben . Kom hem kanske runt ett nånting , däckade direkt och vaknade igen vid sex då jag bytte om , tvätta bort sminket . Städade lite på rummet haha jo det kändes som att det var mitt på dagen höhö . Sen vid åtta la jag mig ner och somnade om . Nu har jag varit ute i den underbara solen ett tag och ska alldeles strax ner i dushen för att fixa mig lite grann . Senare idag kanske det blir bio (:

PUSS!


RSS 2.0