länge sen

Hejsan hoppsan bloggen!
Jag har precis tagit en lång skön dush . Idag har det hänt mycket , efter skolan så drog jag med mamma och pappa till farsta . Först prövade jag ett par fotbollsskor jag ska köpa. Sedan var det bal och skolavslutningsskor . Har köpt båda , bal skorna är skit höga så får se hur det blir med det haha . Får hoppas på det bästa för jag är ju faktiskt förälskad i dom !
Imorron blir det öppet hus på huddinge gymnasium , missar en hel skoldag . UNDERBART !
jaja , nu ska jag ta och äta en banan sen göra nånting kul , höhö

PUSS!

förlåt mig

det har varit dålig upptadering senaste tiden och framtiden ser inte ljus ut .
Ska lista ut lite grejer och göra mina val , ska försöka hålla igång bloggen också


PUSS!

If I run fast enough(?)

Inte på speciellt bra humör för stunden . Känner bara ren jävla meninglöshet just nu.
Hade np idag , det gick hyffsat bra . Åkte även till farsta med Moa och Malin , vi hade det skit kul . Ska åka till stan med dom nångång i helgen också , ska bli riktigt kul faktsikt . Vi får höras imorron världen när jag är på bättre humör.

PUSS!

Morgon åter igen..

Idag är jag tröttare än vanligt . Ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse , menmen vad gör man inte för betygen(?)
Nu har jag idrott första lektionen utomhus , inte ett dugg härligt med tanke på att vädret inte ligger på topp, men det regnar inte iaf och det är väl skönt.. Efter idrotten blir det bild två timmar sen Ma och No , har just dom 3 ämnerna mest i skolan.. *suck*
och imorron blir det första Ma nationella , inte heller ett dugg härligt , vill bara lägga mig ner och sooova !
GE MIG EN SÄNG!

PUSS!


Tisdag 21april 2009

Idag öppnar valen igen, ska göra om min nu direkt men är fortfarande sjukt stressad , vetinte om jag ska gå huddinge sam-medicin eller tyresö sam-media "/ det börjar närma sig slutet nu liksom , paaaaniiik !
Jag ska iaf snart iväg till skolan . Har tema dag idag: inför operation dagsverke.. Hoppas på att sluta hyffsat tidigt är så skoltrött just nu att jag håller på dööö .. jaja , nu ska jag lyssna på lite musik sen dra mig iväg


PUSS!

Måndag igen

ursh åter igen en jävla måndag . I fredags besämde jag mig för att jag skulle plugga i helgen , hm hur gick det med det tror ni? nej precis inte en enda läxa är gjord . Ska försöka göra klart hela svenskan idag iallafall . Sen är det bara rå plugga matte fram till torsdag dåre är nationella prov igen , bläää . Det känns iaf skönt att ha hela engelska och svenska klart . Nu är det matte och no , mina värsta ämnen . Sen har jag prov i tyska snart också . Ursh allt detta börjar göra mig riktigt deprimerad , fan ge mig sommar !!

PUSS!

090419

Min dag har gått rätt segt . Kom hem nu för ungefär en halvtimme sen .
Under dagen har jag först varit på typ depp humör , satt hemma hos Sarah för att hålla den lilla sjuklingen sällskap en stund . Sen gick jag hem och käka , blev på lite bättre humör och gick sen hem till Sarah igen :) Skulle egentligen ha träffat Malin och Moa men vi skulle ta det någon annan dag typ så gick hem istället. Då ringde Robin (i) , han fråga om jag ville kolla på film med honom bangade inte på den , det blev en liten skräckis , the tatooist (stavning?) . Den var faktiskt bra , blev lite skraj mest hela tiden , kanske för att jag är skit rädd av mig . Som sagt skräckfilmer och jag går verkligen inte ihop ! 
 


PUSS!

Match f-16 elit .

Matchen gick inte ett dugg bra , vill inte ens prata om den .. Blev så jävla förbannad att jag började skaka, hmm ..
Bortsätt från det så har jag haft en riktigt bra dag faktiskt . Hade tänkt plugga när jag kom hem men höll på däcka - håller egentligen fortfarande på att däcka - men ett litet inlägg kan vi nog få in ;)
Fotbollen går annars bara just nu faktiskt , min inflammation känns bara av ibland vilket är skönt . Ska träna mig själv stenhårt nu , trött på att ha så dålig kondition , kanske astma och möjligtvis andra saker höhö . Imorron blire chill dag


en vacker dag, det lovar jag (a)

PUSS!

090417


ser ni?

Inte alltid rätt

Tror ni att allt händer av en ren slump eller ödet?
har ingenting speciellt att skriva egentligen . Är lite dålig på att upptadera just nu , inte på humör direkt , pmsen härjar tror jag(?) Ska dra igång när jag blivid glad och har roliga saker att skriva om , det bli snart tro mig :)
Hade iaf träning idag där jag Malin och Moa hade det skit kul . Efter det gick vi till Enskede skola där vi skulle fotograferas , vi fick typ vänta aas länge - skit jobbigt. Vi är just nu 42 personer i vårat lag . Vi består ju av nästan hela enskedes dam trupp hehe . Match imorgon också! Men iaf , jag och Vanessa den andra målvakten fick ligga ner för första gången höhö , det var faktiskt riktigt kul . Hoppas bilderna blev bra !
Nu ska jag ner i dushen efter en ganska lång dag , träning imorron i skolan sedan match på kvällen , mycket roooligt !



PUSS!

Slutspört?

För kampen är över och hjärtat förlorat .
Ska stax sova tror jag . Imorron är det skit skola igen , det får bli som det bli..


090414

Hur ska jag förklara? och vart börjar man?
Kampen pågår fortfarande inom mig försöker bara lista ut vaf*n jag ska göra . Vill göra rätt val för mig , vill få mig själv må bra men det är svårt när man inte kan förutspå framtiden. Det gör ont att veta att man kanske eller tillomed troligen kommer göra fel val . Men jag måste , måste gå vidare och lämna det gamla . Orkar inte göra det här längre det tär för mycket på mitt hjärta . Fysiskt och psykiskt.
Jag lyckades trivas där , därdärdär . Så varför inte bara rulla vidare med livet . Känner du mig rätt slutar jag hos dig endå  Men just nu måste jag göra nånting för det här funkar fanimej inte längre !

PUSS!


Träääning

Har tränat från klockan tre idag . Inte föratt jag träna speciellt mycket med tanke på att jag har benhinneflammation . Men nu har jag faktiskt cyklat på en sorts cykel vi har här hemma i ungefär en halvtimme . Har tagit en liten kort paus och ska nu ta och fortsätt , det är ju seriestart i helgen ! :)

PUSS!

Bättring påväg

Jag lovar att jag ska bättra mig . Det ska bli mer härliga bilder och skojsiga saker hehe ..

Det är svårt att förklara , för mina känslor ändras varenda sekund. Har en stor kamp inom och det är långt kvar till slutet. Mitt hjärta slits åt två olika håll, vet inte ens vilket håll som är vilket. Det bara kämpas och dras , kan någon placera en atombomb inom mig, snälla?

PUSS!

090412

Jag ska ut och lägga mig i solen och plugga !! :)

PUSS!


Janet - Let Go


osårbar?

Allt jag behöver nu är en axel , en axel att vila på . En människa jag kan vara mig själv med . Fan vad jag inet vet vad jag vill just nu  . Aldrig gråtit såhär mycket . Det sårar så dupt att se dig så svag ..


Taylor Lautner


ett enda ord

vacker för mig finns det inget finare ord . Ordet vacker och graciös är ord som gör att jag skulle falla på knä . Orden har en sån stor betydelse . Alla kan göra sig själva söta , flirta blinka med ögonen och leé ett sött litet leende . Alla kan vara snygga och sminka sig på ett visst sätt och sätta på sig rätt kläder . Alla kan vi vara sexiga - på olika sätt - men fortfarande . Det är bara sminka sig på det sättet du tycker är sexigt och med ett lockande läppglans , sätta på sig kläder som gör att du visar mer hud än vanligt .
Men vacker? Hur gör man sig själv vacker ? Hur skaffar man sig en vacker själ? Det är inte nånting man gör sig själv till , utan är eller förtjänar sig till . Vacker är ett ord med många betydelser precis såsom graciös .
Jag skulle aldrig behöva höra ordet älskar så länge ordet vacker existerar .



PUSS!

090408

Hejsan Världen där ute
Jag sitter just nu bara och luffar och gör absolut ingenting , sov hos Camilla inatt vi hade det kul faktiskt höhö . Om ungefär två timmar så har jag träning, bortsett från det så kommer min dag bli ganksa händelselös faktiskt . Hoppas alla har ett bra påsklov !


I söndags åt vi middag inne i stan föratt fira Camilla

PUSS!

Det ska bli bättring

Förlåt för att jag är så otroligt dålig på att upptadera , men inte mycket tid över & den tiden som är över går oftast åt till att sova , är trött mest hela tiden haha . Idag vare iaf schteek på Sarahs veraanda men glass och härligt musik . Efter det åkte jag och Camilla & sola i solarium så känner mig iaf lite brun just nu . Ska ta och hoppa in i dushen nu sen käka en god middag . Och vill ni människor har en glad nyhet? PAPPA ÄR HEMMA! jag känner mig så otroligt glad !
Kommer även ladda upp bilder ikväll , ska hem till Camilla och sova dära myspys !

PUSS !


påsklov !

Nu är det äntligen påsklov och min dag har varit bättre än på länge. Visserligen gick typ fotbollen skit , men pallante bry mig . Vi hade ingen tyska idag så jag och Lolli satt ute i solen och läste och bara njöt av denna sol , satt tillomed i t-shirt ! och tro mig , jag kan frysa i 40grader plus så det kändes riktigt skönt :)
Sen under svenskan hade vi jävligt kul , jag hade nämligen med mig min kamera idag så massa bilder blev tagna , vi byggde även en gullig liten pyramid haha!
Gick på bio med Camilla också , det var riktigt chill och sjukt många snygga killar höll ju på att smälta bort där ett tag hehe . Efter bion åkte vi till gammla vanliga gubbängen där vi har chillat galet och återupplevt gammla minnen ! xD Vi låg även och tittade på stjärnorna , efter ett tag upptäckte vi att dom rörde på sig , sen kom vi på den smarta förklaringen att det va jorden som rörde sig (dumma!) Sen märkte vi att även månen rörde sig riktigt snabbt , men konstig nog stannade allt kvar på samma plats . Efter ett tag föll vi i asgarv när vi insåg att det bara var molnen som rört sig (riktigt blåsta) haha menmen kul hade vi iaf , här får ni nåra bilder !






Det blev visst lite många haha menmen , bilder på mig och Camilla kommer imorron troligen ha en fortsatt bra fredag .

PUSS!

RSS 2.0