Du är verkligen korkad !

Helt seriöst ?  jag vet att jag kan va dum ibland , men jag försöker åtminstonde bättra mig ,
jag går in tillbaka till ruta ett på en halv timme , nej enligt dig gör du ju inget fel .
MEN SLUTA VA SÅ JÄVLA SJÄLVISK !
Klart man får vara egoist då och då , det behövs .
Man kan helt enkelt inte bara tänka på alla andra hela tiden ,
utan alla behöver tänka på sig själv för att kunna må bra
och mår man bra hjälper man andra bättre .
Men vet du en sak , du är bara otroligt korkad !

Helt tom

Allt känns så tomt och tyst just nu . Vetinte längre vad jag ska ta mig till , för det verkar som om ingen lär sig utav allt som händer , inte ens jag .Känner mig helt jävla tom inombords .. Samtidigt som jag längtar till den dagen då jag kan släppa allt det här . Den dagen då jag verkligen kan börja om på nytt , med eller utan er . Jag längtar till framtiden och tillbaka till förritiden . Jag längtar tillbaka till den personen jag var , då jag inte hade djupa sår inom mig .. Då jag levde livet utan att vara rädd för att bli sårad . och jag har bestämt mig , jag ska bli den personen igen , jag ska bli mig själv igen och må sådär riktigt bra .. Idag händer det nog inte så jäätte mycket . Träning ikväll får se hur det går på den , sen blir det troligen utgång om jag pallar .. Tror jag ska slagga borta haha hos vem vet jag inte men vill inte sova hemma ikväll :) Plus att imorron vill jag åka in till globen , men får se hur det blir med det .. Men nu ska jag ta och byta lakan i min gulliga lilla säng och kolla på filmer , alot of those . See yaa later aligator !


Luffar runt liksom

Tjeeenixen bruttor :)
Ja ni , här sitter jag och har absolut ingenting för mig . Ska snart ner i mitt rum och fixa lite sen ut kanske .. Inget intressant har hänt hittils , har däremot insett att jag är nykterist bland dom jag umgås med haha skoja nemen krökar iaf inte lika ofta :) Sitter och tittar på massa gammla bilder nu faktiskt , utan att längta tillbaka . Eller jo till en del grejer hur man kände och kunde bete sig liksom .. Men annars så inte , har nog ganska mycket bättre nu . Lärt mig mer om er alla och det känns skönt för man vet vem man kan lita på och inte ..
Här är nåra bilder :)
   


ingen anar ?

En kall kår som sprider sig längs ryggraden.. Att le när man egentligen vill skrika, skrika ord som ingen förtjänar.. Livet kan verkligen suga(?) Allt ni ser, det är ett leende. Allt ni hör är det ytliga där utanpå, när jag egentligen ständigt går runt och oroar mig för alla möjliga saker , jag är så jävla trött på det. När jag egentligen går runt i mina egna tankar och min egna värld , trött på det med . Att leka glad är det lätta sättet att slippa snacka, att slippa förklara om och om igen för folk som endå inte lyssnar .. Trött på sig själv och allt runt omkring än , ibland vill man inte annat än att åka bort . Så snälla bespara mig era sanninger eller lögner vafan vet jag vad det är , om han och nån blond, brunett, kort, lång, tjock . Jag orkar inte lyssna på det längre för jag vetinte vad jag ska tro på av det ni säger så jag kan aldrig bilda nån egen uppfattning . Rysningar genom hela kroppen, can I really be better than I am ?

tårar som rinner, löften som försvinner

hur stor är chansen ?

tårar rinner och löften försvinner.
Antar att jag verkligen förstörde allt den här gången.
så förklara, hur stor är chansen ?


vad finns det att säga ?

Vetinte vad . Just nu är jag så sjukt förrvirad, mådde bättre tidigare idag för att nu inte alls må speciellt bra. All stress, skönt att det är lov efter skoldagen imorron.. Har däremot np övning imorrn, vilket inte känns så bra och jävligt nervöst..
Egentligen har jag inte mer som jag orkar ta upp.. Pappa var hos hjärtdoktorn idag också.. det gick väl bra, beror ju på hur man ser det . Tänk om jag skulle förlora Pappa? , bara tanken ger mig tårar i ögonen och darrande händer..

ps. so this were?

måste jag?

Antar att jag egentligen måste skriva, men måste jag? för jag orkar verkligen inte med nånting längre.. Känner mig så jävla stressad och allting så jag vetinte vad. Och vet ni vad jag tappat sista tiden? mina nycklar, ett örhänge (favorit), en vante och min toffs.. inget bättre att skriva vi hörs
puss hare bra tja .


ps. I did lose you too ..

Jennifer <3

Jag har nyss varit ute. Gick hem det blev lite för mycket, plus att pluggandet här hemma väntar.. Jennifer gick med mig en bit och vi gick och snacka en massa, det kändes sjukt skönt för hon förstod mig nånstans, förstod vad jag mena med att jag känner att jag också gjort fel och är trött på att höra andra säga att allt är hans fel liksom.. Det kändes iaf sjukt skönt, ska fråga om mamma kan klippa Jennifer och Sara också. Får se hur det blir med det.. Annars har jag inget annat att skriva, måste defenetivt fortsätta plugga och det en massa.. HAHA har kollat på bilder från sommaren också, är en riktigt gullig på mamma chris pappa och jag :) efter vårat ägg "krig" :)




ps. I dont like this, not at all, not even a little bit ..

bara mer och mer (?)

Jag förstår inte? och du tjejen, hur kan du välja att bli sur på mig? Helt ärligt vad har jag gjort dig? Du skulle tro samma sak, det skulle varenda jävel, iaf vad alla runt omkring mig säger.. Påpekar att det är mitt fel, för det är så jag ser det.. Mitt fel . Men när man hör mer och mer och mer.. vill ni veta ? " Han bad henne stanna. Hon drog med honom överallt . Dom höll handen i korridorer . Dom höll handen inne på hörnet och höll på där med . Hon satt i hans knä. Hon fixa och smekte hans hår . Hon smekte honom . Hon drog i honom . Hon prata med honom med en sån där speciell röst . Hon tog tag i hans krage och drog honom nära . Hon satt med benen över hans . Hon satt för nära . Dom gick runt med varandra överallt .. " 
Helt ärligt vad vill ni att jag ska tro ? Jag vetinte längre .. Det tomma tomrummet i magen, kommer det försvinna? Känner mig så jävla osäker på allting, så jävla förbannad, så allting.. FAN VA DAMP JAG FÅR ! och hela tiden kommer det upp nya grejer, mer sanning mer lögn? mer utav båda delarna

ps. I dont know if I'll make it this time

mm

Jag vet inte riktigt
vad jag ska säga
för du förstår nog
inte riktigt vad jag
menar med orden
som jag skriver,

det blir liksom
alltid lite för fel
när jag ska förklara
det jag tänker på

Det är alltid några ord
som hoppar runt och
helt plötsligt blir det
fel och hälften av allt
jag ville säga till dig
det försvann någonstans
på vägen,
jag tappade bort
lite för mycket av det där
fina jag vill att du ska få


aldrig någonsin..

Helt ärligt..
Jag har aldrig skrikit så mycket, aldrig visat min ilska på det sättet. Rösten bara kom orden bara kom och tonen brast . Med gråten i halsen, plusen som slog trippel slag och hålet i magen så skrek jag.. Så kan nån förklara vad händer nu? När all ilska gått över, när det enda som finns kvar är ett hål i magen. Helt ärligt att höra nånting sånt, "dom höll i handen, hon tog tag i hans krage, fixa med hans hår, la över ena benet över hans, höll på med honom, smekte honom över håret och på kinden, satt i hans knä" ... Vad vill du att jag ska tro ?


Im standing by your pillbox trying to catch the news
whatever that comes up i know im about to lose
you keep screaming but i just slip away
slit my heart out instead of finding a better thing to say
cause im numb i cant feel the pain

I just dont have a better thing to say.


Irriterad!

skrev värsta texten just och allt fucka sig typ? aja i fredags kom snuten och typ alla fick panik eller nånting eftersom dom flesta druckit osv.. Igår blev det krök medans poliserna åkte runt överallt.. Sov hos J båda nätterna, mysiigt !

Hur ska jag vet vad du vill?

Vill du ens ha mig?

älskar du mig ens längre? ..


ps. längre text vare men den blev kortfattad..


Min otroligt sömniga torsdag

Vad har jag gjort idag? jo vet ni vad, JAG FICK SOVA UT !!! sov typ fram till halv ett, vaknade visserligen då och då, men det vare värt med tanke på att man faktiskt fick somna om, härligt härligt. Iaf jag gick upp och gjorde mig en stor fet frukost, sen efter ett tag kom J och hämta mig och jag har spenderat dagen där, mestadels sovit och haft det mysigt typ haha . Men jag måste säga att jag tror jag har pms fan? för det enda jag har i huvet är damp damp damp.. Är irriterad på alla, på allt dom gör. Min syster fråga mig igår, " har du nån du kan lita på ? " efter lite tänkande var jag tvungen att svara nej. Tänkte på det hela kvällen, men det fanns ingen där det var inte nån som är sådär självklar som jag kunde få fram.. och det kändes inte bra heller, jag vill ju kunna lita på allt och alla. Så varför kan man inte det då ?

ps. Life is what you want it to be, so why is my a lie?

Skrattattack

Har precis skrattat galet mycket med storasystern min :) Idag har jag inte gjort mycket, gick från skolan efter hemkunskapen och känner verkligen inte för att gå imorron. Men samtidigt, jag har träning på kvällen som skulle va lite rolig och gå på med tanke på att jag inte tränat på ett tag nu, hmm? får se hur jag känner mig imorron då. Ja och nudå, jag är otroligt uttråkad med tanke på att jag inte gjort nånting på typ hela kvällen, skulle pluggat men orkar inte, ännu en anledning till att inte gå till skolan, ursh.. aja för att prata om nånting annat så hm, har ingenting annat på hjärnan just nu :)

ps. Nothing, nothing at all ..

Säg inte mer än vad du behöver

är det inte alltid så, att man alltid pratar. Man snackar skit, man överdriver sanningen, man undanhåller sanningen osv. Men jag säger bara en sak, stå för allt du säger. Säg inget du inte menar, för det kommer komma tillbaka till dig. Varför ska jag prata så mycket gott om dig, förklara hur snäll och allt du kan va mot mig, när det redan finns så många tjejer runt omkring dig, det sitter nog i bakhuvet att inte säga för bra saker, för då utökas dom där tjejerna och allt slutar med att man själv står ensam kvar. Men att snacka för mycket skit då? det går ju bara åt helvete också, han blir sur plus att när ni sen bråkar om nånting så säger alla dina vänner, vad du ska göra, gå därifrån säga att han är en idiot osv. Blir du då övertalad? jag blir iaf inte det, tyvärr . Det är era ord mot min sanning, hur går det ihop(?)

Hade egentligen ingen mening alls med den dära texten, vetinte ens vad det kommer ifrån och den är inte heller bra, men iaf skit samma jag orkar inte bry mig nu. Ska krypa tillbaka till min säng och be för att morron dagen ska bli en lyckad dag.
puss hare bra tja .

ps. I'm sorry for everything, i just want you to be mine


Min tisdag

Min tisdag har jag först och främst spenderat i skolan, har varit en väldigt långtråkig dag och verkligen längtade bort, hade iaf lite kul då jag satt med nåra kompisar :) Jennifer och kim kom och hälsa på idag också . Efter skolan åkte jag till Farsta och mötte Linda, Alec och Jojje. Mycket trevliga människor haha, vi drog oss vidare till donken där jag köpte en hamburgare och en glass, mumsigt ! Efter det blev det H&M, där jag köpte en rouge, puder och en butter haha lite grejer som kan behövas ! :) Efter det drog vi oss runt lite typ och kolla på kläder, alec köpte en ljurosa kofta som va skiiiit fin på henne ! och typ ett linne och lite grejer. Ska nu ta och äta för att sen dusha och ut och träffa alec, vi ska sätta på lösnaglar på henne haha får se hur det blir. Men nej nu ska jag käka :)
puss hare bra tja .


orka rubrik

hmm, inget intressant att skriva egentligen. Vene hmm, vad händer imorrn, ska typ till plugg som vanligt, efter funderar jag på att dra till farsta och lite snabbt köpa smink och kanske ett par jeans, får se men iaf smink, det behövs faktiskt mitt e lite väl mörkt nu haha . och vetni vad, jag vill bli blond igen! eller åtminstonde ljusare än vad jag är nu haha. Saknar mitt örhänge jag tappa för nån vecka sen också, vill ha tillbaka det :( verkligen favorit örhänge vill ha tillbaka !!! .. aja ska dra mig tillbaka till sängen nu
puss hare bra tja .

ps. I miss missing you alot ..

mh?

Hjärtat slår inte längre trippel slag, min kropp kan nu sitta still. Mina naglar har blivit hela och hjärnan gör som jag vill. Kan numera koncentrera mig på att andas, men vad händer nu? Hålet i magen har börjat avta och klumpen i halsen har minskat. Men magkänslan sviker fortfarande och en klump i magen har börjat att sakta växa. Nervositeten har fortfarande övertaget, kan du svara på vad som händer nu?


Lite mer om helgen

Fredags: ja vafan gjorde jag då egentligen(?) haha, va med tjejerna och killarna faktiskt nåra kröka nåra inte osv, det va skit mysigt förutom vissa problem som döck upp med vad jag tycker en idiot.. iaf, har märkt en sak jag har faktiskt lärt mig tala sanning på nåt sätt(?) vene om jag förr hade ljugit med sa iaf sanningen i fredags, aja jag och becka gick sen upp till hörnet för att äta chokladbollar mums det va gott haha :) Efter det gick jag typ tillbaka till alla, sen drog jag till J , det kändes bra att få vara nära honom faktiskt..

Lördags: jani, i lördags då åkte jag väl på J s moppe ? sen vet jag inte så mycket mer jag gjorde, lagade mat osv.. sen bar det av hem till Becka med alla tjejerna föratt fira Becka och Alec, det va mycket trevligt har även många bilder därifrån :) dom hade tårt krig också haha, sen drog vi typ till centrum eller nåt och typ hängde dära, en skum skit läskig kille kom och typ gick runt och shit, as skum! Träffade även sjuklingen Camilla hihi det va lite trevligt faktiskt, inte sett henne på ett tag . Senare bar det av hem till mig med sovsällskapet haha :)

Söndags: Då gjorde jag nog inte så mycket. Mötte sara och nåra killar typ och vi åkte runt en massa sen typ inget mera, haha min tårkiga söndag liksom men va så jävla trött så det kändes bra endå haha :)

Idag: inte hänt mycket, typ varit i skolan, haft lite sällskap och sådära, inge mer med det, sitter här nu och väntar på att vi ska käka, det blir tacos idag igen, rester haha senare ere väl utgång som vanligt. Men vi hörs vidare, laddar även in bilderna senare,
puss hare bra tja .

dålig upptadering

förlåt för att jag är så dålig på att skriva, haha ska försöka bli bättre den här veckan men iaf. I fredags sov jag hos J, vaknade typ kvar över åtta och sa att jag saknat honom haha sött? Han har iaf skaffat moppe, mycket skönt och lite gående för min del haha , men skriver mer imorron bitti innan jag ska till naprapaten,
puss hare bra tja .

hm?

Hjärtat slår trippel slag, min kropp kan inte sitta still. Mina naglar är sönder bitna och hjärnan gör inte som jag vill. Kan knappt koncentrera mig på att andas längre, så vad händer nu? Hålet i magen vägrar försvinna och klumpen i halsen går inte att svälja. Magkänslan sviker mig och allt blir knas.. Nervositeten har tagit över, ska man känna såhär?

Lite så kände jag i skolan idag, fråga mig inte varför. Har iaf precis varit ute typ och sitter här och försöker plugga, går inte så bra och har prov imorrn, ursh det känns inte bra. Men ska ta mig i kragen plugga lite sen ta en dush sen fortsätta plugga hihi :)
puss hare bra tja .

Ska inte skriva för mycket..

Det är fanimej helt sjukt. asso jag vill inte ha det såhär, jag lovar att inte vara jobbig jag lovar att aldrig mer bli sur, jag lovar inga mer onödiga kommentarer.. om du älskar mig och jag dig, så kan vi väl ta oss igenom det här tillsammans, snälla(?)  aja ska inte säga nåt mer innan det går mer åt helvete, men iaf. Ska snart iväg till skolan och juste jag gick upp fucking två imorse och började gör frukost ?! sen be whata hell liksom, haha helt stört gick ner och sov igen efter det. Efter plugg blir det sickla med mamma sen magnus hihi han ska kolla på min rygg scary ! aja, nog pratat ska fortsätta övertala felicia om att allt ordnar sig nu, ursh "life really suck sometimes"
puss hare bra tja .

winnerbäck

Vill egentligen inte skriva, ska bara säga att idag har vi badat i skolan hihi det va faktiskt lite roligt fan trodde alla i min klass hade magrutor men det va typ bara Patrik(?) haha . aja Efter det vare hemkunskap där vi håller på med redo för livet. det va faktiskt skit kul, lite god mat också fast vår vegitariska wook blev skiiiiit stark!! aja fick iaf reda på att jag har ett svagt mvg(?) blev skit överlycklig fan ! efter det vare tråkmatte sen svenska då gubbänglarna kom haha, garvade lite mycket faktiskt .. Efter det träffade vi Felicia och vi åkte in till farsta typ hittade en skit rolig tröja haha, sen hittade jag faktiskt en skit fin också haha . Nu sitter jag här och mamma funderar på vad vi ska käka, båda funderar  på att äta kräm typ hahaha , aja ska försöka göra mig i odrning ska träffa allis senare typ HÄÄÄRLIGT ! :) juste kom på en sak, sitter här och lyssnar på lars winnerbäck (?) så inte likt mig asso, menmne


en negativ synvinkel

ursh allting är bara negativit negativit och åter negativt är så jävla skoltrött att jag kan dööööö.. Hade två prov idag, so där jag inte fatta ett piss typ(?) hoppas på att det gick någorlunda bra.. Sen sista lektionen hade vi engelska prov men vi hade däremot vikarie haha plus att provet va ganska lätt så hoppas på det bästa där med :) Ikväll blir det typ utgång med tjejerna hoppas jag på, det va faktiskt rätt länge sen.. Borde egentligen stanna inte och plugga svenska, men fan jag har bengt så vad spelare för roll liksom? aja skit samma nog om skolan liksom, inget posetivt att skriva så skiter i det här..
puss hare bra tja .

ps. hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen, eller(?)

I <3 U

Ibland kan jag verkligen känna mig så korkad, som att du älskar henne och absolut inte mig.. Du sa att jag betydde allt för dig, du sa det, öga mot öga så jag bara undrar vart har dom orden tagit vägen nu ? Har fortfarande inte glömt den där söndagen då du sa allt det där som gjorde att jag skulle kunna förlåt dig för precis allting, eller första gången du skicka sms och skrev jag älskar dig, glömmer inte den pirrande känslan jag hade i magen då.. Eller alla kvällar då jag sovit hos dig och du höll om mig och jag somna med ett leende på läpparna i din famn. eller första gången jag någonsin sov hos dig ..
 I just have to write down a few things to let you know that I love you, no matter what people say..

(?)

hon ringde mig inatt, kände mig så stolt och ville verkligen bevisa att jag ställer upp ovasett vad, gald att hon ringde just mig, försökte säga rätt saker och hoppas på att jag lyckades.. Efter det vare och försöka få J på lite bättre humör, var lite taskig men hoppas på att jag lyckades där också.. Just nu har jag kollat runt på lite hemsidor, nelly.com ellos.se och laredoute.se och letat efter lite kläder. Här är vad jag hittade.. :) 

   


Den väldigt regninga söndagen

ursh vilket väder det varit idag. Har däremot bara legat inne och kollat på alla möjliga olika filmer, riktigt mysigt faktiskt. Har inte så mycket att säga förutom att jag verkligen måste plugga, kanske ta en dush också(?) nej ursh har typ söndagsångest .. Imorrn blir det skoldm iaf, det känns lite kul men vi kommer troligen förlora menmen.. Funderar på att åka till stan imorrn och shoppa in lite höstkläder faktiskt, det skulle va lite mysigt nån som vill följa med? haha :) men har inget intressant att skriva
puss hare bra tja


this is real messed up

I wear scarves and hoods cause it's the only poker face that I've got left
And everything I love about you is a mess
Smash the mirror and break the palm reader's hands
I want to be better than I am .


(?)

Sitter här och gör absolut ingenting är hos J och allt känns som förut igen på nåt sätt.. då jag inte fick säga nånting, nej orkar fan itne förklara men okej here it goes, fattar du inte hur jobbigt saker och ting kan va för mig ibland? att försöka föstå sig på alltihopa att försöka förstå vart man själv står i allting(?) Säg inte att du älskar mig förrän du verkligen verkligen menar det .. och om du säger att du älskar mig, försök snälla bevisa det? vet jag är inte mycket bättre själv men endå. Jag gillar inte nån annan heller liksom.. Bara digdigdigdig ..

Att se dig igår fick min tänka lite, haha .. Kommer ihåg hur kär jag va i dig i typ ettan eller va det va. Tänk du hade kunnat fått mig enda fram till femman.. Haha påstår inte att jag va dödskär i dig hela tiden NOWAY ! men menar bara skulle inte tackat nej till dig. Men nu är det försent :) nu är det inte längre du, tyvärr you missed you shot !
puss hare bra tja .

there's a different between survivor and warrior

" well, then hopefully you have a friend who's gonna to tell you that life kicks you around sometimes. It scares you and i beats you up. but.. theres a day when you realize that you're not just a survivor, your a warrior. You're tougher than anything it throws your way. And you are,

 
.. you just are . "


sovmorron / stressmorron

försov mig imorse, vaknade exakt 16 över åtta. Ursh stressade som fan och blev klar på tjugo minuter, däremot ingen frukost så magen kurra hela morronen, ursh.. Mamma kom hem idag från moster, mycket trevligt. Har även märkt att den dära bruden tar jävligt mycket från mig. och förstår nu vad sara menar med att måste alla köpa likadant? ARRRGH !! galen, helt jävla galen vill bara ut just nu och snacka hur mycket skit som helst om allt och alla.. Hade hoppats på att träffa felicia idag, men nej.. och imorrn blir det dubbel tjejkväll typ? först ska jag va med tjejerna i klassen typ och ba chilla galet haha, sen brudarna dom ska kröka men vetefan om jag ens pallar. Har varit så jävla trött den här veckan så tror jag håller på att bli sjuk.. menmen lilla misstänksama jag ska käka nu
puss hare bra tja .  

min otroligt regninga onsdag

ursh vad jag hatar sånna här regniga dagar, tycker annars att höstdagar kan va väldigt mysiga, menar man får sätta på sig sådär varma mysigt härliga kläder, och när det blåser lite smått så alla bladen flyger omkring och solen steker i våra nu blekta ansikten, ja det är rätt mysigt och sen på kvällarna bara krypa ner i sängen med lite godis varm oboy eller nåt och bara mysa med en pojkvän om man nu har en sån :) men iaf det kallar jag härligt det, att få somna in hos nån man verkligen älskar och som man för stunden känner att den personen älskar en tillbaka.. Men en sånn här dag? när allt är fel, kläderna fel skorna fel humöret fel håret fel och framför allt VÄDRET! När det spöregnar ner ursh ingen lust att varken gå till skolan eller vandra hem. Nej ingen lust att gå ut överhuvetaget.. Bara ligga inne med en bra film och en mysig kille. Yep det är det hösten går ut på, tycker iaf jag :)

ps. get a life bitch !

RSS 2.0