<3

Jag tar dagen som den kommer, tar ett steg i taget.
försöker att inte titta bak och se mitt förflutna,
försöker vara stark och inte visa att jag är egentligen är svag.
försöker gottgöra alla mina misstag, försöker tänka lite framåt.
nu ska jag tänka mig för, innan jag pratar, tänker eller dömmer.
jag ska ändra allt, oavsett vad folk tycker, och vad för stämpel jag fått.
Jag försöker glömma, försöker göra allting bättre. 
nu ska jag klara det, den här gången ska jag lyckas.
nu kan ingenting stoppa mig, nu ska jag aldrig mer falla.


this day

Ikväll så har jag varit ute med Camilla, vi hade det faktiskt skit skoj och åt massa grifflar. Alltid lika gott och så är det! här har ni lite bilder :


blogg.se / datan vill inte som jag vill , ni får fler bilder imorgon eller senare ikväll!


JEANS

Igår när jag städade upptäckte jag ett par grovt gammla jeans , det var mina favorit jeans som liten så var bara tvungen att testa .. OBS jag var väldigt liten, 2001 om jag inte minns fel =)



Jag älskar verkligen dessa jeans..
Funderar nu på att klippa av dom till jeans shorts. vad tycks ? ;P


090831



Idag har jag inte alls gjort mycket . Det va skola som gällde där det faktiskt va kul och chilldag. Sen åkte jag och Camilla till farsta , men det visade sig att hon va tvungen att åka hem för att åka till apoteket så vi ska dit på onsdag igen.. 
Igår kväll var jag som sagt helt slut och ni ska få veta varför: 

Detta var hur mitt rum såg ut.. 


Såhär blev det när jag var klar *stolt*

 


Imorgon!

Imorgon efter skolan så får ni upptadering är helt slut nu ..

?

Vad i helvete har hänt? Har inte skrivit på hela långa dagen , detta är inte bra ..
Men ärligt talat så är jag sjukt stressad och har fullt upp hela tiden .. och nu ska jag ner till rummet för att sova , helt ensam =(
Men i alla fall, jag hör av mig senare gott folk !

morgonpigg?

Här sitter jag såhär på morgonen och gör absolut ingenting . Ska strax rulla iväg till bussen men som vanligt så har jag lite tid över .. Har ingenting intressant att berätta riktigt =) Efter skolan idag ska jag träffa Camilla , det var ett tag sen jag träffa den bruden .. Nej men nu ska jag fixa det sista sen rulla iväg till bussen , bilder får ni seanre
PUSS!

hmmm

I was born on a Sunday and since my birthday...
I've been living for 15 years
I've been living for 191 months
I've been living for 832 weeks
I've been living for 5,828 days
I've been living for 139,888 hours
I've been living for 8,393,326 minutes
I've been living for 503,599,581 seconds
I've breathed more than 79,583,397 times!
I've blinked my eyes more than 84,358,397 times!
My heart has beaten more than 587,532,820 times!

hmm , mina föräldrar säger att jag föddes på en tisdag , haha hur går detta ihop =)

Trääääääning

Jag har precis haft träning och förutom att jag typ är sjukt trött så mår jag priiiima , egentligen inte men är allmänt lycklig i alla fall =) Imorgon börjar jag 08.55 och har bara 3 lektioner . Om jag hade haft något annat språk än tyska steg 3 så hade jag slutat typ halv ett , men nej nu slutar jag halv två och har lunch , hmm .. Funderar fortfarande på att byta , fast jag vet inte det känns lite smått onödigt ... Sitter just nu och lyssnar på favorit låten som jag tidigare lagt in här i bloggen . Lifehouse - If today was your last day . Den är så otroligt uppigande och uppmuntrande på något sätt . Får mig vilja göra en massa roliga saker haha .
Juste vår idrott idag var helt craaaazy , inte som i gubbängsskolan direkt :O men det var faktiskt lite små kul !
nu ska jag ner i dushen sen bara soooooova , vi hörs imorgon kära människor !

090826

Snart är det skooooola . Är så otaggad man egentligen kan bli . Efter skolan måste jag typ skynda mig hem (?) Har träning i 2timmar ute i märsta igen . Det ska bli kul , men är helt slut i ögonen . Allt jag vill göra är bara att sova , längtar fanimej till fredag asso !! Jaja , om en kvart måste jag dra mig till bussen men måste först ringa annlo och höra om hon ska med , PUUUUSS


bjuder på en bild på Megan Fox idag

nu är jag dålig

nej det här blev lite jobbigt . Haft en stressad dag idag . Först skola till tjugo över tre , efter det så var det hem , åt lite gröt höhö sen somna jag i typ en timme . Efter det bar det av till träningen som jag nu varit på i 2 timmar och jag är heeeeeelt död . Har idrott imorgon och sedan träning typ hela kvällen . Det känns som att jag kommer vara rätt död på fredag. Då ska jag fanimej soooooova !!

baaaaad

Det har varit dålig uppdatering idag . Men i alla fall , har myst hela kvällen med älskling , riktigt härligt må jag säga =) Nu ska jag strax göra iordning mitt te sen krypa till sängs med en bra film eller något liknande för att somna hyffsat tidigt . Har ju idrott imorgon första lektionen ..
nej jag får ta och höra av mig imorgon efter skolan , puss så länge !

090825

Idag försov jag mig! vet inte hur men på nåt sätt så har jag typ stängt av väckarklockan i sömnen eller något . Vaknade i alla fall tio i sju så skyndade mig att göra mig i ordning ..
Imorgon börjar jag kvart över 8 . Vilket känns lite väl jobbigt ! Har idrott första lektionen så kommer åka i kläderna jag ska ha . Ska även byta språk för jag fattar absolut ingenting på tyskan och det kommer att gå åt helvete så känner för att istället börja om på nytt alltså it steg 1 =)
nu ska jag rusa , puss

snart läggdags

Japp tro det eller ej , men snart ska jag faktiskt försöka sova . Känner att jag måste få ordentlig sömn föratt bli lite pigg , glad och social i skolan . Däremot så slutar jag senast i skolan imorgon föratt jag har tyska 3 (?) funderar på att byta till italienska steg 1 . Skulle vara otroligt kul att lära sig faktiskt =)
Men i alla fall så ska jag strax göra en kopp te , klippa naglarna - dom gör otroligt ont(?) - sedan är det nattinatti för min del höhö . Måste kolla bussen först också , men det löser sig säkert =)
vi hörs imorgon gott folk!

090824

Skoldagen är nu avklarad . Hade bara mediakommunikation och mentors tid . Så till min mentor att min skåp inte var i funktion hmm.. Hoppas det är fixat tills imorgon . och sen märkte jag att jag är den enda från min klass som har tyska 3 . Sååå inte kul ! kommer alltså gå runt ensam såhär i början av skolan , inte kul som jag sa haha . Men det får lösa sig på ett eller annat sätt .
Nu ska jag ruttna framför tvn lite grann . PUSS!


   Dagens outfit: Svart Linne - Gina tricot
                          Rosa tröja - Gina tricot (tror jag)
                          Jeansleggings - Vila

Bussresa nästa

Ska strax iväg till bussen föratt åka med Annlouice till skolan åter igen höhö . Har schemat i bakfikan och allting annat nerpackat i väskan . Känner mig lite stressad så ni får bara en bra låt idag så lägger jag upp dagens outfit lite senare .

ÄLSKAR


Jag älskar denna låt otroligt mycket =)

Godnatt

Nu har jag dushat och städat i ordning rummet och valt kläder för i morgon. Det känns faktiskt väldigt bra , ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag . Har inte så mycket annat för mig , så en bra film/bok och sängen sitter väl finfint ..
Imorgon blir det skola igen ! Börjar 09.40 och min kära vän vill ta den tidiga bussen vilket känns lite små jobbigt . Men det är en skön dag på bara 3 lektioner så ska bli riktigt härligt ! =)


söt bild från the City


nothin hill

Sitter och gör absolut ingenting just nu . Men som ni ser så har jag gjort om lite med headern och så , kände att det var dags . Tycker om att sitta och pilla på bilder och göra i odrning dom osv . Det är kul!
Vet ni vad jag nyss upptäckte ?- den andra lördagen i september så fyller jag år . WOHOOO !!
Nu ska jag ta en kopp te och lugna ner mig lite grann . PUSS

ps. äckel

090823

Inatt sov jag hos Allis . Därför den dåliga uppdateringen , vi tog lite bilder och myste lite . Sov däremot gaaalet dåligt så är sjukt trött . Lite jobbigt faktiskt .
Åkte i alla fall till farsta idag och köpte en skolkalender , den verkar bra så ska skriva in lite saker i den och sådära .. Ska faktiskt bli kul med skola imorgon , det känns så konstigt att säga det , men lite kul ska det trotts allt bli . Har ju bara 3 lektioner så det är inte en sånn jobbig dag direkt .


Ja jag har apelsinskal i käften xD


Allis försvann (?)


Lifehouse


Hemma

Jag kom hem för undefär 1 timme sen och här hemma är det storstädning som gäller . Själv sitter jag vid datorn och latar mig men det gör ingenting =) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer , ska ut och träffa mina kära vänner antar jag . Men imorgon blir det i alla fall farsta . Måste köpa skolkalender osv , en penna skulle sitta fint också haha =)
Bilder får ni senare idag nu måste jag hjälpa till med städningen . PUSS!

hos baby

okej okej . Jag lovar er att bli mycket bättre på allt det här . Men det är svårt när man inte har någon egen data , vi får hoppas efter min födelsedag den 12 =)
Skolan idag var toppen! vi fick spela in en liten sago film utan att redigera filmen , många roliga filmer blev det! vi jobbade då ihop med mp09 . och för er som inte vet det så går jag just nu i tyresö gymnasium i klass M09 . Alltså sam media program . Jag vet man blir ingenting men det är liksom vad jag är intresserad av.

Nu kommer älsklingen tillbaka , dags att kolla på film och mysa . Ska sova här så vi hörs imorgon gott folk ! =)

090820

Jag är heeeeeeeelt död . Har precis haft träning ute i märsta , målvakts träning . Har ont överallt och det var allmänt bara inte min dag . Men i alla fall . Ska försöka träffa älskling imorgon och få tillbaka både kamera och headset så efter det kommer det komma upp en del bilder . Eventuellt ett inlägg imorgon bitti också . Ska ta en dush och sedan sova . Lovar att förbättra uppdateringen , varit en död dag idag .
och bara så att alla vet , var det UNDERBART att börja på gymnasiet , jag gillar klassen och med flest tjejer så är det en skön omväxling från förra klassen med killar som ja , massvis med jobbiga killar . Haha =)

gaaalet

det blir inte alls något långt inlägg idag . Måste strax rusa iväg till bussen . Ska ju nämligen till gymnasiet idag , för första gången haha . Ska möta upp annlouice i centrum så måste gå . Vet att jag lovat bilder men kameran ligger hos älskling så det får ta och bli sen helt enkelt . HÖRS !

dagens skämt!

Min dag har varit väldigt bra !
Jag och Camilla drog oss iväg till farsta och först solade . Sen gick vi runt där och jag letade för fullt efter något att köpa , hittade till en början absolut ingenting . Men köpte 2 saker som ni senare idag ska få se =)
Eter det drog vi oss tillbaka till gubbängen där vi satt i solen och bara chillade gaalet , underbart skämt . Sen skulle vi börja dra oss hemmåt då gick vi förbi vår numera gammla skola - Gubbängsskolan - när vi kom till dörrarna så satt lappar uppsatta om de nya sjuorna och nyfikna som vi är så var vi bara tvungnaaa att kolla . Hittade två väldigt roliga människor som vi inte kunde sluta skratta åt ! I alla fall namnen , i vanliga fall brukar jag inte bry mig om folks namn , men jag menar mabahuba eller hur det stavades är väldigt underligt och väääldigt roligt namn . Med mannen i efternamn såg det så jääääkla kul ut! (förlåt till denna person) . Sen var det någon annan - kille eller tjej vem vet - som hette betlehem . Även det väldigt kooonstigt hahaha . På vägen hem garvade vi ju i alla fall ihjäl oss - förlåt till den personen också.
Haha , ska göra en varm kopp tee nu och bara ta det lugnt . Bilder får ni lite senare , börjar bli ont om dom hära märker jag xD

god morgon

Good Morning Sunshines !
Jag har precis ätit en mumsig frukost bestående av mackor och ett glas oboy =)
nu ska jag göra mig i ordning för att åka till farsta med Camilla , vi ska fejk sola lite sådär innan skolan börjar . Sen måste jag även kolla på lite kläder som ni självklart får bilder på sen . Eller så får ni ett surt inlägg då har det gått mindre bra med shoppingen haha , bara vänta och se =)
Nu ska jag rulla iväg , PUSS!


inte min outfit för dagen, bara random bild you know

en natt som denna

Här sitter jag alldeles ensam mitt i natten . I morgon är det sista morgonen för mig att sova ut , ska dock inte sova ut för då kommer jag aldrig komma upp på torsdag så det blir till att gå upp tidigt , blääää . Ska försöka dra mig iväg till farsta också , ska försöka få med mig min vän Camilla =)
och matchen idag då .. Den gick inte alls någe bra , ville lägga mig ner för att aldrig resa mig upp och frös som ini bomben gjorde jag också . Inte kul. Men med en varm kopp te och världens varmaste dush så mår jag mycket bättre !
Ska försöka sova lite grann nu . SOV GOTT !

Försvarsutbildning

Kom precis hem genom detta oväder och hittar ett brev från försvarsutbildning . Något jag enda sedan jag varit liten velat göra . Ska försöka dra med mig någon och gå , det låter faktiskt väldigt kul =)
Just nu sitter jag inne på Nelly och kollar lite på kläder . Är på sådant shopp humör så det finns inte ! Bara måste handla nånting , höhö . Ska dra med mig Camilla till farsta imorgon , hon får bli mitt offer .
Ikväll så är det match som gäller , mot aspudden , det ska bli lite små kul . Va ett tag sen jag spelade fotboll känns det som . och på torsdag är det träning som gäller . kulkul , i alla fall det träningen =)

Ska sätta mig och bläddra i ikea katalogen som också kom idag . PUSS !

Det gulligaste jag någonsin sätt!


Deprimerad

Just nu är jag lite små deprimerad och pissed off !
Skulle ju egentligen ha shoppat idag , men nej så blev det inte som vanligt . Jag bara LÄNGTAR efter nya skor och kläder men nej , som vanligt går det emot mig -.-

Nyss var släkten på middag , eller snarare familjen plus äldsta brors sambo och mormor & morfar . Det har varit trevligt men är som sagt fortfarande sur , eller mera förbannad ..
Ska ta och göra en kopp lugnande tee nu . Hörs kanske ikväll , annars imorgon !

Älskling

Jag var bara tvungen (a)


Mycket luft jag vet . Men är inte så bra på att ta bild direkt ;)

Födelsedags kalas

Nu ska jag strax dra mig iväg igen . Har precis kommit hem från massagen och gud vad skönt det var ! Känner mig helt och hållet avslappnad . Nu ska jag dra mig iväg till min bror som fylle år =) Ska stanna där en stund och sedan ska jag och Allis åka in till farsta för att små shoppa lite grann . Det blir förhoppningsvis bra ..

Detta är min outfit för idag :

090817

Det är nåra utav mina kompisar som har börjat skolan nu. Det är så hilma verkligt allting! Kan inte fatta att jag inte kommer få gå med dom i skolan . Att vi inte allihopp ska tillbaka till gammla vanliga gubbängsskolan . Nej det är en väldigt underlig känsla!
Nu måste jag faktiskt rusa , ska på massage om 25 minuter !!! =)

Matlagning

Nej det blev inte ett inlägg som beräknat . Älskling tittade förbi så vi myste lite och kollade på O.C . Nu håller jag på att hjälpa till med att laga mat . Tacos blir det ikväll , MUMS! Efter det äppelpaj och tonvis med vaniljsås !!


090816

Kvällen blev helt omvänd igår . Skulle ju till the voice , men det var något jag asolut inte var sugen på så drog istället väg till allis land . Gud som jag har saknat henne!! Sen så gick bussarna alldeles för sent så jag sov kvar där i hennes lilla stuga . Skit mysigt .. Nu håller mamma på att göra äppelkaka - MUMS! och jag ska dra mig ner till en skön dush , sen även byta lakan och damsuga mitt rum . En härlig söndag helt enkelt . På torsdag börjar gymnasiet !


the voice nästa ! =)

Ska strax dra mig ut för att möta upp tjejerna . Efter det så blir det lite förkrök och sen ska vi dra oss in till the voice , vi kommer säkert att få sämst platser men vafan gör det ?! Så länge man har fina vänner och hör musiken så är det kul .
Tror däremot inte att jag kommer orka stanna så speciellt länge , tror jag ska dra hem till älskling en liten stund om inte han har något annat för sig . Annars så får det bli en tidig hemgång helt enkelt =)

Bilder och sånt får ni lite senare , PUSS!

GodMorning Sunshinees

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Sitter med min systers data i knäet och ska strax sätta på baksmällan igen =)
Hörs senaaaaare !


Confessions of a Shopaholic

Yes , den filmen har jag precis kollat på. Garvade ihjäl mig och blev väldigt sugen på att shoppa , hahaha. Nu ska jag göra mig i ordning . För vad vet jag inte riktigt , ska väl först och främst ta och gå ut med mig söta lilla vovve . Planerar på att göra ett heeelt inlägg om honom senare idag så ni får lite information haha =)


Muppen själv som kollar film(=


Som en rosa prick , höhö


Lyckligt slut - som vanligt =)

Dålig upptadering , IGEN ?!

Nej men ursh vad länge sedan det var jag skrev!
I förregår så var jag i alla fall med Malin och Moa . Vi hade det väldigt trevligt , var dock väldigt seg efter träningen så gick hem ganska tidigt och sov.  och igår då . Jag mötte upp Camilla nere i centrum för att byta tillbaka kläder , det kändes banimej som julafton!! Sen skulle hon rulla vidare till Annlouice så drog mig hemåt. Jag städade hela rummet (ni får bilder på det sen) och började tvätta alla kläder jag fått tillbaka. Spelade ingen roll att dom var nytvättade , hon har ju katter som jag är allergiska mot så var tvungen att tvätta i alla fall.
Nu är badrummet helt kaos haha , men mitt rum ser i alla fall riktigt fint ut!!
Imorgon eller i natt - jag vet inte ännu - så kommer min vän AllisBrallis hem , jag har saknat henne något otroligt och har bombat henne med sms hela veckan , vill att hon ska vara hemma NUNUNU !!! =)


          AllisBrallis & Jag = balkvällen

Dagen till ära

Gör absolut ingenting just nu heller. Har fixat tid hos min granne som är massör , det ska bli gudomligt skönt. Sket även i träningen och nu i veckan så kommer troligen min syster - den blivande frisören -  att toppa mina toppar lite =) Det känns skönt och bra , ska även shoppa lite , det är ett stort måste! Min syster har fortfarande kameran så det blir inga bilder idag heller.

Ska rulla vidare just nu . PUSS!

090810

Matchen igår gick skit kasst. Blev så jäääävla förbannad att jag ett flertal gånger slog till stolpen , och nu sitter jag är med tejpade fingrar och bandage runt hela handen .. Tror heller inte att jag var den enda som ville sluta på fotboll igår . Allt jag jobbat upp och glöden jag äntligen fått tillbaka tog min tränare ifrån mig på en kommentar. 1 kommentar och jag ville aldrig mer i mitt hela liv spela fotboll igen.. Känner likadant idag & vi har träning. Glöm att jag tänker gå , kanske att jag kollar . Men inte en chans att jag tänker spela! Du är en vuxen människa , väx upp!

aja , nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Mår fortfarande piss , allt är åt helvete och jag är på shopping humör!
nej ska ta och möta upp nåra vänner som får muntra upp mig. Vi hörs !

090809

Snaaaaaaart är det match igen! Jag älskar fotbollen , bland det härligaste som finns . I alla fall vissa stunder. Har gjort mig i ordning och allt är packat så snart ska jag dra mig ner till enskede ip och lira mot boo .

  Lite fler bilder från Gotland.


                  Hon i den limegröna tröjan är jag . Höhö =)


Seg Söndag

ursh vilken seg dag det har varit idag. Känner mig helt borta och har ont i hela kroppen. Tror jag börjar bli sjuk. och efter gårdagens match har ryggen inte blivit någo bättre . Men har ju även match idag också , en lite jämnare match mot Boo FF . Fast det är inte förrän senare ikväll .
Min syster har lånat min kamera så det blir tyvärr inga bilder idag . Men ska nog ta och rulla ut på en liten promenad för att rensa huvudet . Hörs senare gott folk !

090808

Nu har jag både dushat och ätit lite grann. Vi hade inte så mycket att välja på här hemma.
Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt ett tag och sedan troligen dra ut med några kompisar , eller träffa älskling om han vill komma hit . Jag orkar knappt röra mig så ska sätta mig i soffan med ett stort glas vatten och bara ta den lugnt i någon timmer eller så.
 
                                Jessica Alba

Hemma igen

Nu är jag åter hemma igen. Matchen gick som den gick , är i alla fall hyffsat nöjd med min insats , kunde ha gjort bättre . Men samtidigt kunde jag ha varit sååå mycket sämre .
Jag är nöjd som sagt , men måste iväg till affären och köpa bananer och mat , kommer vara helt ensam hemma hela dagen . Ingen syster som gör lunch och middag till mig . Det är inte speciellt bra =) .

Nu ska jag rulla ner i en kall sköön dush , men först lunch ! Match imorron igen
Hörs senare !

uppe med tuppen !

Här sitter jag , vaken och hyffsat pigg. Gick upp 1 timme för tidigt men vad gör det ? Nu kan jag bara chilla galet isället .
Ska strax göra i ordning frukost till mig själv , och en fet kaffe late - man måste ju vakna till - och till er som inte fattat det ännu så ska jag iväg på match . Div 3 dam huddinge - EIK . Det ska bli kul faktiskt , är lite små taggad . Efter matchen vet jag inte riktigt vad som händer . Ska troligen hem till älskling för att mysa lite , om det är bra väder så drar vi nog ut kanske =)
Nu blir det frukost ! vi hörs =)

Igårkväll & dagens

Igår blev det nice! Myskväll vid drevan bara tjejer satt faktiskt ritkigt fint !
Jag ska strax rulla ut och sparka lite boll , här får ni lite bilder !


Camilla valde kläder åt mig & skulle se hur det såg ut. Vad tycks ?


Vi fixade oss riktigt fina !


Myskväll vid drevan


Fejkade? nej ! =)




Det var svårt att fånga på bild. Men gud så härligt !

Ska strax iväg !

Nu ska jag alldeles strax dra mig iväg till drevan med brudarna ! Det kommer bli grymt härligt , bara oss tjejer och vi ska äta gott och mysaaa . Efter det kanske Camilla ska sova här , vi får se hur det blir . Men oavsett vad så kommer det komma upp bilder ikväll ! Nu måste jag skynda mig på lite , är superstressad !

PUSS!

Snott lista från Camilla = uttråkad

   HAR DU:
* Ett förhållande: Yes sir! 
* En bästa vän: njaaae , inte direkt
* Dejtat en av dina bästa kompisar: ehm på sätt och vis?
* Blivit kär vid första ögonkastet: nej
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Haha ja tyvärr
* Några smycken som kostat mer än 1000: inte några , men 1 tror jag =)
* Husdjur: Min älskade hund Chick!
* Hamnat på polisstation: Inte direkt 

   DAGENS:
* Klädsel: Bikini
* Hår: uppsatt i slarvig toffs
* Låt: Chris Brown - Say Goodbye
* Vill ha: Nya kläder!
* Sjukaste: Somnade fyra och vaknade åtta , helt utvilad
* Saknad: Karina
* Köp: Ingenting idag =(
* Godis: Inget godis för min del
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Jag har fått lite färg trotts allt

    FÖRSTA:
* Bästa kompis: Sanna Penton 
* Husdjur: Skölpadda - i think
* Semester: Thailand med hela familjen
* Jobb: Posten
* Köpta skiva: ingenaning faktiskt
* Piercing: Öronen
* Konsert: eehm , inte haft min första än *skäms*

  SENASTE:
* Peronen som ringde dig: Sorasyster
* Personen som du ringde: Pappa
* Personen du sa 'jag älskar dig' till: Pappa & Mamma
* Bilfärd: Iförregår på väg hem från nynäshamn
* Filmen du såg: Titanic !
* Gången du grät: Kommer inte ens ihåg =/
* Måltiden: Frukost! Nybakad macka med ett glas Oboy 

   SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: Våga och vilja är olika saker
* Våga hoppa bungyjump: Våga och vilja är fortfarande två helt olika saker 
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Inte om det stod någons tjejs namn ;) 
* Kalla dig själv lycklig: Vissa stunder - ja 
* Hellre ta bilden än vara med på den: Det beror på 
* Kunna gråta över en kille: Tveksamt , trött över att gråta över dem 
* Kunna gråta över en tjej: En nära vän , ja 
* Ljuga för någon: Ja
* Kunna springa 50mil: Ja , på ungefär 2 veckor eller så haha 

   VAD:
* Gör du just nu: Funderar på om jag ska ut i solen igen
* Ska du göra imorgon: Inte en blekaste aning
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Upp med Huvet
* Har du med dig in på bion: Popcorn och en emil =) 
* Är det för färg på dina byxor: Svarta - bikini 
* Är det för väder hos dig just nu: härlig värme 
* Skulle du göra om du vann på lotto: Ge mamma hårtransplantation

   BLANDAT:
* Är du blyg inför det motsatta könet: Ja
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Yes sir 
* Luvtröjor: Är otroligt sköna
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Javisst
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Beror på personen i fråga 

  VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
* Sommar eller vinter: Sommar
* Vilken ålder har varit bäst hittils: Beror på hur man ser det 
* Sova på sida, mage eller rygg: Beror helt på humör

P18




P18 cup på Gotland ;)

Iförregår kväll kom jag hem från Gotland. Jag har varit på cup där med älskade laget höhö . Det gick bra för oss och har fått en massa roliga minnen , härligt härligt!
När jag kom hem så träffade jag Honom med stort h på en gång . Dagen efter var det stan som gällde , fick med mg hem en bh och lite kosmetika grejor , alltid trevligt. Idag så åkte Mamma och Pappa till Kusinerna i Göteborg och jag har legat och solat fram tills nu , känner mig lite brun men inte alls mycket =(
Nu ska jag vandra iväg till dushen och sen göra mig i ordning , för vad vet jag inte riktigt ännu =)


RSS 2.0