Hejhoe :)

Ja nu sitter jag hemma åter igen . Sitter på den sega datan och försöker fixa musik till luren , det går lite sådära? Sov hos Camilla inatt och måste åter igen hitta en sov plats för rummet är inte klart riktigt ännu. Men imorgon då jäääävlar ska jag sova hemma , äntligen ! :)
Har inte mycket mer tid nu utan måste rulla in i dushen , vi hörs gott folk !

Dåligt humör

Just nu är jag inte på humör. Har precis städat ut garderoben och hittade massa gamla saker som väkte minnen , det va kul . Men just nu mår jag piss , hungrig, trött och bara sådär allmänt dåligt humör . Men ska ta mig i kragen och piggna till lite , ska strax få mat i magen och efter det en kall skön dush . Sen blir det bio ! Harry Potter och halvblodsprinsen ska vi se , det ska bli kul vafan :) och kan absolut inte sova hemma ikväll, det ser ut som rena helvetet föfan !


Blev ingenting igår

Det blev inget inlägg igår . Men ni vet det är sommar och man har massa annat för sig , speciellt med tanke på att det var fint väder igår! Jag och Camilla åkte som sagt in till stan , jag köpte mig ett par jeans och sen drog vi oss vidare till badberget , fick shuss av brorn min !
Ikväll blir det patrik som gäller igen och imorron blire till att städa rummet och rensa ur garderoben , YEEEY ska äntligen få göra om , är överlycklig tror jag hahah

Kanske slänger in ett inlägg ikväll så vi hörs vidare bitches !

Ska dra typ nu ?

Yes jag måste dra mig iväg om nåra sekunder . Ska in till stan med Camilla , meningen att vi skulle åka tolv men fick en otroligt dålig sömn inatt så vaknade inte förrän kvart i , tröck på snooze hela tiden . Sen gick det heller inte att smsa , fel på comviq?
aja nu måste jag rulla , har lite brottom , bilder får ni sen !

Bilder från gårdagen :)


Påväg hem ifrån farsta , söta vänner :)

Haha , jag var bara tvungen (a)

Tjejmiddagen blev grymt lyckad !


Yes och nu då? Jag sitter och väntar på att maten ska bli klar , tacos för min del . Men innan det ska jag ta en dush och fixa mig lite , ska nämligen iväg till Patrik idag med Camilla och lite fler människor. Det blir nog superkul , är inte jätte taggad med endå . Det får lösa sig tillslut !

Gårdagen

Detta blev gårdagen outfit !

 "klänning" - Gina tricot
Tights - Gina tricot
Klocka - Julklapp
Skor - Annlouices syrras , I FELL IN LOVE !

not at home yet

Kvällen blev riktigt nice . Middag hemma hos annlouice sen lite nagelfixning sådära , efter det drog jag mig hit där jag är nu :) Ska strax över till Patrik kanske , får se om vi orkar haha . Men tjejkvällen blev lyckad och ska lägga upp bilder så fort jag kommer hem.
På onsdag bara måste jag iväg till stan , måste köpa jeans och nya kläder ! åtmoinstonde jeans , jaja ska vandra nu . Skriver senare !

Today I'm wearing this



Tröja - Gina tricot
Jeans - Cheap monday , trasiga

Det var ett tag sen ;)

Yes nu ska jag försöka komma igång igen . Datan har varit sönder och har inte varit hemma speciellt mycket . Visserligen bara bortförklaringar men endå ni vet ;)
Under sommaren har jag gjort mycket , har varit på örebro , pojkväns land , eget land osv . Sen är denna natt den femte jag sover hemma ensam haha , det resulterade med att jag somnade runt fyra och vaknade upp sex igen föratt somna om vid sju . Men nu är jag uppe och färdig att dra mig iväg . Ska möta Camilla och vi ska iväg till farsta för att shoppa lite , senare ikväll så blir det tjejkväll HÄRLIGT !


På Hans Land (:

Klassens dag ! :)

Min framtida mobil ;)

Det går segt med bloggen just nu . Kanske för att det är sommar plus att min data har pajjat och orkar verkligen inte sitta på den hära som är proppad med massa skit . Men jag lovar att komma tillbaka så snart datan är igång igen ;)
Har iaf hittat min framtida mobil . Camilla tipsade mig om den och har fanimej blivit kär haha :D

(Går inte ladda upp bild jäveln , men Sony Ericsson t707 heter den iaf)

RSS 2.0