29 Januari 2009

I need love , I need someone to take care of me .
I just need someone right now , someone ..

27 Januari 2009

Det är för mycket nu . Det är för mycket för mig att bära upp själv . Allt händer så plötsligt så snabbt ..
Tror nog inte att du förstår att just nu behöver jag dig mera än någonsing, vill ligga i din famn och ha dig nära, men icke du vill ha motsattsen.. Nu när jag behöver dig mer än någonsin lämnar du mig ensam kvar.. Jag vill ju ha dig här, höra dina lugnande ord och känna din varma kropp mot min
Jag behöver dig, behöver er alla . Så vart är ni?

"i medgång & motgång, det är bara ännu en lögn"

PUSS!

26 Januari 2009

vet ni vad jag känner för att göra just nu i denna stund?
jo jag vill lägga mig i min sköna säng krypa ner under täcket och gömma mig där . Gråta floder och bara deppa ihop totalt . Önskar jag kunde få ligga där en dag eller två bara skrika sparka och jo, allt sånt? Jag vill fly bort till en annan tid & komma tillbaka sen när allting ordnat sig (kommer det nånsin göra det?) nej men allt är åt helvete, försöker skylla på många men det är bara jag kvar ..
Tror fan jag ska ta och flytta här ifrån ett tag, kanske över helgen . Det skulle vara sjukt skönt . Kanske ska börja sova hos farmor och farfar då&då satt och prata om det idag hmm.. Jag får se . I skithålan gubbängen mår man ju inte direkt bra , vi hörs

PUSS !

problem barn

ursh fy och fan !
Jag hatar verkligen livet just nu . Det här förklarar ju för fan ännu mer , jag pallar inte med att ha mer problem kommer fan hamna i depression snart.. Tabletter mot precis allting ellr vadå? Käkar fyra sorter nu tror jag , plus astma sprayen . Denna vecka har jag fått reda på att jag har astma, allergi & järnbrist . Vilket gör att jag kan få blodsockerfall eller om det va blodtrycksfall eller både och kommer inte ihåg ens fan . Söker ingen jävla sympahi från någon behöver bara få det förklarat för mig själv just därför skriver jag detta här nu .
Fick gå upp till syster idag också , kommer inte ihåg mycket alls utav vad som hände menmen , livet går vidare som sagt :)

"I'm happy without you"

25 Januari 2009

"Det är svårt att hitta styrkan när man inte har modet"

Dagen har varit mycket mysig , hela dagen igår också för den delen.
Jag gick ut nångång under kvällen och mötte sarah , vi halkade oss vidare och mötte Camilla . Vi bestämde oss för att dra oss hem till Sarah så vi halkade ditåt haha :) Vi gick in på ica och köpte en coola, fingrar och vispgrädda MUMS haha. Jag provade även Sarahs balklänning det va mycket fin ! :) Vi drog oss vidare hem till mig här chilla vi galet spela wii och hade det myspys hela kvällen , satte på twilight vid två tiden också haha . Så allt har varit chill enda sen dess :) Resten av dagen ska jag ta det lugnt , plugga och städa rummet . Ska även sola också så det blir bra .

PUSS !


24 Januari 2009

Är det inte exakt en månad sen det var julafton nu ? Om det nu är det så känns det iaf inte så . Julafton är så länge sen..

Iaf jag var ju hos läkare igår efter skolan, det gick väl ganska bra antar jag . Han var lite läskig och hans ögon försvann då och då men han var bland den snällaste jag mött så det fungerade bra . Han lyssnade lite på mina lugnor och frågade frågor . Troligen så är det så att jag har astma-allergi , det betyder såklart att jag fick astma spray .. ursh fy och blää ! Ska tillbaka på måndag för att ta blodprover osv ..
Men iaf , det här med allergin förklarar en hel del för mig . När jag var liten hade jag barnastma och var allergisk mot katter . Blev då typ seg, trött, grinig, gnällig & tjurig . Så det kan förklara en hel del eller hur ? Har iaf min astma spray nu som jag ska ta innan träning och när jag är hos nån som har katt .. Just nu darrar hela kroppen , jupp biverkningarna har redan börjat ..
Shoppade en massa igår också , det va riktigt trevligt

PUSS !

23 Januari 2009



Beyonce - broken hearted girl
nån mer än jag som känner igen sig?

Falska & Äkta

Falska vänner: Vet en del om dig.

Äkta vänner: Kan skriva en hel bok med direkta citat om dig.


Falska vänner: Kommer aldrig få se dig gråta.

Äkta vänner: Tar dig i sin famn, och gråter med dig.


Falska vänner: Löser ut dig från fängelset, och berättar att du gjort något dumt.

Äkta vänner: Sitter vid din sida och säger: "Det var verkligen dumt! Men fyfan va kul vi hade!"


Falska vänner: Vill förlåta dig om alla andra gör det.

Äkta vänner: Vill slå alla andra för att de har lämnat dig.


Falska vänner: Snackar skit tillbax till den personen som snackat skit om dig.

Äkta vänner:  Vill slå in tänderna på personen som snackat skit.


Falska vänner: Knackar på din dörr.

Äkta vänner: Går in och säger : "Jag är hemma!"


Falska vänner: Vill titta på när du snubblar över allt och säga drick upp resten.

Äkta vänner: Vill ta din drink ifrån dig när dom menar att du fått nog.


Falska vänner: Är i ditt i liv ett tag.

Äkta vänner: Är en del av ditt liv för alltid.


+ fotografen Annlouice


Carla Malin Rebecca

Carla Malin Rebecca Carlqvist är mitt namn , det kommer aldrig att ändras & människor kommer alltid ha olika känslor när det gäller det namnet . Allt jag vet är att jag nu förtiden är jag glad . Den här veckan har jag mått bra & känner att jag är mer mig själv än någonsin på dom senaste månaderna (?) Vetinte vad det beror på , men jag är lycklig med människorna jag nu umgås med , dom lockar fram det bästa i mig & har inte kännt mig så hel på många många månader . Så har bestämt mig , oavsett om jag blir kompis med er igen eller inte så tänker jag aldrig lämna mig själv . Jag är den jag är & det är så det ska vara , inte på nåt annat sätt . Jag har lärt mig & ska nu göra smartare beslut & tänka igenom saker innan jag säger dom . Jag ska vara ärlig , så ärlig som det bara går (vita lögner finns) Men jag ska hålla mig till sanningen . Jag ska från & med nu glömma den senaste tiden och göra smartare klokare val . Jag ska sluta snacka skit & umgås med folk jag älskar & som gör mig lycklig .
Ingen ska få trycka ner mig till botten igen , aldrig någonsin ska jag hamna där igen

Det finns bara 1 väg & det är upp !

PUSS !


21 Januari 2009

HejsanHoppsan alla glada (& sura)
Min dag har varit ganska nice faktiskt . Skriskorna gick ganska bra , det va lite små roligt faktiskt . Fick öva att åka nån konstig bana som vi sen ska åka nästa gång om nåt slags prov(?) eller det va så jag uppfattade det iaf haha . Imorron börjar jag kvart över åtta som vanligt , så ingen sovmorron där URSH !
Efter skoldagen gick jag iaf hem och tog nåt att käka sen chillade jag bara galet , bytte kläder och drog ut och mötte annlo & Camilla . Vi skulle till john bauer öppet hus :) Så vi åkte till gullmars och tog tvärbanan därifrån vilket va lite onödigt märkte vi sen haha . Vi gick runt och leta efter det där jävla gymnasiet i evigheter kändes det som & vi var inte dom enda heller , många kom fram och fråga om vi visste haha . Vi hittade det iaf tillslut , men det va inget som lockade så även det är stryket från listan . Det lär nog bli Tyresö för mig trots allt :) Fanns iaf rätt många hetingar där så det funkar väl haha . Efter öppet hus träffade vi iaf Sarah och Felicia , riktigt härliga brudar och vi hade det skit kul , tycker jag iaf . Har ramlat ovanligt mycket idag också & irriterat mig på min duma strumpa haha :)
Men nej nu ska jag ta och ladda in lite låtar på min lur tror jag , nåra bilder kanske dyker upp senare

PUSS !


21 Januari 2009

Hejsan hoppsan ,
Här sitter jag och bara väntar på att min skoldag ska börja , mycket tråk men det gör inget :)  Jag lyckades för första gången somna riktigt tidigt igår , eller mera "tidigt" Tog min hostmedecin plus lite till så somnade bums .
Idag blir det skola en öppet hus på John Bauer med Camilla och (Annlo?) Jepp det blir kul . Igår slapp vi även hela skoldan för att gå på tyresös öppet hus där det verkade så jävla nice ! Ögonen fick iaf sin lilla godisbit .. Senare på kvällen ringde Camilla&Felicia och fråga om jag kunde komma , egentligen orkade jag inte men jävligt glad att jag åkte , haha åkte dit med Sarah och det va alldeles jätte nice :)
Japp det var om dom här två dagarna det , hoppas ni får en trevlig onsdag själv ska jag ha min längsta dag , kvart över tre -.-

PUSS !


Dagens outfit :]

19 Januari 2009

Häääärligt underbar dag trotts allt liksom ! :)
En brud som heter Camilla Elisabeth Ljungberg gör min dag nu för tiden , en sån jävla fantastisk tjej som man bara kan snacka en massa strunt med och endå ha vääärldens bästa tid , thaha ! Ja jag är glad .
Iaf min dag har gått ut på att gå i skolan , hade en slapp lektion på morronen där jag läste en jävla booring tysk tidning om någon som dött i influensa (?) Efter det var det fotboll & eftersom min förkylning (virus) fortfarande sitter i så fick jag inte var med . Men det gör inget med tanke på att jag sov istället haha . Lunchen spenderades där efter på hörnet , lite jobbiga situationer men det funkade liksom , överlevde hade ju annlo & Camilla , ett tag iaf haha :)
Efter det var det so i en och en halv timme där vi repeterade lite om första världskriget sen blev det lite om "mellan krigen" typ . Sen var det AT som tog typ tio minuter högst , efter det bar det av till farsta men Camilla , eller ja efter jag väntat på henne ett bra tag liksom thaha :) Vi kollade inte så mycket på allt utan bara strosade runt och snackade en massa , lite skitsnack sådära som faktiskt kan behöva om personer som beter sig som dom gör , (hmmm) och vi gjorde upp massa planer inför helgen , myspys fan !! :)
Nej nu ska jag dra mig vidare till dushen för imorron blir det at gå upp tidigt hihi

PUSS !

vill inte skriva datum

En liten flicka på vägen går . Hon är ensam, helt ensam.
Flickans ben rör sig utav sig själv , hon vetinte längre vart hon är påväg .
Hon bara fortsätter gå framåt utan att titta tillbaka . Hon tänker igenom hennes meningslösa liv ,
alla hjärtan hon krossat och alla som krossat hennes .
Världen är orättvis plats , nånting hon lärde sig innan hon ens kunde stå.
Sårad och sviken av för många börjar tårarna rinna ner för hennes kind .
Hon känner smaken av salt på hennes läppar .
En liten flicka på vägen går . Hon är ensam, helt ensam.

Kan det gå sämre , jag har sagt det förut och håller fast vid det . Jag verkligen hatar Lördagar .
Ni vet känslan när man bara vill lägga sig ner och dö? När allt man ser är dom svarta teglen som plaserats framför dig . När allt är mörkt och ingenting går din väg? Så känns det nu . " Ingen vet det innersta min egna hemlighet "  Varför , det är den enda frågan. Varför ? .. Helt seriöst , jag orkar inte längre fan . Orkar verkligen inte allt är som bortblåst . En person , en enda ynka person är det som just nu existerar i mina ögon , Camilla Ljungberg det finns ingen som du ! Du är mitt ljus nu & jag tänker aldrig lämna din sida , aldrig någonsin !

PUSS !

b to the ecca !

Här sitter jag och försöker skriva , ska skriva klart min krönika men har total fastnat , icke bra ! Under tiden har jag kollat runt lite , mestadels på nelly.com , grymt fina klääder ! Måste snart dra mig vidare till dushen också och har absolut ingenting intressant att skriva , bläää .
Juste , imorron kommer jag få pannkakor till frukost !! MUMSMUMS ! Chokladpannkakor också , faan va härligt kommer äta mig feet haha . Imorgon är det fredag också , fyfan vad jag har längtat ! Funderar på att ta en tripp förbi farsta men jag får se , sen blir det troligen middag hemma hos Alec med nåra brudar och efter det utgång ? Japp möjligtvis så är det såå :) Nämen här får ni lite gulliga bilder på mina framtida kläder (så fort jag får pengar)

Klicka för att förstöra


Bild 1 - underbart sköna!
bild 2 - Tjej jeansen, grymt fina. only 599:-
bild 3 - ett par jeans till hihi 1229:-
bild 5 - ljusa jeans, precis vad jag behöver ! 949:-
bild 6 - Fastnat för den klänningen! är kääär blir min för bara 599:-
bild 7 - bikini överdel från H&M , lite tidigt kanske men saknar sommaren !!

PUSS !


15 Januari 2009

Japp här sitter jag dåra , på morronen igen haha . Jag ska snart dra mig iväg till skolan , funderar på att göra en kopp te innan det , mumsmums . Frågan är bara om jag hinner , haha kanske om jag skyndar . Outfiten idag blir mjukisar linne och en kofta , myspys kläder blev det idag haha :) Nej men nu ska jag rusa för att hinna göra mitt te , lägger kanske upp lite bilder senare tror jag . Juste har en tid idag hos ungdomsmottagningen kom jag fan precis på , SHIIT !!

PUSS !

13 Januari 2009

SÅÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ JÄVLA TRÖTT SÅ JÄVLA FUCKING ALLTING !!! , HATAR ALLTING FAN TA DIG I ARSLET . ÄCKLIGA HORA FITTUNGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR SÅ JÄVLA FUCKING FÖRBANNAD LÅT MIG VAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 Januari 2009

Japp , här sitter jag på morronen för första gången typ , haha ! Jag gör absolut ingenting alls , har käkat frukost borstat tänderna tagit en snabb dush och fixat lite grann , håller nu på att välja tröja till mina p&k jeans , ingen aning om vad jag ska ha , sitter just nu med ett gammalt rosa linne och en svart tröja , ser något konstigt ut så tror jag kanske byter får se helt enkelt :)
Idag är det bajs skola och jag har redan tröttnat , inte ens gått en vecka typ , FYFAN !
nej nu ska jag fixa mig klart ,

PUSS !

ps. When you live forever , what do you live for ?

12 Januari 2009

Japp idag är det måndag vilket betyder att jag har varit i skolan . Lite mindre kul , men med tanke på att jag gjorde absolut ingenting mellan kvart över nio och tio i ett så har det varit en jävlans chill dag !
Håller just nu på att välja kläder , hade tänkt att gåoch lägga mig när jag märkte att klockan var tio ! Så tänkte att jag fixar lite till först så kan jag tare chill imorron på morronen och även plugga lite till , har nämligen förhör ! Känner nu att jag måste gå på toa , HAHHAAH Japp för er som inte visste det så är jag rätt så sjuk av mig . Juste fick en ny jacka av mamma i helgen , riktigt mysig tyckerinte om den sådär jätte mycket men den är varm så skit samma , kanske skulle bytlåna med Linda senare också , så det blir faktiskt nice . Nu ska jag gå på toa och fortsätta välja kläder , höhö

PUSS !


11 Januari 2009

ursh livet som sjuk suger faktiskt . Kanske inte när man slipper skolan , men under en helg ? fyfan .. Idag har jag inte alls gjort mycket vaknade sent , gick upp och la mig i soffan och somnade om , vaknade av att Mamma kom hem . Hon hade köpt mig en jacka , lite fin faktiskt så jag behåller den , den funkar iaf . och mycket bättre än min gammla så kör på haha :) Efter det har jag inte alls gjort mycket , just nu försöker jag bara fördriva tiden genom att skriva och kolla lite kläder på nellys .. Japp håller på att ladda ner lite filmer jag ska glo på hela natten , kanske ska ta mig ett försök till att städa rummet också ? f¨år se hur det går med tanke på att jag kan stå upp i typ 5 min sen däckar jag totalt , haha :)
Kanske tittar in senare , who knows ? aja , kom precis och tänka på en sak , det är ungefär 15 dagar kvar tills jag får mina pengar , wohooo då jävlar blir det shopping ;D

PUSS !

ps. do you really think I'm that stupid ?

9 Januari 2009

och jag är sjukare än vanligt , mår absolut inge bra och sitter med solglasögon på för att ljuset ger mig huvudvärk (tyck synd om mig!) Pappa ligger bredvid mig och sover , han mår inte heller speciellt bra , stackarn .. orkar inte förklara om honom , det gör mig bara sjukt orolig .. Iaf idag skulle jag egentligen till skolan , men när jag vakna i morse och typ knappt kunde andas för hostan och huvudvärken tog kål på mig så valde jag att stanna i sängen , pluggar hellre ikapp senare faktiskt även fast jag absolut inte har någon lust att ligga efter, efter två dagar .. Om jag mår likadant imorron ere sjukhuset som gäller annars funderar jag på att åka och kolla efter en jacka , (kommer aldrig palla) menmen , sånt man får leva med antar jag .. aja nu ska jag ta och kolla nån film sen sova

PUSS !

Första Skoldagen

ursh säger jag bara . Skola är inte min grej . plus att jag är sjukare än sjukast ... blää ! Men endå var det faktiskt rätt så kul . Träffade allihopa igen och liksom va tillbaka i den gammla vanliga vardagen så på nåt sätt känns det lite bra :)
Gick iaf hem efter skolan och kollade på tv , efter ett tag så kom min hund Chick hem , han har blivit biten idag men mår bra nu , tur det . Pappa har kommit hem också , har hjälpt honom lite eftersom han inte kan böja benet pga svullnaden , han sover mest hela tiden och låter drogade utav tabletterna då och då thaha . Men nu ska jag ta och kolla på lite two and a half men sen dusha tror jag .

PUSS !

 

7 Januari 2009

Här sitter jag och har ser "solsken" för första gången på länge , haha .
Jag har inte sovit någonting inatt känns det som , endå är jag jävligt utvilad . Låg uppe och kollade på oc till halv fyra ungefär , efter det låg jag bara och vred och vände på mig . Hostade så mycket att jag fick ont i både huvet och ryggen . Fick äcklig blodsmak i munnen också . Senare somnade jag till och vaknade igen vid sex då mamma och pappa åkte in till sjukhuset , pappa ska opereras idag , eller han opereras just nu ..
Ringde till mamma ungefär vid sju och sa att jag mådde skit dåligt om hon kunde göra nånting (det brukar hon kunna) och mycket riktigt , när hon kom hem fick jag två tabletter och somnade efter knappt tre minuter , jävligt skönt !

Nu ska jag snart om en halvtimme iväg till stan med Camilla och Annlo typ . Ska kolla efter jeans och en jacka typ :) Får se hur länge jag pallar stan men skaa ta och äta nånting sen ta dom där tabletterna igen så får jag se hur det går helt enkelt .

 

PUSS !

7 Januari 2009

Om det är nånting jag hatar , så är det rubiker . Lyckas aldrig typ hitta på någon bra .
Igår vid den här tiden hade jag det defenetivt mycket bättre .. Har iaf precis kollat klart på OC och ska sova nu , min rygg gör ont, kan inte stänga munnen och typ hostar blod (?) Allt jag vill är att vara hos dig faktiskt .. Nej nu ska jag ta och sova , ska ju till stan med Camilla & Annlo imorron typ ..

PUSS !

ps. All I want is to be near you . I miss you even if it was just hours sense I saw you ... <3

6 Januari 2009

Har egentligen ingen lust att skriva just nu , jag vill skriva men det jag vill skriva får jag inte skriva , hahaha så det skiter sig . Imorron hoppas jag på att åka till stan, sista dagen innan skolan så det är nice .. Ska skaffa mig ett par nya jeans och kolla efter en jacka , vill verkligen köpa en jacka innan skolan börjar , tror ni jag lyckas ? Det gör faktiskt inte jag , men får hoppas på det bästa helt enkelt .. Vet att jag lovat bilder på mitt hår nu när det är blondare , men så stor skillnad är det inte och kameran har fuckat sig så det kommer lite senare .
Vaknade vid fem idag , ja för nåra timmar sen , så jag har en massa att göra och så jäätte lite tid . Hoppas på det bästa , LINNEA HAR KOMMIT HEM FRÅN THAILAND ! :)

PUSS !

5 Januari 2009

Sååå , har absolut ingenting intressant att skriva . Jag funderar på att göra hår inpackning och nån ansiktsmask kanske , men jag pallar inte fan , är så jävla trött & har ingen aning om varför . Jag hade nån sjuk jävla dröm också , lääskigt . Samtidigt som jag vaknade mitt i natten och insåg att jag är verkligen den korkaste personen på denna jord . När allt är som bäst , när allt är så som jag ville ha deet då sumpar jag det , kastar bort alltihop på grund av någon dum jävla tanke , nej hatar det verkligen ! lägger upp nån bild senare på hur mitt hår blev osv ,

PUSS !

ps. Alkohol hjälper inga problem, men det gör fan inte mjölk heller

all I want ..

For all that pain you made me go trough, for every promise I made for you,
now I know what love can do.. I promised myself to never let love in
but when I'm with you I can't hold the feelings in,
you changed my life and all my goals,
you changed my face and healed my soul.
But my love for you can't not be replied but for you my dear I could die.
If hell would be heaven and heaven been hell,
then I will protect you untill everything turns to well.

If you want to say goodbye, hold my hand cause I will cry,
I'm going down on my knees for you because there is nothing that I wouldn't do..
 You're a angel, one of a kind and all I want is that you would be mine..


4 Januari 2009

 

Jag älskar den filmen , har fan blivit förälskad !


4 Januari 2009

hm , hade cup idag . Eller igår 3 Januari haha , det va ganska nice faktiskt är lite halv nöjd , gjorde nån tabbe typ men annars gick det rätt så bra :)
Håller på och försöker fixa min design men det går verkligen inte bra , blir aldrig nöjd så får se hur jag gör , tror jag ska fixa nån snygg bild imorron eller nånting som man kan lägga in . Det irriterar mig bara en massa att det här är mammas och pappas data , as jobbigt faan !
aja ska ta och glo en film nu ett tag tror jag , vi höres alla människor

PUSS !



Gammal bild , klicka för att förstora


2 Januari 2009

Det är faktiskt år tvåtusen nio just nu och har fortfarande inte fått något bra intryck , inte alls . Har ett sms på typ "sms8" eller hur man ska säga . Det är långt iaf , funderar på att skicka det , men det är ju inte ens säkert att du får det . Vilket irriterar mig något mycket .. aja får väl ta och ringa upp och säga allting antar jag . Inte för att jag tror det hjälper men endå ..
Så idag ringde min tränare och sa att jag måste gå upp klockan nio imorgon och käka frukost , sen käka en stor lunch vid ett . Sen ska vi träna sen bär det iväg till ST-cupen slutspel . Det blir nog bra . En hel dag och bara inte göra nånting annat än lira den sporten jag älskar . Mysigt !
Ska även ta och göra om min design lite snart , känner att den inte blev så lyckad . Så får se hur det går . Snart kanske det bär av till farsta med antingen annlo eller Linda , jag får se helt enkelt .. nu ska jag bröja fixa mig så ,

PUSS !


2009

Det började väl ganska bra antar jag .
Jag var hemma och åt en riktigt god middag , skaldjur blev det för min del . Efter det bar det av hem till becka , var där en stund & helt plötsligt svimmade jag , eller fick panikångest . Nånting var det iaf .. Efter det gick jag hem under tolv slaget och firade med familjen . Gick därifrån ungefär fem över tolv . Mötte upp karri och nikita och träffade resten . Det blev ganska mycket kaos , några bråka vissa strula också vidare . Efter ett tag fick jag samma sak igen , fast värre kändes det iaf som . Sen drog dom flesta på fest , pallade inte följa me med tanke på allt . Så drog till donken istället med några människor . Det var trevligt . Sen gick jag hem till J men marcus också , vi hade kul och gjorde en massa saker , somnade runt sju kanske . Vaknade upp där idag och stannade nästan hela dan . Fram tills dess att vi bröjade bråka ..
Så om jag ska vara ärlig så har 2009 hitils inte gjort något gott intryck på mig . Får se hur det blir längre fram hoppas på det bästa .
under kvällen idag blev det bråk också , jag orkar inte mer !

PUSS !

ps . all i wished for was you , so where are you (?)

RSS 2.0